*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (90) ***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

pt CORNELIA-"oferta valabila 3 sapt de la trimiterea acestui e-mail pt o comanda de minim 55 euro pe pag din femme,linjerie,beaute,enfant,homme,sport,linge de maison,literie et mobilier din colectia toamna-iarna 2007 inclusiv preturi verzi,preturi deja scazute,noutati,exclusivitati,preturi rosii si mini,in afara de pag Christian Lacroix,Calvin Klein si colectia primavara-vara 2008....nu e cumulabila cu o alta oferta.Bon de reducere strict personal,neputand fi cedat unui tert si limitat la o singura comanda.....gratuitatea livrarii nu se aplica pt un obiect voluminos cu un cost al livrarii incepand de la 15 euro"si asta "reducerea va fi repartizata pe fiecare dintre articole si eventual pe masura facturarii lor"!?!?sper ca te-am lamurit cat de cat.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Claudia, poti, te rog, sa-mi scoti de la publicitate hanoracul Adidas, ca l-am facut cadou? In schimb, as vrea sa adaugi urmatorul anunt:
balerini rosii, masura 39 (merg pentru un 38 in Romania) - pret 24,46 euro
linkul este acesta http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-vernies-laura-clement.aspx?productid=324125774&documentid=201207&categoryid=30363522&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Imi pare tare rau de ei, ca sunt frumosi, dar nu-mi vin.

A, si daca poti sa adaugi sa-mi dea PM daca ii vrea cineva, ca nu intru prea des.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

22500 l-am primit si nu merge in schimb am incercat codul trimis de LEE si a mers,multumesc Lee.
Lansez acum a doua comanda ca de duminica o privesc cu jind.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Monica imi pare rau ca nu am mai intrat ieri. Vad ca, de fapt a fost valabil pana ieri: l-am primit pe 20 martie si zice ca-i valabil 3 saptamani - 19038 (dar cred ca-i personalizat).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele,
eu tot incerc sa dau o comanda si nu ma lasa sa platesc cu cardul .
Am 2 conturi si pe nici unul nu ma lasa sa platesc .Am bani pe card deci nu se pune problema ca nu ar avea ce bani sa-si traga...Le-am scris cate un mesaj sper sa primesc raspuns cat mai repede
, unde mai pui ca-mi trimist si mesaje ca-mi expira cosul...eu vreau sa dau comanda dar ...asta e vedem ce-mi raspund.

Anca 32 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Multumesc, Anka!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mi-a venit pachetul de pe 29.03 Ii dau sotului buletinul sa mearga sa-l ia

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BettyBoop spune:

Am primit pe mail un cod de reducere 20% care are si cadou, pare dragut si util: 15512. Conditiile sunt: ** Offre valable jusqu'au 02/05/08, sur un article choisi dans les collections Solutions Maison Printemps Eté 2008. Valable une seule fois, uniquement sur la redoute.fr, hors prix déjà démarqués, nouveautés et exclusivités web. Si votre article à –20 % n’était plus disponible, votre réduction s’appliquerait automatiquement à l’article le plus cher de votre commande, répondant aux mêmes conditions.

Mami de bondar Andi Florian 16 aprilie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

betty, sa traiesti! io primisem mai de mult cadoul asta, da' habar n-aveam la ce folosesc ustensilele... il umpluse prafu' pe dulap si dup-aia am facut margele cu chestia aia de scoti cotorul la mar

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

am si eu marea rugaminte la voi de a-mi pune la mica publicitate 2 produse. am mai apelat o data la aceasta solutie si am avut succes asa ca m-am gandis sa mai incerc o data.
deci... este vorba despre:

1. bluza ADIDAS - marimea 38, neagra - 37 euro - marimea se potriveste dar modelul e prea scurt pt mine, cred ca merge la o persoana mai mica de inaltime
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22913789&productid=324124117&documentid=201207

2. balerini NIKE - 50 euro - albi, marimea 38 insa nu se potriveste, ma strang, merg la un 37-37.5. din pacate nu mai sunt pe site, i-am luat de la o "vanzare privata". seamana cu cei de mai jos, doar ca au talpa gri f deschis, logo Nike e turquoise, sireturile sunt albe
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-danse-nike-prep-low-profile-de-nike.aspx?productid=324136848&documentid=445608&categoryid=0&single=true&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12

daca vrea cineva mai multe detalii astept PM.

mersi mult

Mergi la inceput