Nou stil de viatza (197)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Crystina si Madelaine! Ce mai faceti fetelor, ca nu v-am "vazut" de un car de ani!

Crys, mamei tale!

Raportez: + 1kg (68 kg). Pai cine rontaia aseara biscuiti uitindu-se la Star Trek?

Yubi, nu-ti pierde speranta.

Rolo, esti tare. Chiar ma gindeam ca te-ai saturat de diete si ai renuntat.

Tlaura, eu ziceam de un site cu retete incercate si cu poze. Deocamdata pastreaza retetele cu poze cu tot si anunt eu cind mi le puteti trimite si la ce adresa. Sper ca asta sa se intimple cit mai curind.

Carmen E, sper ca ruda ta sa primeasca sentinta pe care o vroia.

Anky, Hopes, Tzuni, Claudia, Carmen, Diana, Gusta, Violeta, Mik, va pup pe toate.
Si www.webz.ro/andreea-raicu-alergand-dezbracata/" target="_blank">aici ceva pentru toata lumea.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Buna, fetelor!

Raportez: stagnare

Aseara am fost iar la film si la restaurant si am fost ceruta in casatorie. Am spus "da".

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Si pe cind nunta?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

inru si eu putin sa va spun o reteta pt. spanac ;(( daca aveti voie..

spcanacul se pune crud , peste ceapa putin calita cu ulei de masline , se fierbe fara a mai adauga apa si se raceste.Separat se zdobesc 2-3 catei de usturoi intr-un bol de iaurt, se sareaza si se amesteca cu spanacul scurs si racit. Eu pregatesc mereu si este f. bun

Maine vreau sa plec din tara si am o multime de lucruri de facut.

sarbatoritelor

Tzuni, felicitari !

Alina

a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mai Tzuni lipseste omu un pic si vii cu asa veste sa imi stea inima nu alta.Si eu cui raman.

Delia da biscuiti la vecini ca nu sunt buni.Ma faca vecina cu tine.

Carmen E ma bucur ca te uiti ce fac eu.

Cuscra eu am sa fac spanacul la fel cum a zis Anda dar fara ou si rosii numai asa cu ceapa calita si spanac si delikat.Dar sincer mie imi place si fasolea asa ca nu e de rau.

Tumpi sincer nu am facut nimic in gradina ca a inceput ploaia.Eu nu ma gandesc ca sunt bolnava si fac numai ca noaptea ma ia cu mai mult rau.Pai in weekendul viitor fara cioco.Si mi-am luat si eu bulbi de iris si frezii care se pun acuma si debea astept poate in weekend e frumos si ii plantez.

Laura uite cum sunt acuma nu imi trebuie mancare dar daca ar fi de rontait nu as zice nu.

Yubi ia sa imi spui si mie ce pui in gradina ca poate ma mai inspir de la tine.

Cine mai e in zona.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Tzuni te tii de glume ?
Io stiu ca e 1 aprilie..da ne sta inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Alina unde pleci din tara? Oricum de stat in Bucuresti nu mai este de stat, zici ca suntem in plin razboi...daca vedeti ce este in zona unde stau, asta sper bucuria lui Dany
Delia lasa biscuitii aia, vezi ce se iti fac? Esti libera zilele astea, nu?
Yubi sanatate printesei!
Ioana

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Gusta ,am pus doar patrunjel ,salata si leustean; am capsuni si zmeura.In rest gazon si flori si vreau sa imi cumpar un pavilion cu balansoar ,masa + scaune de gradina (gratar am deja )Mi-ar place si o arteziana mai mica ,amenajata cu pietre de rau ....planuri am multe...sper sa pun si in practica http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Crys http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lol mi-am luat pacalelile de 1 aprilie de aici si sa mor de nu la amindoua chiar am crezut, Rolo, Tzuni Multumim de felicitari, sunteti niste dragute toate si slabe si frumoaseDar chiar asa daca tineti scardale in grup, pai intr-o luna se termina subiectul, ca de fac eu un calcul asa..7kg de persoana, vreo 10 fete in concurs, mama... o sa fie vreo 70kg pierdute pe aici, ceva ca-n vise!La raport nu stau cine stie ce: stagnare Dar prevad o saptamina buna, well macar bine ca is optimista. Vreau sa slabesc mai repede!!! 74kg pt mine vad ca reprezinta un prag nenorocit pe care tre sa-l sar odata. Anky frumos weekend. Azi am fost la dr pt control cu amindoi puii, all ok, dar acolo in camera de asteptare doua tipe cu cite 2 copii, una cu bebe de 10 saptamini si era trasa prin inel, nu m-am abtinut sa nu o iau la intrebari, discreta eu din fire dar la din astea nu ma pot stapini:)). A pus in sarcina 30kg!!! Si acum mai are vreo 2-3 kg din ele!! Cica sta la etajul 5 si singura le face pe toate, mult afara cu copii si a facut vreo luna cura cu legume si fructe, fara piine, carne, brinza. Si cealalta cu un prunc de 5 luni a pus in sarcina 24 kg si acum era slaba bine merci. Numai eu-s cea mai grasa Asa m-am suparat pe mineee Cum e posibil ca altele sa poata si eu nuVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Fetelor sunt vie.Ma tin de dieta si bucataresc.
Sunt super nervoasa pentru ca tocmai m-a anuntat sotul ca lucreaza 24ore, azi, vineri si duminica, din cauza summit-ului NATO.Mama lui de Bush si Putin si....Sarkozy fara Carla Bruni

Plec dupa Edi la gradinita si la intoarcere sper sa citesc impresiile voastre despre noile mele fotografii
Paaaaaaaaaaa!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput