Nou stil de viatza (197)
Raspunsuri - Pagina 8

gusta spune:
Yubi eu nu prea sunt cu legumele,asta e partea olandezului.Eu sunt cu florile si noi avem un party tent si ne luam anu asta un alt set de gradina ,avem o bancuta si locul copilului cu gazon unde o sa ii instalam casuta si mai are in dotare un topogan si un balansoar si un leagan.Dar si eu mai vreau sa mai cumpar niste pitici.Of debea astept vremea frumoasa sa pot sta afara si sa va scriu tolanita la soare.
Marilena si Mara Augusta

P&ANA spune:
quote:
Originally posted by CRISCOSTY
Alina unde pleci din tara? Oricum de stat in Bucuresti nu mai este de stat, zici ca suntem in plin razboi...daca vedeti ce
In Turcia , sa mancam un peste pe malul Bosforului

Sa stii ca am circulat binisor azi , mai ales la Razoare..
Alina
a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

gusta spune:
Carmen E ce poze frumoase .Hai nu o lua in tragic cu barbatu ca poate ii duci doru si asa mai slabesti.
Vikinga crede-ma ca acele doamne au arderi puternice interioare.Si eu sunt singura si fac totul singura dar tot ma lupt cu kg si asta dupa 2 ani si 9 luni de la nastere.Si acuma ce crezi ca daca ajung la kg dorite plec in lume si numai intru aici vin si va sustin
.
Marilena si Mara Augusta

CRISCOSTY spune:
Tzuni e pe bune sau pacaleala de 1 aprilie? Detalii...vrem detalii...
Alina calatorie placuta.
Cuscra ce te invidiez, de fapt pe toate care stati la casa
Vikinga eu am o prietena care are 2 copii si arata traznet, nici nu zici ca a nascut. Lasa ca nici tu nu arati rau, nu te mai supara.
Crys si Dany

tumpi spune:
Tzuni, pai sa zic de pe acum "Casa de piatra"
Mai fetele de prin Bucale, naspa cu summitul asta, nici nu vreau sa ma gandesc cum era daca inca mai eram in tara, mai ales ca traseul meu era exact prin zona 0 a summitului.
Yubi, mi-as dori si eu mai mult spatiu pt flori si legume, dar am doar o bucatica de terasa.Al meu rade de mine cand ma vede ca tot cumpar flori sa plantez si ma intreaba unde le pun pe toate.E, las ca gasesc eu loc.Mi-am luat si leustean , marar, thymian,majoran ,dar pe astea cred ca le pun in jardiniere.
Gusta si eu tot astept sa se faca vreme frumoasa sa pot sa plantez ce am luat si sa stau pe terasa la soare,dar din pacate astia inca o saptamana anunta lapovita si ninsoare si maxime de 5 gr.
Ma duc sa ma pregatesc de cursuri
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

CRISCOSTY spune:
Eftimie frumoase poze, mi-ai facut pofta de un gratar la o padure.
Am plecat spre gradi...mai vb de acasa.
Crys si Dany

Mik spune:
Tzuni,
Eu am crezut pe jumatate.
hai mey Vik, lasa ca miine ai sa vezi mai grasute ca tine si o sa-ti treaca.
Sa nu uit sa ma urc azi pe bicicleta.

an-k spune:
Tzuni, nu ne mai tine in suspans, povesteste
incep cu raportul 92 kg
continui cu reteta promisa "pui cu paste si sparanghel" -430 kcal/portie- reteta pentru 4 portii
avem nevoie de:
200 g paste integrale (pene sau spirale)
1 ceapa mare
400 g sparanghel
2 lg ulei
1 dinte de usturoi
250 g ricota light- sau branza de vaci degresata
coaja si sucul de la o lamaie
2 linguri mazare optional
150 g piept pui fiert
se fierb pastele. Separat se caleste ceapa, usturoiul si sparanghelul in cele doua linguri de ulei, se inabuse pana e aproape gata sparanghelul se adauga mazarea, sucul si coaja de lamaie si se ia de pa foc. Adaugam ricotta, si omogenizam sosul apoi pasta si puiul taiat cubulete le bagam in sos, sare, piper si patrunjel si gata.anca si micutza Bianca(14/03/2005)

an-k spune:
inchei cu o intamplare de sambata.
Am avut invitati niste prieteni, 2 familii, iar una dintre cele doua prietene era grasuta de cand o stiu, mereu s-a chinuit cu tot felul de diete, iar sambata era slaba, slaba- nu o mai vazusem din octombrie. Si mi-a zis ca in noiembrie a inceput datorita unor analize nu prea bune. Iar doctorul i-a zis ca daca nu vrea sa ajunga pacienta cu diabet sa lase dulciurile. Ea si-a propus un regim de viata sanatos si a slabit incet si sigur in 5 luni 22 kg. Ce a facut exact. Nu a mai gustat dulce decat odata pe saptamana si atunci putin (o bucatica mica de pofta), in rest a mancat detoate dar portii mici in farfuria mica si nu in cea mare, care erau formate din multe legume putina carne si carbohidrati. Ultima masa pe la 18 iar in caz de foame maare seara un iaurt sau un fruct. A facut inot de 3 ori pe saptamana si a reusit. Asta incerc si eu de duminica si pana acum merge, pare multa mancare dar nu e. Sper sa reusesc si eu de data asta, si acum fug acasa.
Pup.anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Eftimie C. spune:
We're back!Sunt nervoasa pentru ca la intoarcerea de la gradinita au urcatin microbuz niste tigani beti, care miroseau tare urat si se spurcau si imbranceau....si nimeni nu le-a spus nimic.La coborare i-am spus soferului
ca ar trebui sa-mi dea banii inapoi si mi-a spus ca nu-i vina lui.Pe Dracu
nu-i vina lui.Pai are tot dreptul sa refuze astfel de clienti sau trebuia sa-i avertizeze ca-i da jos la prima statie.Acum ma doare si capul
si n-am decat aspirina si aulin in casa.Gata, m-am racorit
An=k si tu tot 92kg.Suntem grelele subiectului
Crys nu mai tii Scarsdale, ca am vazut ca ai papat banana.
Tzuni smecheroaica mica si pe cand nunta?La anu' pe 29februarie.Pai nu spuneai mataluta ca nu vrei sa te recasatoresti???Acu ce faci, te contrazici?
Delidana mi-a placut pacaleala ta
Fetele cu casa la curte si cu gradinuta de flori, I HATE YOU, mai ales daca aveti si canapea de aia care se leagana
Azi la micul dejun n-am avut grefa si am inlocuit cu portocala.Apoi am bagat 2-3 morcovi pana la salata de fructe.
Ia spuneti voi, la salata de fructe se pot pune stafide, smochine sau curmale.Ca pe ele nu scrie nimic de zahar.
Carmen fie ca cel mai bun sa castige si nu cel care are mai multi prieteni
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)