Nou stil de viatza (197)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Hopes multa sanatate lui Eduard

Merci de ceai Gusta Si mie-mi place ala verde cu menta. Mi-am luat unu cu niste fructe rosii mici (am lapsus cum le zice acu) da mi se pare cam dulce, desi eu nu pun zahar sau indulcitor in ceai

Carina felicitari pt kg perdute
Pot sa te inteb daca tu mananci fructe? Asta ca nu prea am vazut in meniurile tale.. sau poate nu le treci..

Revin mai pe seara ca am multa treaba la servici azi si tre sa ajung si la niste cursuri la facultate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Louisea la mine merge bine dieta, chiar nu mi se pare grea deloc. O zi buna sa ai
Anky weekend romantic zici? Ce bine....
Claudia mie nu-mi place spanacul si nu stiu cu ce sa-l inlocuiesc, astept idei de la voi. In rest, azi cum este? Eu am mancat o banana si o portocala ca mai mult nu am pututut.
Hopes bine ca sunt rezultatele bune, sanatate multa, sa-si revina repede Edi. Si eu trebuie sa iau rezultatele saptamana asta, dabea astept.
Anda felicitari ptr. kg pierdut.
Va multumesc pentru urarile adresate mamei mele Azi sper sa rezist la bunatati...am sa rezist.
Tumpi sunt bune de alea 100 gr. in minus Succes in continuare.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Louisea: mersi pentru felicitari, dar asa cum am zis nu am facut nimic special saptamana asta, doar am muncit mult, mult.
Fructe mananc in fiecare zi, si in mare am si trecut in meniurile zilnice. Cel mai mult, mananc capsuni, pepene galben, mar, para, mango sau prune.
Cum, metoda mea de slabit este bazata pe echilibru intre calories in and out, fructele "se numara" si ele. De obicei, mananc fructele la micul dejun ca si salat de fructe sau seara, i pat ca si o mica gustare.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Ma scoate din sarite internetul asta.M-am chinuit aseara vreo jumate de ora sa intru sa scriu si nu mi se incarcau paginile.

Louisea,spor la munca.

Marilena,merci pt ceai,eu beau acum unul de mar verde.Pup piticutza bolnavioara.

Hopes,sanatate multa si baietelului tau.

Tumpi,din pacate la Scardale nu avem voie sa punem ulei la spanac.

Carmen E,vizionare placuta.

Claudia,spor la curatenie.Spanacul fiert si condimentat.Bleahhhhh,mie imi place cu lapte,faina si ou ochi langa. Doar asa iarba fiarta imi aluneca greu tare pe gat.

Mik,o zi frumoasa iti doresc.

Anky,spor si tie la munca.Da' chiar ca e inalta fetita ta.De a mea toti se mira,la 4 ani jumate are 116 cm,dar manechinul tau o intrece.

Laura,sa nu ti se faca rau daca bei toata ziua numai apa.

Carina,felicitari pt kg pierdute.Am vrut aseara sa-ti spun..."sa-ti fie de bine" pt cina luata,dar n-am mai reusit sa intru pe forum.

Crys,trebuie sa te chinui sa mananci mai mult pt ca fructele nu tin mult de foame si peste cateva ore o sa te loveasca foamea si ce faci pana la cina?Eu joi la cina in loc de spanac mananc fasole verde din conserva cu sare,piper si usturoi si vineri la pranz poti inlocui feliile asortate de branza si spanacul cu o jumatate de cana de branza slaba sau telemea de vaca, amestecata cu o lingura de smantana slaba,fructe taiate cate doresti,6 nuci pisate si presarate peste fructe.

La multi ani Crystina si Madelaine!

Carmen,ce program ai azi?dulce mamica frumoasa si prichindeii dulci.

Zuzi,esti mai bine azi?

Tzuni,la munca?

V-am pupacit,fug la treaba,am avut o scurta pauza pt ca am trimis dimineatza o babutza pe care trebuia sa o am si la pranz in spital si am dat fuga acasa.

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Fetele de la Scrsdale puteti folosi la spana c reteta pe care i-o dadusem Marilenei mai demult: ceapa data prin masina (calita, dar in cazul de fata o puteti fierbe), se pune la fiert cu spanacul oparit sau din conserva. Deasupra se pune suc de rosii amestecat cu putina zeama de lamaie si ou batut era in reteta originala+sare si piper.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Mey fetelor, care m-ati luat in serios ca o sa beau toata ziua numai apa, voi chiar m-ati crezut? Se vede ca nu ma cunoasteti decat virtual! Am glumit, fetelor! Pai vorbeam cu o prietena pe net si ii povesteam ca mi-a fost cam rau saptamana trecuta si m-a intrebat daca am slabit. I-am spus ca nu, iar ea imi zice "cum nu, ca eu cand sunt bolnava nu pot sa mananc"! Ei bine, la mine nu exista nu pot sa mananc!
Nu ma luati in serios!
Zicea careva de o pagina cu retete mai fara calorii; nu se pune in practica?
m si eu una, doua!
Hai va pup pe toate si va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Slaba miscare pe aici,
Gusta ai fugit in gradina?Cum reusesti in starea care esti acum?Ce mai face Mara, dar olandezul?S-a destepenit?
Ioana, nu stiam ca nu e voie ulei in dieta asta.Se poate cred si cali fara ulei,daca ai o tigaie buna, sau doar dres cu lamaie.Mie imi place mai mult asa pe post de salata decat cu lapte si ou, as manca un kg asa.
Eu azi parca sunt dusa, nu pot face nimic, nu am chef de nimic.,bine ca am facut ieri ciorba pt al meu si mai are piftie si are ce manca pana vin eu de la cursuri.
Crys, puteau fi si mai putine,dar in we parca m-am tampit am mancat cioco, eu care nu pap de fel, poate ca din cauza rusilor care ma pandesc.
Meniurile mele sunt putin alandala, mai ales in we.
Ieri :ora 7 un sanwish si o cafea
ora 10:4 prune si cateva felii de branza frantuzeasca + un morcov
pranz: un polonic de ciorba de falole cu afumatura ca ii facusem sotului si imi era pofta si o salata mare cu salata, ruccola, morcov si telina rasa si sucul de la juma de lamaie
seara :un iaurt si 2 prune

Azi:
mic dejun:o cafea si un castron de cereale cu lapte
ora 11: o pruna
pranz: 4 ciupercute pe gratar cu cate o bucatica de branza in ele si o salata
cina:cred ca iara un iaurt
E adevarat ca seara dupa cursuri nu mai am chef de mancat si mai bine asa ca renunt sa mai mananc tarziu, lucru care m-a facut sa pun 4 kg .
Ma duc sa mai orbecai pe aici, poate imi mai revin .aaaa si sa mai bag cativa litrii de ceai in mine

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Salutare La multi ani ,Madelaine si Crystina !La multi ani pt.mama ta ,Crys !Zuzilici, multa sanatate soacrei.Multumim pt. bancuri sunt Mephala ,stau la casa si mai am mult de lucrat la gradina, sa arate asa cum vreau eu Delidana ,sunt binisor,adica azi mi-a venit cm. si am dureri ca de obicei,plus dezamagirea ca nu e Azi-noapte nu prea am dormit ca am stat sa o pazesc pe Miha,care a avut febra si zice ca o doare si gatul.Momentan ii dau Coldrex ,Voseptol si Nurofen si sper sa nu fie cazul de antibiotic.http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Raport - 62.6 kg ,dar tinand cont ca sunt cu rusii pe cap ,e bine.Am tinut si eu o saptamana Scarsdale si am slabit 700 g ,am fost putin dezamagita si am renuntat,dar nu am mai pus la loc.Este un regim foarte usor de tinut si vreau si eu sa-l mai tin ,dar nu acum.http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna, fetelor!

Raportez: stagnare

Aseara am fost iar la film si la restaurant si am fost ceruta in casatorie. Am spus "da".

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput