Ce parfumuri va plac (4)
Raspunsuri - Pagina 9
manumanu spune:
Dragelor,
M-am intors din Franta cu noutati. Am incercat noul si mult-mediatizatul Elle de la Yves-Saint Laurent. Este fresh-dulce, de primavara. Am mai incercat si mi-au placut: Miss Dior Cherie-Eau de Printemps (editie limitata), Eau d'Hadrien de la Annick Goutal, Fleur de Rocaille de la Caron (clasic, foarte bun, dar cred ca o sa mi-l iau cand oi avea peste 50 de ani), L'Instant Magic de la Guerlain (imi place mai mult L'Instant). Si ceva ce mi-a placut atat de mult incat mi-am luat: Eau de Shalimar de la Guerlain (a aparut acum, este varianta mai lejera a lui Shalimar, cu note de citrice si vanilie, excelent pentru primavara-vara).
Am mai incercat si altele, Eclat d'Arpege, Amarige - Inde 2007 (nu mi-a placut la fel ca Amarige), Eau de Merveilles (mai multe variante) de la Hermes...
Iar de la sectorul "hommes", mi-a palcut foarte mult Allure pour Homme edition blanche (desi mi-ar fi placut mai mult pt. mine ), L'Homme de la YSL si Monsieur de Givenchy, edition aux agrumes (cu citrice).
danamiha spune:
manumanu, bine ai venit
M-am gandit la tine si abia astept sa ne spui ca esti o viitoare mamica parfumata
Alice987 spune:
Buna!
Eu pot sa zic ca am cateva parfumuri care imi plac la nebunie: Nina de la Nina Ricci,Addictive de la Dior si Funny de la Moschino.Ar mai fi Amarige Mariage si Love in Paris(Nina Ricci).
alia_ro spune:
Fetelor, cine are Versace CRYSTAL NOIR, EDP la 90 de ml - spuneti-mi si mie daca pe capac exista simbolul Versace...
Multumesc.
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
blue eyes spune:
Da, simbolul e pe capac.
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
blue eyes spune:
www.fragrantica.com/index.php?q=burberry brut&view=Pretraga&x=0&y=0" target="_blank">Burberry
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
danamiha spune:
quote:
Originally posted by geniest
Dar BURBERRY BRIT cum miroase ????
www.andreialmeu.piczo.com
Vroiam sa caut site-ul unde vezi ce note are, dar blue eyes s-a miscat mai repede
Mie imi plac parfumurile dulci, iar Burberry Britt nu e dulce, asa ca mi-am luat Burberry London.
Cum e cu Trussardi? Tot nu persista?
geniest spune:
quote:
Originally posted by danamihaquote:
Originally posted by geniest
Dar BURBERRY BRIT cum miroase ????
Vroiam sa caut site-ul unde vezi ce note are, dar blue eyes s-a miscat mai repede
Mie imi plac parfumurile dulci, iar Burberry Britt nu e dulce, asa ca mi-am luat Burberry London.
Cum e cu Trussardi? Tot nu persista?
Burberry brit nu e dulce ???? Uraaaa !!!! Deja l-am comandat si mi-era teama sa nu fie duuulceee...sa ma lesine. Am citit pe mai multe site-uri ce contine insa vroiam o parere de forum, sa spun asa....si de asemenea daca persista (mi-am luat EDP).
Trussardi SKIN imi place, nimic de zis, insa nu persista...clar..am inceput sa-mi dau mai mult..vreo 10 pufuri dimineata.
danamiha spune:
geniest, uite www.perfume.com/reviews/burberry/brit-1012156.html" target="_blank">aici pareri despre parfumul comandat de tine. Sper sa iti placa! Unde l-ai comandat? La esentedelux?