Ce parfumuri va plac (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by clyo

quote:
Originally posted by Carrye

Dana!
Da, intr-adevar si eu optez pentru cel mai mare gramaj datorita diferentei mici de pret pentru aproape 50 ml in plus de cele mai multe ori. Am renuntat la Versace Cristal Noir din cauza capacului, nu-l puteam lua in geanta :p

Carrye,

edit: eu am EDT Cristal Noir, eu il simt dar colegele mele nu mi-au zis nimic

Precis ca sunt invidioase ca mirosi prea bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

nu cred ca le sunt shefa

mi-au spus ca nu se prea simte nimic; de ex,la Poeme de la Lacome, imi spun ca las dara in urma mea si nici nu ma dau f mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Fetelor mi-ati facut pofta de Cristal Noir...Mama are de plata luna asta vreo 900 lei asa ca stau cuminte cu doleantele in materie de parfumuri :p
Clyo, si eu mi-am format obiceiul de a folosi un anumit parfum in functie de geanta pe care o port. Mai am cateva de 50 ml primite de la mama si pe alea le iau cand am o geanta mai mica. Cat despre fdt EL sunt incantata maxim de el. Este atat de bun incat mi s-a curatat si tenul, nu mai am nimic, este extraordinar!

Mergi la inceput

Femme individuelle nu prea se simte pe mine. Imi place muult mai mult Femme de Mont Blanc. Mai vedem, poate ma obisnuiesc cu el

Carrye, in final ce imi recomanzi la fond de ten, Max factor sau EL?

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Scumpa mea, eu am folosit MF aproape un an, cam din vara trecuta, am fost foarte multumita de el, dar tot aspiram eu spre firmele alea mari. Am inceput cu un rimel Lancome care m-a tinut aproape 3 luni si acum, luat din iarna mai e bun, doar ca nu mai are in el. Nu s-a uscat deloc. Si atunci am zis ca e timpul sa trec si la fond de ten mai bun. Si am inceput sa caut pareri si cele mai bune referinte le-am gasit despre acest Estee Lauder Double Wear. Si intr-adevar, este foarte bun. Dar ceea ce m-a incantat cel mai tare a fost faptul ca fata mea este mult mai curata, cel mai probabil datorita ingredientelor mult mai calitative. La cat de sensibil este tenul meu, cel mai probabil aveam nevoie de unul foarte bun. Iar ca si acoperire, se comporta incredibil de bine. Isi face toti banii. Pana si culoarea mi se potriveste la mare fix. In concluzie, MF este foarte bun, il recomand cu caldura, dar daca ai un ten sensibil si cu probleme, ED este genial!
Imi cer scuze, fetelor, pentru ca am vorbit despre altceva.
Nu mi-a raspuns nimeni ce parere are despre Bvgari Eau Parfumee au The Rouge...:(

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Carrye

Nu mi-a raspuns nimeni ce parere are despre Bvgari Eau Parfumee au The Rouge...:(

Nu cunosc parfumul, am intrebat daca il au pe stoc si mai au o singura bucata la esentedelux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Ce parfum imi recomandati pentru vara, la o tinuta de blugi si tricou?
Sau pantaloni sport si tricou/maiou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milkbaby spune:

Eu iti recomand Paris Hilton nu sunt incantata de persoana, dar chiar are un parfum bun... si mie imi aduce mirosul verii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

quote:
Originally posted by mihaeladm

Ce parfum imi recomandati pentru vara, la o tinuta de blugi si tricou?
Sau pantaloni sport si tricou/maiou?

www.fragrantica.com/perfume/Trussardi/Trussardi-Skin-1038.html" target="_blank">Trussardi-Skin

www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

^multumesc de recomandare. Nu l-am mirosit niciodata, dar o sa il caut.

Mergi la inceput