Ce parfumuri va plac (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

quote:
Originally posted by danamiha

quote:
Originally posted by clyo

Dana, sa-l porti cu placere, e super parfumul.
de la Boucheron am avut Jaipur, nu mi-a placut deloc, cred ca eram prea tanara pe atunci
mi s-a parut foarte tare si greu de purtat.

Multumesc

Am comandat in final Jaipur Saphir.

Asteptam impresii
Am primit si eu London , imi place cum miroase si pe piele, m-am dat de vreo 3 ore si miroase inca foarte puternic , sa vedem mai incolo.....
ar fi foarte bine daca ar aduce pe esentedelux parfumurile la 30/50ml...nu stiu zau cand le voi termina ca toate au 100ml(mai putin Nina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by geniest

quote:

quote:
Originally posted by geniest

Astazi am primit TRUSSARDI SKIN de la esentedelux. Miroase bine insa nu persista (desi pe forumuri am citit ca e f persistent :-().
E posibil sa fie strict problema mea ??? E apa de parfum si ma asteptam sa fie mai prezent pe piele dupa 8 ore.

www.andreialmeu.piczo.com

Eu am citit ca nu persista, dar stii cum e, la unele persista la altele nu.Chiar azi ma gandeam la tine, nu ai mai scris nimic de cerutti ed limitata, l-ai primit?

Daaaa...l-am primit. Chiar de atunci. Il mai au si acum in stoc. Cred ca au adus mai multe. Imi place de mor..pacat ca nu exista si apa de parfum...A
Dana, stii ceva de siteul beautynet.ro ???? Am vazut ca si ei vand parfumuri.
Pupici!!!

www.andreialmeu.piczo.com

Acum m-am uitat prima data pe site-ul asta si nu stiu ce sa zic...
Eu cumpar doar de la esentedelux, sunt mai mult decat foarte multumita.

Si mai am o obsesie, sa fie sticla de 100 ml sau 75ml, depinde de parfum, adica cantitatea cea mai mare posibila. Diferenta de pret intre 100 ml si 50 ml este atat de mica incat nu merita sa cumpar decat la 100ml.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabi30

quote:

quote:
Originally posted by clyo

Dana, sa-l porti cu placere, e super parfumul.
de la Boucheron am avut Jaipur, nu mi-a placut deloc, cred ca eram prea tanara pe atunci
mi s-a parut foarte tare si greu de purtat.

Multumesc

Am comandat in final Jaipur Saphir.

Asteptam impresii
Am primit si eu London , imi place cum miroase si pe piele, m-am dat de vreo 3 ore si miroase inca foarte puternic , sa vedem mai incolo.....
ar fi foarte bine daca ar aduce pe esentedelux parfumurile la 30/50ml...nu stiu zau cand le voi termina ca toate au 100ml(mai putin Nina)

Gabi, eu am intrebat la esente de lux daca pot sa aduca si la 30ml, 50ml (chiar am vazut in noul stoc J'adore la 50ml) si mi-au spus ca se poate. Tu specifica acest lucru cand comanzi. Dar sa studiezi si diferenta de pret!
Imi amintesc ca si Carrye are aceasta obsesie a mea, sa fie sticla de 100ml Si ea poarta parfuml in poseta cu ea toata ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Dana!
Da, intr-adevar si eu optez pentru cel mai mare gramaj datorita diferentei mici de pret pentru aproape 50 ml in plus de cele mai multe ori. Am renuntat la Versace Cristal Noir din cauza capacului, nu-l puteam lua in geanta :p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Am nevoie de o mana de ajutor. :)
Imi place mult Versace - Bright Crystal si as vrea sa stiu cum miroase Versace - Crystal Noir in comparatie cu acesta. As lua tester, dar vreau sa stiu daca are capac. Si la fel m-ar interesa sa iau 30/50 ml. Inteleg ca se poate la esente. Oricum de la ei vreau sa iau. Ori Bright, ori Noir.
Daca as vrea sa stiu ce parfumuri la set au, imi vor trimite raspuns?
M-ar interesa seturi de genul: doua parfumele la 30 ml intr-o cutie (vreau sa fac cadou - unul) sau seturile cu lotiune de corp si gel de dus. Elizabeth Arden Sunflowers am vazut in varianta de set cu doua parfumele pe un alt site.
Deja mi-am facut cont pe esente, doar ca nu am dat nici o comanda.
Multumesc!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaeladm

Am nevoie de o mana de ajutor. :)
Imi place mult Versace - Bright Crystal si as vrea sa stiu cum miroase Versace - Crystal Noir in comparatie cu acesta. As lua tester, dar vreau sa stiu daca are capac. Si la fel m-ar interesa sa iau 30/50 ml. Inteleg ca se poate la esente. Oricum de la ei vreau sa iau. Ori Bright, ori Noir.
Daca as vrea sa stiu ce parfumuri la set au, imi vor trimite raspuns?
M-ar interesa seturi de genul: doua parfumele la 30 ml intr-o cutie (vreau sa fac cadou - unul) sau seturile cu lotiune de corp si gel de dus. Elizabeth Arden Sunflowers am vazut in varianta de set cu doua parfumele pe un alt site.
Deja mi-am facut cont pe esente, doar ca nu am dat nici o comanda.
Multumesc!

Mihaela

Daca vorbesti de esentedelux, incearca sa vorbesti pe mess, chiar acum e on line, ID MESS: esentedelux-TEL: 0741 341 684-0763 970 330.
Mie nu imi place Versace - Bright Crystal, dar Noir imi place, uite www.fragrantica.com/perfume/Versace/Crystal-Noir-631.html" target="_blank">aici ce note are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Mihaela..eu ador Crystal Noir...le-am folosit pe ambele de care zici...De ce m-am oprit la el?Mi se pare extrem de distins.Si rezista foarte bine.Nu sunt genul sa dau cu tona parfum..si cu toate astea...dupa 8-10 ore de munca..inca persista notele alea faine.
Eu una ii dau nota 20 si ti-l recomand din suflet.
As fi curioasa ce parfum preferat ai avut pina acum?Cred ca depinde si de stil...pentru ca de ex amicei mele,desi ii place la nebunie..nu i se potriveste la fel ca mie..So,idee de a-ti procura un tester mic..e ok.Incearca-l first si vezi cum te aranjeaza.
Maminuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

^cel mai mult imi place Hot Couture - Givenchy.
Mai folosesc L'eau par Kenzo si Anais anais (Cacharel).

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maminuta

Mihaela..eu ador Crystal Noir...le-am folosit pe ambele de care zici...De ce m-am oprit la el?Mi se pare extrem de distins.Si rezista foarte bine.Nu sunt genul sa dau cu tona parfum..si cu toate astea...dupa 8-10 ore de munca..inca persista notele alea faine.
Eu una ii dau nota 20 si ti-l recomand din suflet.
As fi curioasa ce parfum preferat ai avut pina acum?Cred ca depinde si de stil...pentru ca de ex amicei mele,desi ii place la nebunie..nu i se potriveste la fel ca mie..So,idee de a-ti procura un tester mic..e ok.Incearca-l first si vezi cum te aranjeaza.
Maminuta

Folosesti Crystal Noir EDP sau EDT?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by Carrye

Dana!
Da, intr-adevar si eu optez pentru cel mai mare gramaj datorita diferentei mici de pret pentru aproape 50 ml in plus de cele mai multe ori. Am renuntat la Versace Cristal Noir din cauza capacului, nu-l puteam lua in geanta :p

Carrye, eu mi-am luat o geanta mareeeeeeee special ca sa pot cara parfumurile; acum am 3 in geanta

off topic: am vazut ca esti super multumita de fondul de ten de la EL

edit: eu am EDT Cristal Noir, eu il simt dar colegele mele nu mi-au zis nimic

Mergi la inceput