Ce parfumuri va plac (4)
Raspunsuri - Pagina 6
danamiha spune:
quote:
Originally posted by clyo
am primit Versace - Cristal Noir, e super si f persistent.
Danamiha
spunea cineva (sorry dar nu-mi aduc aminte cine) in capitolul trecut de JPG - Classique, e foarte interesant, dulceag si persistent.
de parfumurile Mont Blanc ce parere aveti?
mi-am luat deja Presence d'une femme dar mai mult m-a impresionat Femme Individuelle.
Folosesti Femme Individuelle? E persistent?
clyo spune:
Dana, da, il folosesc, e persistent; ieri am fost la un curs de la ora 13 si toata lumea m-a intrebat ce parfum folosesc (eram data cu el de la ora 8).
si apropos de Carolina Herrera 212 Sexy, la mine nu a tinut deloc, i l-am dat surorii mele; ea il foloseste numai vara.
danamiha spune:
quote:
Dana, da, il folosesc, e persistent; ieri am fost la un curs de la ora 13 si toata lumea m-a intrebat ce parfum folosesc (eram data cu el de la ora 8).
si apropos de Carolina Herrera 212 Sexy, la mine nu a tinut deloc, i l-am dat surorii mele; ea il foloseste numai vara.
Multumesc mult
L-am comandat si sper sa-l primesc vineri.
Am renuntat la Carolina Herrera dupa ce i-am mai studiat un pic compozitia.
Cunosti parfumurile de la Boucheron?
geniest spune:
Astazi am primit TRUSSARDI SKIN de la esentedelux. Miroase bine insa nu persista (desi pe forumuri am citit ca e f persistent :-().
E posibil sa fie strict problema mea ??? E apa de parfum si ma asteptam sa fie mai prezent pe piele dupa 8 ore.
www.andreialmeu.piczo.com
hristina spune:
Are cineva Ultraviolet/ Paco Rabanne?
La mine nu persista...sunt eu defecta sau parfumul?
clyo spune:
Dana, sa-l porti cu placere, e super parfumul.
de la Boucheron am avut Jaipur, nu mi-a placut deloc, cred ca eram prea tanara pe atunci
mi s-a parut foarte tare si greu de purtat.
danamiha spune:
quote:
Originally posted by geniest
Astazi am primit TRUSSARDI SKIN de la esentedelux. Miroase bine insa nu persista (desi pe forumuri am citit ca e f persistent :-().
E posibil sa fie strict problema mea ??? E apa de parfum si ma asteptam sa fie mai prezent pe piele dupa 8 ore.
Eu am citit ca nu persista, dar stii cum e, la unele persista la altele nu.Chiar azi ma gandeam la tine, nu ai mai scris nimic de cerutti ed limitata, l-ai primit?
danamiha spune:
quote:
Originally posted by hristina
Are cineva Ultraviolet/ Paco Rabanne?
La mine nu persista...sunt eu defecta sau parfumul?
Fetelor, ce se intampla ca nu mai persista parfumurile? A venit caldura? Glumesc.
Nu imi place Ultraviolet, in schimb am primit azi Black XS si imi place mult. Poate iti scrie cine foloseste.
danamiha spune:
quote:
Dana, sa-l porti cu placere, e super parfumul.
de la Boucheron am avut Jaipur, nu mi-a placut deloc, cred ca eram prea tanara pe atunci
mi s-a parut foarte tare si greu de purtat.
Multumesc
Am comandat in final Jaipur Saphir.
geniest spune:
quote:
Originally posted by danamihaquote:
Originally posted by geniest
Eu am citit ca nu persista, dar stii cum e, la unele persista la altele nu.Chiar azi ma gandeam la tine, nu ai mai scris nimic de cerutti ed limitata, l-ai primit?
Daaaa...l-am primit. Chiar de atunci. Il mai au si acum in stoc. Cred ca au adus mai multe. Imi place de mor..pacat ca nu exista si apa de parfum...A
Dana, stii ceva de siteul beautynet.ro ???? Am vazut ca si ei vand parfumuri.
Pupici!!!