Ce parfumuri va plac (4)
Raspunsuri - Pagina 10
geniest spune:
Dana...multumesc mult pentru review-uri...parerile sunt impartite..insa cred ca este fresh cum vreau eu.
L-am comandat pe e-bay. Vreau sa vad cum este pe e-bay. E pt. prima data si sunt fff curioasa.
www.andreialmeu.piczo.com
geniest spune:
Dana...multumesc mult pentru review-uri...parerile sunt impartite..insa cred ca este fresh cum vreau eu.
L-am comandat pe e-bay. Vreau sa vad cum este pe e-bay. E pt. prima data si sunt fff curioasa.
danamiha spune:
quote:
Originally posted by geniest
Cu multa placere.
Chiar ieri m-am uitat si eu la parfumuri pe ebay, dar erau asa putine, daca ai vreun link mi-ar fi de mare folos sa mai studiez. Sotul meu si-a comandat aseara ceva de acolo, pentru prima data asa ca sunt tare curioasa cum va fi. Am inteles ca daca valoarea pachetului e in jur de 60$, atunci nu platesti nimic la vama.
Cand vreau sa cumpar un parfum si nu am unde sa-l testez mai citesc review-uri www.perfumeemporium.com/womens-perfume/12832/Burberry-Brit.html" target="_blank">aici si www.scentiments.com/Product/SkuInfo.aspx?id=95032" target="_blank">aici.
danamiha spune:
geniest, am gasit si studiez
Manumanu, am gasit pe ebay ceea ce cauti tu, o "dragoste mai veche",Un Air de Samsara.
Am incercat sa-ti pun link-ul, dar nu merge
mihaeladm spune:
Ezit intre Versace Crystal Noir (pe care nu l-am mirosit, dar ati vorbit voi de el :) ) si Nina Ricci - Nina (il stiu si mi se termina mostra).
Pe care ati zice sa il aleg? :)
Multumesc.
danamiha spune:
quote:
Originally posted by mihaeladm
Ezit intre Versace Crystal Noir (pe care nu l-am mirosit, dar ati vorbit voi de el :) ) si Nina Ricci - Nina (il stiu si mi se termina mostra).
Pe care ati zice sa il aleg? :)
Multumesc.
Mihaela
As alege Crystal Noir.
manumanu spune:
Danamiha, . Tocmai mi-am luat "Eau de Shalimar" in amintirea lui "Un Air de Samsara" care nu mai exista pe nicaieri... acum nu mai iau nimic, am deja prea multe de "consumat"... in asteptarea bebelului.
danamiha spune:
quote:
Originally posted by manumanu
Danamiha, . Tocmai mi-am luat "Eau de Shalimar" in amintirea lui "Un Air de Samsara" care nu mai exista pe nicaieri... acum nu mai iau nimic, am deja prea multe de "consumat"... in asteptarea bebelului.
Ma bucur nespus de mult pentru tine! Dumnezeu sa te ajute sa ai un bebe (sau mai multi) sanatos, sa iti vezi implinit visul de a fi mama.
Carrye spune:
Mihaeladm, nu stiu cum ti s-a parut tie mostra de Nina, dar nu persista...:( si mie mi-a placut cum miroase insa dupa mult prea putin timp nu mai simteam nici un miros. Si nu cred ca neaparat din cauza ca eu folosesc doar parfumuri foarte puternice. Au mai scris fetele ca nu persista mai deloc.
In schimb Versace, este altceva! Ti-l recomand cu mare drag, are un miros tare placut si este persistent.
tatiana83 spune:
"In concluzie, MF este foarte bun, il recomand cu caldura, dar daca ai un ten sensibil si cu probleme, ED este genial!"
Carrye, esti amabila te rog sa imi spui la ce te-ai referit in acest pasaj?
Am citit ambele topicuri despre parfumuri si fonduri de ten ff bune..pt ca sunt in cautarea unui bun parfun si a unui fond de ten care sa ma multumeasca..
Cred ca m-ai convins deja tu cu Estee Lauder Double Wear..iar la parfumuri mai caut..
Dupa ce le folosesc...vin si va povestesc..
Iti multumesc frumos!
ps:nu am intes dk in paragraful cu pricina vorbesti de parfumuri sau fonduri de ten....:-(
Tatiana&Luca (12.12.2007)