Ce parfumuri va plac (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

quote:
Originally posted by danamiha

Mi-au sosit parfumurile comandate pe e bay, sunt fff multumita.

Geniest, ai primit Burberry Brit?

Sorry de intarziere...am fost la Viena si mi-am luat Estee Lauder - Pure Linen Breeze si Tommy Hilfinger - Dreaming: EDP ambele...

Cat despre Burberry Brit.... Dana...ce sa-ti zic ??? Sper sa ma mai astepte in vama postei din Ghencea ca n-am ajuns sa-l ridic pana acum si a venit de o saptamana si ceva. Oare cat costa magazinajul pe zi ??? Stii??? A..si ai mai platit ceva la posta cand ti-ai ridicat produsele de pe ebay ??? Multam' pt. raspunsuri anticipat

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Dana si Geniest, puteti verifica, va rog, daca se mai gaseste pe undeva (ebay sau esente) Ralph Lauren Glamourous???
sunt moarta dupa el si al meu e pe terminate; sotul nu-l gaseste pe nici un aeroport.

multumesc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by clyo

Dana si Geniest, puteti verifica, va rog, daca se mai gaseste pe undeva (ebay sau esente) Ralph Lauren Glamourous???
sunt moarta dupa el si al meu e pe terminate; sotul nu-l gaseste pe nici un aeroport.

multumesc

Clyo vezi pe link-ul de mai jos:
http://global.ebay.com/gbh/search?browse=0&Query=Ralph+Lauren+Glamourous&SearchDescription=1&SortBy=11&PageNumber=1&SiteIdFilterType=3&ItemTypeFilter=2&ipp=25

Mergi la inceput

dana...invata-ma si pe mine sa fac dintr-un ditamai link un singur cuvant cum am vazut ca faci tu....plizzzz gen (apasa aici)...
Ai inteles tu...

Mergi la inceput

wow, super, multumesc mult dar cum fac sa-l comand?

tu esti din buc?

ma poti ajuta?

Mergi la inceput

Pai Clyo....te inregistrezi pe site-ul www.ebay.com..este super simplu (asa cum te-ai inregistrat pe desprecopii)...iti faci un card (sau poate-l ai deja) de credit dar cel mai bine iti faci cerd de plati internationale in orice moneda vrei la orice banca din orasul tau (vezi ca dureaza...)iti iei cardul, pui bani pe el (cel mai bine e sa ai sume limitate), vorbesti la banca sa-ti ridice restrictiile de plata online pe internet si gata...cam asta-i cu cardul.
Urmeaza partea de cont paypal...fiindca pe ebay majoritatea sellerilor prefera paypal. Intri pe www.paypal.com si te inregistrezi...o sa-ti ceara nr. cardului si alte informatii...iti trimit un mesaj de confirmare ca functioneaza si esti gata de shopping pe ebay. Cauti produsele care te intereseaza, le cumperi direct sau licitezi pentru ele...dai click pe ce te intereseaza, introduci informatiile care-ti sunt cerute si incepi sa primesti mesaje despre produsul pe care-l cumperi...cat te costa handlingul si shippingul pana-n Romania....or sa te anunte cand ti l-au trimis iar de la posta cu vama din orasul tau o sa primesti aviz ca ti-a venit colet din tara respectiva.
Sper sa intelegi cat de cat ce am spus eu aici. Oricum citeste regulile pe e-bay ca de acolo afli tot.

Succes si vezi sa nu iei microbul prea tare ca e de rrrraau....

Mergi la inceput

mersi pt sfaturi, mi se pare incredibil de usor

eu lucrez in buc, de-abia ajung la banca sa-mi platesc ratele, asta cu posta ma omoara.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by clyo

mersi pt sfaturi, mi se pare incredibil de usor

eu lucrez in buc, de-abia ajung la banca sa-mi platesc ratele, asta cu posta ma omoara.

Asta cu posta ma omoara si pe mine...insa poti cere vanzatorului sa-ti trimita coletul prin curier direct acasa...sau la adresa indicata de tine...insa costa...
Pana iti aranjezi treaba cu cardul este mai dificil dupa aceea stai in fata calculatorului si cumperi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by geniest

quote:
Originally posted by danamiha

Mi-au sosit parfumurile comandate pe e bay, sunt fff multumita.

Geniest, ai primit Burberry Brit?

Sorry de intarziere...am fost la Viena si mi-am luat Estee Lauder - Pure Linen Breeze si Tommy Hilfinger - Dreaming: EDP ambele...

Cat despre Burberry Brit.... Dana...ce sa-ti zic ??? Sper sa ma mai astepte in vama postei din Ghencea ca n-am ajuns sa-l ridic pana acum si a venit de o saptamana si ceva. Oare cat costa magazinajul pe zi ??? Stii??? A..si ai mai platit ceva la posta cand ti-ai ridicat produsele de pe ebay ??? Multam' pt. raspunsuri anticipat

Ce bine ca mai scrii si pe la noi, eram gata, gata sa intru pe subiectul cu Barcelona si sa te chem si pe la parfumuri
La posta nu am platit decat taxa de inmagazinaj de 32.000 lei vechi si am inteles ca se plateste 5000 lei vechi pt fiecare zi in plus. Pt parfumuri, primele doua, nu am platit altceva nimic, nici macar nu era deschis coletul. Parfumurile din State au sosit exact intr-o sapt din ziua comenzii, acum astept celelalte parfumuri, sper sa le am pe joi. Ce mai, am dat in mania cumparaturilor pe e bay, atat eu cat mai ales sotul meu. Ieri ne-au sosit din Anglia, tot de pe e bay cumparate, lego la fiul meu, e ff pasionat de constructii si am platit pe 1.160 buc in jur de 180 Ron,(transportul a fost in jur de 50 de dolari) in timp ce la noi am dat pe 970 buc 450 ron

Mergi la inceput

Ha..ha..ha ce draguta !!!
Gata..maine merg sa-mi ridic parfumul de la posta. M-ai linistit cu magazinajul...aveam un stress..
Ma omoara rau de tot programul de la posta...pana la 14:30 sau 17:00...ca vorba aia stau toata ziua acasa si n-am ce face

Mergi la inceput