Ce parfumuri va plac (4)
Raspunsuri - Pagina 12
mihaeladm spune:
La mine in oras 30 ml de EDT ajunge la 1.7 milioane (majoritatea marcilor). Pe site la banii astia gasesti chiar si 100 ml in unele cazuri.
manumanu spune:
quote:
Originally posted by danamiha
Fetelor, care ati cumparat parfumuri de pe strawberrynet, ati fost multumite de calitate?
Am comandat Balenciaga Cristobal, acum e la reducere.
Manumanu, stiu ca tu ai comandat acest parfum de acolo, e ok calitatea?
Da, iubita, am comandat in februarie... calitatea e super, eu am si un original luat din Franta, asa ca am avut termen de comparatie direct. Eu am luat tot de la ei ca era f. ieftin si un lapte de corp tot Cristobal, e f. bun, tine mult, aproape ca parfumul...
danamiha spune:
quote:
Originally posted by manumanuquote:
Originally posted by danamiha
Fetelor, care ati cumparat parfumuri de pe strawberrynet, ati fost multumite de calitate?
Am comandat Balenciaga Cristobal, acum e la reducere.
Manumanu, stiu ca tu ai comandat acest parfum de acolo, e ok calitatea?
Da, iubita, am comandat in februarie... calitatea e super, eu am si un original luat din Franta, asa ca am avut termen de comparatie direct. Eu am luat tot de la ei ca era f. ieftin si un lapte de corp tot Cristobal, e f. bun, tine mult, aproape ca parfumul...
danamiha spune:
Mi-au sosit parfumurile comandate pe e bay, sunt fff multumita.
Geniest, ai primit Burberry Brit?
blue eyes spune:
ultima achizitiewww.osmoz.com/fragrances/Haute-Couture-Brands/Worth/Je-Reviens" target="_blank">Je Reviens, de la Worth; EdP perfect pentru o seara de mai in doi.
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
hristina spune:
Sotul m-a pus sa va intreb musai unde se gasesc esentze de parfum?
Aveti idee?
Danamiha,ii intrebi tu pe cei de la esentedelux daca au esentze de parfum, te rog?
blue eyes spune:
Doar ce am deschis mailul de la fragrantica, prin care m-au informat ca am castigat un www.fragrantica.com/perfume/Hilde-Soliani/Ortensia-3205.html" target="_blank">parfum intr-un quiz! Abia astept sa-mi vina pachetelul; o sa va spun cum e.
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
danamiha spune:
quote:
Originally posted by hristina
Aveti idee?
Danamiha,ii intrebi tu pe cei de la esentedelux daca au esentze de parfum, te rog?
Scuze ca nu am citit pana acum. Am sa-i intreb, dar nu stiu sa aiba asa ceva.
danamiha spune:
Astept urmatoarele parfumuri:
- Balenciaga - Cristobal
- Ralf Lauren - Hot
- Max Mara - Max Mara
- Guerlain - Shalimar light
ultimele 3 sunt comandate pe ebay, tot de pe ebay am luat Boucheron-Jaipur Saphir si imi place mult.
Blue eyes, felicitari pentru parfum! Personal imi este de mare ajutor site-ul indicat de tine.
Zilele trecute am fost la Timisoara si am avut ocazia sa miros multe, multe parfumuri. Imi place mult Shalimar clasic, apa de parfum, dar si cel light, Fragile de la J.P.Gaultier, desi nu e dulce,Max mara, as fi vrut sa miros Agent Provocateur, dar nu aveau.
danamiha spune:
quote:
Originally posted by hristina
Aveti idee?
Am intrebat si nu au, dar se pot interesa. Poti intra pe www.esentedelux.ro si sa le scrii.