Ce parfumuri va plac (4)
Raspunsuri - Pagina 14
danamiha spune:
quote:
Originally posted by clyo
Dana si Geniest, puteti verifica, va rog, daca se mai gaseste pe undeva (ebay sau esente) Ralph Lauren Glamourous???
sunt moarta dupa el si al meu e pe terminate; sotul nu-l gaseste pe nici un aeroport.
multumesc
M-am gandit zilele trecute la tine, am fost la Timisoara si in mall am vazut, am si mirosit, dar era Glamourous dailight, acum nu mai stiu daca era si celalalt ca eram grabita si mai aveam o gramada de testat
geniest te-a sfatuit f bine, ia de pe e bay, uite eu iau de la ,acest vanzator si sunt f multumita, dar momentan am vazut ca nu are acest parfum, dar cred ca si de la restul e ok.
danamiha spune:
quote:
Originally posted by geniest
dana...invata-ma si pe mine sa fac dintr-un ditamai link un singur cuvant cum am vazut ca faci tu....plizzzz gen (apasa aici)...
Ai inteles tu...
www.andreialmeu.piczo.com
Ti-as explica, dar la cum ma pricep nu cred ca mai intelege prea bine, dar cum vine sotul acasa il rog sa-ti scrie si sa-ti explice.
Dar, totusi hai ca incerc, deci, sus in bara, chiar deasupra unde scrie "Culoare", e un pliculet cu doua sageti pe el, a patra casuta de la dreapta, acolo apesi dupa ce ai selectat link-ul si scrii cuvantul, de ex "acesta", apesi OK, pui link-ul,(ctrl+V) si din nou ok si gata. Sper ca mai inteles, acum fug la tenis sa-l iau pe fiul meu, daca nu intelegi, asta doar ca habar n-am sa explic eu, te rog scrie-mi si te ajuta ajutorul meu potrivit!
Pupici
geniest spune:
Dana....merci de intentie da' nu gasesc pliculetul nici sa ma omori Cred ca nu avem acelasi browser....zic si eu !
geniest spune:
Ahhh..ca am uitat. Mi-am luat parfumul Burberry brit de la posta si nu-mi placeeeee....e duuuulce si miroase a vanilie de mor...eu am crezut ca-i fresh ca asa scrie peste tot da' e mai mult dulce decat fresh.
daca e cineva interesat il dau cu toata inima....
mephala30 spune:
m-am indragostit de Versace, imi plac tare mult Bright crystal si Crystal noir. Primul e EDT, parfum de zi, al doilea e mai de seara, EDP.
Vreau sa-mi comand unul pentru ziua mea si nu m-am hotarat inca.
Clyo, tu ai comandat Crystal noir, il folosesti ziua? Persista?
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
clyo spune:
Carmen, folosesc Crystal Noir ziua dar e in varianta EDT si nu e foarte tare si nici nu persista foarte mult.
in schimb, Bright crystal in varianta EDP persista ore bune dar mie tot noir imi place mai mult.
Dana&Geniest, multumesc, poate o sa am rabdare intr-o zi sa pun in practica sfaturile voastra.
danamiha spune:
quote:
Originally posted by mephala30
m-am indragostit de Versace, imi plac tare mult Bright crystal si Crystal noir. Primul e EDT, parfum de zi, al doilea e mai de seara, EDP.
Vreau sa-mi comand unul pentru ziua mea si nu m-am hotarat inca.
Clyo, tu ai comandat Crystal noir, il folosesti ziua? Persista?
_
Mie imi place Crystal noir. Daca am de ales intre EDT si EDP aleg EDP, doar in situatia in care nu exista varianta EDP iau si EDT daca imi place asa de mult parfumul.
mephala30 spune:
multumesc pentru raspuns, Clyo. N-am vazut Bright EDP pe site, ma gandeam ca au numai EDT.
Si mie imi place mai mult Crystal noir...
_
mephala30 spune:
Danamiha, am postat in acelasi timp, . Cum spuneam, votez si eu cu Crystal noir, EDP, desigur.
_
clyo spune:
am scris un super mesaj si nu stiu ce-am facut ca mi-a aparut doar
ziceam ca si eu prefer EDP dar la noir nu a gasit si am facut un compromis
cat despre bright, imi amintesc ca e EDP dar verific acasa.
eu nu-mi comand de pe site, le cumpara sotul meu din duty free de pe diverse aeroporturi.
cand e ziua ta?