Nou stil de viatza (196)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

Acu' mi-am adus aminte, m-a intrebat cineva la cap trecut cati copii am...pai 2, nu stiati? baiat si fetita. Si fatuca mea e o parasuta, e deja gravida, ma face bunica in mai la halul la care baga in ea cred ca face 10 copii,in urma carora trebuie sa strang kk
Pe fetita o cheama Blacky si e o matzoanca neagra ca taciunele de aproape 5 kile ti-e frica sa intri in casa, daca nu stii ca-i toanta rau

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

POZE NOI
http://www.flickr.com/photos/21547972@N03/

Esti de coma cu fetita ta

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Carmen asa este, ai dreptate, nu am vrut sa te supar
Claudia si eu ma uit la Inima de tigan, ma amuza.

Au venit baietii, revin mai tarziu...

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gata fetele pe seara asta.La mine s-au impartit pijamalele.Ne auzim maine dimineata la cafea.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Marilena, lasa iepuroiul deoparte, arunca-l la cos! N-am pofta de dulce, m-am pus serios pe treaba, ...
Mersi pentru intentie, .

Crys, nu m-ai suparat, , m-a suparat decizia lor.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Yubi, multam de voturi, le-am remarcat de mai demult!

Carmen, sper ca nu eu te-am suparat... Ai mess-ul deschis?

Anky, pai da si nu prea... Primele dati n-am dat mai mult decat dadeam cu Monti, acum ultima oara a mers f bine (alea 4 kg batucite bine pe care le mai aveam de dat jos) dar am slabit frumos si usor cred eu si ptr ca mi s-a modificat constelatia hormonala, in sfarsit mi-a venit ciclul dupa un an si 9 luni de la nasterea celui de-al doilea copil (eu inca alaptez). Dar am prieteni la care a mers f bine, cel mai bine a mers prima tura.

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mamico, ai fost mortala cu matza!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR

Yubi, multam de voturi, le-am remarcat de mai demult!

Carmen, sper ca nu eu te-am suparat... Ai mess-ul deschis?

Anky, pai da si nu prea... Primele dati n-am dat mai mult decat dadeam cu Monti, acum ultima oara a mers f bine (alea 4 kg batucite bine pe care le mai aveam de dat jos) dar am slabit frumos si usor cred eu si ptr ca mi s-a modificat constelatia hormonala, in sfarsit mi-a venit ciclul dupa un an si 9 luni de la nasterea celui de-al doilea copil (eu inca alaptez). Dar am prieteni la care a mers f bine, cel mai bine a mers prima tura.

Intr-adevar Monti e o dieta buna,cu Monti am slabit si eu dupa nasteri.Asa e ,orice dieta merge prima data cel mai bine.
Woww...mai alaptezi si acum.Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Aveti o viteza la scris, ceva de speriat. A trebuit sa recuperez din urma, nu gluma.

La multi ani, Mihaela (Yubi)!

Vbartan, bun venit in grup!

Anky, mersi pt dedicatie dar nu-mi da voie sa vad link-ul pentru ca n-am instalat nu-stiu-ce player.

Am fost la dentist, m-a lamurit cum ca plomba la dintii din fata asa trebuie sa fie si nu e nimic in neregula cu ea si mi-a mai plombat citiva dinti care aveau carii minuscule. Bineinteles ca mi-a facut anestezie si cind mi-a trecut au inceput sa ma doara un pic dintii. Nu stiu ce naiba sa fac, am niste zone sensibile pe unii dinti si ma dor la periaj de-mi vine sa ma duc pe cimpii. Dentista zice ca e normal sa se intimple primavara si uneori cei ce maninca multe citrice o mai patesc asa ca o sa iau o pauza de la grapefruit si sper sa-mi treaca mai repede.

Carmen, Carina, imi pare rau ca sinteti suparate.

Va pup si va doresc un weekend placut!

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia. multumesc, mi-a prins bine. Intorc si celalalt obraz?

somn usor, pe maine!

fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput

Delia,nu era dedicatie muzicala ci exercitii de body toning cu Gin Miller.

Noapte buna,sa dormiti bine

Mergi la inceput