Nou stil de viatza (196)
Raspunsuri - Pagina 8
vikinga spune:
Aoleo Mamica dulce te facusi cuscra mica, apai sa-ti traiasca viitorii nepotei pisoi si sa fie intr-un ceas bun! Inseamna ca patul nuptial a fost boschetul unde a fost prinsa de mitoiul cel mare si periculos?Yubi sa-ti traisca frumusetea de fetita! la multi ani!Anky cred ca zilele astea o sa te intreb niste treburi de persona, acum sunt in criza de timp si mai ales concentrare. Azi mi-am scos steriletul si psihic cel putin ma simt mai bine, eliberata parca. Va salut pe toate! Miine dimineata pleaca ai mei, sper sa-mi intru in mina singura, cu doi copii si doi catei.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Luna75 spune:
sa vad daca m-ati primit in randul vostru si uite nu ma regasesc niciaieri si am luat si calendarul ca sa vad caci de crezut cam greu ca ati terminat un capitol intr-o singura zi si as jura ca azi dimineata cand am avut tentativa de intrare era inceput de capitol nou - merg sa-l caut pe cel vechi si daca voi nu ma vreti eu tot va vreau ...si la editia jubiliara tot apar si am de ce...dar de ma goniti nu mai vedeti caci fac eu alt grup ...si acolo va fi un adevarat nou stil de viata unde nu intra doar membre selecte ce stiu tainele danezei si Scardaelului si nu stiu doar diferenta dintre un carbohidrat si o proteina dar si dintr-o enzima si vitamina insa mai in gluma in serios iata un mesaj copy-paste daca tot incepeti atatea Scardaleul
eu am ce raporta 7 kg.intr-o luna si asta tinand dieta strict in priam faza dar la mentienre am inceput sa slabesc mai mult decat mi-as fi dorit si in final mancam nu de foame ci nevoie ...sper ca asa sa fie si in continuare dar recunsoc ca nu am exagerat am mancat sanatos dar am mai baut si juice ba si cola zero insa putin,o prajitura saptmana trecuta scuzabil caci pentru mine era Paste
mult succes in continuare si daca vedeti ca nu merge,nu merge nici cu Scarsdale nici fara veniti la grupul de suport
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE
liris spune:
neata!!
Luna, bine ai venit. ce-ai facut tu de ai slabit 7 kg intr-o luna? exact? si dc se poate ... spune-mi ca ai mincat de toate si te-ai "frecat" pe burta in sesnul acelor de ceasornic, cum sustinea o tipa ca face, timp de 3 minute, si slabeste ... asta mi-ar place sa aud ...
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by liris
neata!!
Luna, bine ai venit. ce-ai facut tu de ai slabit 7 kg intr-o luna? exact? si dc se poate ... spune-mi ca ai mincat de toate si te-ai "frecat" pe burta in sesnul acelor de ceasornic, cum sustinea o tipa ca face, timp de 3 minute, si slabeste ... asta mi-ar place sa aud ...
un vot cu scop si iti spun...
poate mai tarziu totusi caci o caut pe Tzuni -actiune superurgenta azi si maine strangem bani pentru Emma ca sa mearga la Disney Paris -dar tzuni sa inceapa campania caci stie mai bine cum sa apeleze la "suflete" sincere...pe forum nu o vad si nici email nu stiu si nici telefon dar sa iasa din umbra caci sunt sigura ca banii ar veni si i-am face o surpriza Aidei care nu stiu unde e acum dar din surse sigure stiu ca la tratament
gusta spune:
Carmen nu eram eu cea cu iepuroiul si Mamica dulce.Eu sunt tot timpul numai cu ouale si cu olandezu.
Luna da-i pm lui Tzuni si primesti cu siguranta raspuns.Sa inteleg ca ai dat jos bine cu Scardale deja imi creste inima cand aud rezultate bune.
Liris deci sa ma frec pe burta ca slabesc ,pai sa vezi ce trece olandezu la exerciti ca sa dau eu jos.
DianaR stiu ca tu cand ai tinut cura ai baut cola zero,e asa sau nu?
Cuscra trezirea ca ai zis ca intri aseara da vad ca ai facut nani.
Vik lasa ca de descurci tu si sa vezi dupa slabit la tine.
Chiar nu vrea nimeni in dimineata asta ceafea si ceai de la mine.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
'Neata
Gusta, mersi pentru ceai.
Carmen, il poti intoarce si pe celalalt, bineinteles, de cite ori vrei.
Ma enervez ca e frig afara si eu m-am saturat de geci!!!
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Delia mie imi spui aici ploua si eu m-am saturat de vremea asta in care nu poti face nimic ,vreau soare ,rochite ,fustite si tot tacamul .
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Gusta, ti-as trimite niste soare la pachet daca as putea, ca e frig dar macar nu e noros.
Care e diferenta de fus orar intre Olanda si Romania?
Fetelor, v-ati trezit sau e inca prea dimineata?
Haideti, ca Gusta va asteapta cu ceaiul.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
DianaR spune:
Neata buna!
Marilena, da am baut cola zero la greu, m-a ajutat f mult, cand simteam pofta de dulce sau imi era foame, mai bagam niste cola si rezistam pana la masa.
Liris, ai fost totala cu metaoda de slabit minune!
Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete