Nou stil de viatza (196)
Raspunsuri - Pagina 6
yubi spune:
Claudia ,Diana ,multumesc mult Diana foarte frumoase pozele din concurs ,am votat si eu http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png
mamica dulce spune:
Buna fetele, sa ma mai mir cat ati scris?
Eu am muncit ca un erou, am mainile umflate,dar am curatat si celalt covor, am impachetat si dus jos lenjeriile si prosoapele si..nici nu se cunoaste Nu stiu Doamne cand am cumparat atatea...si ma mir ca n-am jdemii de euro la ciorap
Acum mai am pe seara asta de strans de pe dulapurile din dormitor(doua MARI)..ma mir ca nu s-au prabusit de la atata greuatate dar sa dea naiba daca stiu ce e acolo.Pe unul sunt vreo doua sute de carti plus o tona de...chestii, pe al mea,dublu de mare, -mister total. Daca ma musca ceva va zic
Am citit tot din urma si am vazut ca se discuta despre top model...v-am dat virusul??
pe www.prosieben.de sunt o gramada de poze,filmulete si tot episodul trecut.
Deci, mie imi plac Bianca, Vanessa si Janina...bruneta care a facut reclama la pantofi la C&A si care a castigat aseara inca doua castinguri. Nu m-a impresionat de la inceput, dar e chiar draguta. Gina Lisa imi placea sincer mai mult cu parul lung, e intr-adevar scurta si indesata, dar e "buna" si data naibii.
ma duc sa-mi hranesc progenitura si apoi bag somn.La 9 maxim sunt in pat.
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by CRISCOSTY
Carmen bine ca macar ai obtinut ceva, nu?
vezi tu, nu sunt multumita, ca am trei ani de cand umblu pe drumuri, cu copiii in brate: la jurist, la scoala, la parchet, la tribunal....si pentru ce? pentru un drept care mi se cuvine? Ba mai mult, am fost sfidata si nu mi se pare normal.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
tumpi spune:
Cum e dieta asta, ca eu nu stiu.O singura data am tinut o dieta, defapt mint de 2 ori, ar a doua oara doar pe jum.Efectiv nu pot.Singura care a dat rezultate cat de cat e cea cu ciorba de varza.
Dar asa cum scria si in carticica pe care o citesc acum, de cele mai multe ori dupa terminarea dietei kg revin si uneori in surplus.De aceea e bine sa avem un stil de viata sanatos, si de aceea eu o admir f mult pe Carina.As vrea sa ajung sa pot sa imi fac meniuri ca ale ei, sa am ore normale de mancat,sa labesc incet,dar frumos.
MAmidulce, cum se cheama ap asta de curatat covoarele, ca am si eu un covor de curatat si as fi tentata
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
hcclara spune:
Fetele n-am plecat inca ca am vorbit pe mess cu o matusa, da acuma chiar plec ca tot vine al meu si striga ca nu mai culc copii odata???
Crys, la inima de tigan ma uit, dar daca e dansez pt tine, atunci nu-l baga!
hai ca v-am pupat, ne vedem maine la cafea!!!
mamica dulce spune:
Acu' mi-am adus aminte, m-a intrebat cineva la cap trecut cati copii am...pai 2, nu stiati? baiat si fetita. Si fatuca mea e o parasuta, e deja gravida, ma face bunica in mai la halul la care baga in ea cred ca face 10 copii,in urma carora trebuie sa strang kk
Pe fetita o cheama Blacky si e o matzoanca neagra ca taciunele de aproape 5 kile ti-e frica sa intri in casa, daca nu stii ca-i toanta rau
mephala30 spune:
Marilena, n-am cea mai buna dispozitie in seara asta.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
mamica dulce spune:
quote:
Marilena, n-am cea mai buna dispozitie in seara asta.
Carmen, cheful vine mancand...ia zi, cu ce sa te desfatam??Bagam o ciocolata?Eu am un iepuroi de Pasti la indemana, mi-a tot facut cu okiu' stang dar l-am ignorat cu demnitateIl dam pe dindoua daca vrei
tumpi spune:
quote:
Originally posted by hcclara
Fetele n-am plecat inca ca am vorbit pe mess cu o matusa, da acuma chiar plec ca tot vine al meu si striga ca nu mai culc copii odata???
Crys, la inima de tigan ma uit, dar daca e dansez pt tine, atunci nu-l baga!
hai ca v-am pupat, ne vedem maine la cafea!!!
Claudia
DAca te uiti pe Pro tv international, sa sti ca-l dau ca si eu tot acolo ma uit, ca nu am decat asta si TVRi, atat prind deocamdata
Mamidulce, cum se cheama ap asta de curatat covoarele, ca am si eu un covor de curatat si as fi tentata
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)