Nou stil de viatza (196)
Raspunsuri - Pagina 17
Delidana spune:
Nadja, sa cresti mare, frumoasa si norocoasa!
Tzuni, am patit-o si eu azi dimineata, m-am sculat la 10 si ma intrebam cum naiba am reusit sa dorm atit de mult.
Pisix, bun venit in vizita pe la noi!
Violeta, caut niste obiecte pentru casa (in special plafoniere) si de aceea ma gindeam la Metro.
Azi am fost la film, am vazut "The Bucket List", mi-a placut, un film de suflet, mi-au dat lacrimile de citeva ori.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
onitza spune:
BUna feteloooooooooooor!!!
Cred ca e a patra oara cand apar aici, la acest subiect, cu gandul ca ma voi tine de treaba, cu constiinciozitate si seriozitate sa slabesc of, mama ei de greutate si celulita si purcica ce sunt!!!...dar hai ca "a patra oara" e cu noroc si cap pe umeri, ca vara asta am 2 nunti si un botez! gataaa, mi-a ajuns franghia la gat!!! ...pe-aici gasesc si consilieri si doc psihologi??? ca cea mai mare problema a mea e POFTA!!!! ...si cand gust ceva, gataaa, s-a rupt filmul, nu ma mai pot opri, doar camasa de forta m-ar putea determina sa stau locului cuminte!!!
Sa raspund si eu la intrebarile de "debutanta" :
1. Nu tin o dieta anume, incerc sa combin legumele intre ele, si fructele ca tin post..dar poate imi dati si mie ceva sugestii cum sa combin sa nu ma balonez, multam
2. AM inceput un tae bo acasa....2 zile /sapt cand sunt puturoasa si 3 zile/sapt cand primesc flori de la barbate-miu...adica ffffff rar!!!!!!!
3. AM tinut diete santoase, dar nu m-am tinut pana la capat de ele!
4. A manca sanatos inseamna pt mine, a consuma legume si fructe , carnita de pui si de peste (fiarta , fripta, nu prajita), lactate , painica nu fin faina alba...si sa nu te infometezi.
5. Daca am "calcat stramb" o data, asa o tin, am dat peste cap dieta, imp este sa reusesc sa ma feresc sa gust.
6. Nu pot tine diete gen :cura de citrice/mere/etc...
7. Daunatoare sunt dietele care te infometeaza si care nu contin necesarul de vitamine/proteine/fibre/etc pt organism.
Io am impresia (si astept sa ma corectati daca nu e asa!!! )ca estre cel mai greu lucru de realizat, sa ajung la greutatea ideala...pofta ma strica raud e tot, nu ma pot opri din mancat, rezist la dulciuri , dar la mancarurile gatite fac urat daca nu servesc imedait cum le-am terminat...
Inaltime: 1, 67
Greutatea actuala: 63,5 kg
Greutatea ideala: 53 kg
O sa reusesc de data asta, nu?????
pS: FOARTE IMPORTANT PT MINE: ROG FETELE CARE TIN POST SA POSTEZE MENIURILE LOR SA MA INSPIR SI EU CA SUNT IN PANA DE IDEI CU PRANZUL!
MULTAM
Deocamdata consum legume congelate...dar pana cand?
Va pup si LA MULTI ANI FETELOR CARE SE SERBEAZA ASTAZI!!!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
DianaR spune:
Salutare!
Azi ne-am gratarit de zor. A fost frumos la iarba verde, desi plin de lume, fum si manele. Am luat aer si pruncii s-au simtit in largul lor.
Succes fetelor care maine incep Scarsdale-ul. Fac galerie!
Pupici!
Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete
yubi spune:
LA MULTI ANI , NADJA !Am intrat si eu sa va salut si ies rapid ca sunt rupta de oboseala .Azi-noapte am fost la servici,de dimineata ,cand am ajuns acasa am plecat la cumparaturi,apoi am intrat in gradina(am rarit capsunile si zmeura,am pus patrunjel ,leustean si salata creata),apoi am fost cu fata in oras ca a avut copii invitati la M.D.Acum abia astept sa ma intind in pat http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png
yubi spune:
O sa intru maine dimineata ,pt.ca dupa-amiaza sunt la servici.Noapte buna http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png
mephala30 spune:
Yubi, ce fain! Stai la casa, nu?
Delia, am vazut si eu filmul si mi-a placut. Actorii (Morgan e meu) au jucat exceptional!
Onitza, bine-ai revenit!
Sa vedem cu ce sfaturi te ajuta fetele. Totusi, greutatea aia ideala nu e cam mica?
Marilena, cum e Mara? Bafta cu Scarsdale-ul!
salut toate fetele, va doresc o seara frumoasa.
fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
danielag spune:
Fetelor, multumesc pentru primirea din capitolul trecut! Ziceam eu ca aveti energie la scris , si v-am gasit la un capitol nou. Pe care l-am votat, bineinteles.
Onitza, sfatul meu cand ti-e pofta: gusta, dar impune-ti sa nu gusti mai mult de trei imbucaturi. Spune-ti ca pe restul le depui sub forme inestetice . Dar de gustat eu zic ca poti gusta, nu e un capat de tara din asta. Bine, cu conditia sa nu ai la o masa de gustat din 5 feluri de mancare care te tenteaza . Pana la urma de tine conteaza sa te auto-convingi ca esti mult mai castigata daca doar gusti putin, decat daca mananci pana nu mai poti... Hai, ca se poate.
Carina, ziceai in capitolul trecut de gasit echilibrul. Cam asa este, depinde doar de noi sa ne cunoastem mai bine, sa vedem la ce reactionam bine si la ce nu in materie de alimentatie. Eu m-am cantarit aseara la o prietena (n-am cantar acasa si ma cantaresc periodic la ea, ca sa fie acelasi cantar drept etalon) si am luat doar 0.6 kg fata de acum trei saptamani. Ceea ce e in limite normale, chiar daca am sarit calul cateodata .
Poate nu e neaparat locul unei discutii aici, dar cateodata e important sa ne oprim putin si sa ne gandim de ce mancam chiar si atunci cand stim ca e doar o pofta, chiar si atunci cand nu ne e foame. Fiecare dintre noi are anumiti "triggeri" care ne fac sa reactionam rau din punct de vedere alimentar. Eu, de exemplu, am momente cand tind sa mananc mai mult atunci cand sunt nervoasa. Nu cand sunt suparata, ci cand sunt nervoasa. Doar constientizand asta, si sunt mai castigata . Ca stiu sa nu tin la indemana alimente hiper-calorice si sa gestionez altfel situatiile respective.
Si eu mai cred in dieta care nu e o tortura neaparat, adica exact in ceea ce este si acest subiect. Adica in schimbarea stilului de viata.
Acu' sa nu va inchipuiti ca-s vreo silfida de-aia care nu mananca niciodata ce nu trebuie si bea doar apa plata cu lamaie (btw, nu pot dom'ne sa beau apa plata... doar carbogazoasa, desi stiu ca nu e bine). Cred ca si la mine ar mai merge sa dau jos vreo 3 kg, dar cum in perioada asta sunt destul de des plecata pe drumurile patriei, nu pot sa-mi fac un program fix. Dar cand ma hotarasc sa le dau jos, la voi vin .
Na, ca m-am intins prea mult! O saptamana frumoasa va doresc si urez cu intarziere tuturor celor care s-au serbat saptamana trecuta.
Va pe toate.
Daniela
Eftimie C. spune:
LA MULTI ANI, NADJA de Vikinga! Sa fii sanatoasa, fericita si sa aduci numai bucurii parintilor tai!
Chiar daca e tarziu, am tinut sa-i fac urari Nadjiei.Si noi venim de la ziua nasului nostru si am pacatuit, dar cum de maine am de gand sa ma tin tare cu dieta...mi-am permis ca azi s-o fac lata.
Vroiam sa ma bag la o Daneza, dar cum eram singura, am renuntat si raman alaturi de fete la Scarsdale.DOAMNE AJUTA!
Va si va doresc Noapte linistita!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
DianaR spune:
La multi ani Nadja de Vikinga!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete
carina spune:
Salutare,
La multi ani Nadjia! Vic sa aveti parte numai de bucurii din partea Nadjiei.
Eu abia acum m-am asezat in pat si mai am ceva de citit ca de maine paana miercuri inclusiv am un training cu un client.
Azi am avut o zi plina, cumparaturi dimineata, gratare, jucat cu copii, alergat, gatit seara si munca acum noaptea
Tumpi: painea care le place extrem de mult la ai mei:
280 ml lapte caldut
60 g unt
1.5 lingurite sare
2 linguri zahar brun
480 g faina
1.5 lingurite drojdie uscata. In ordinea asta le pun in masina pe primul program , care e paine de baza la mine (Moulinex xxl e masina).
Daniela: eu sunt o gurmanda si o pofticioasa de felul meu, dar mai am un principiu foarte drag mie: cand ma apuc de ceva o duc pana la capat si abordez orice chestie, oricat de mica/ neimportanta sistematic (imi setez obiective, ma documentez din surse serioase/ stiintifice pe cat posibil si imi caut metodele de a-mi atinge obiectivele). La inceput nu a fost asa cu slabitul, dar nici rezultatele nu erau multumitoare. Si intr-o zi am zis stop, era haotic totul, incercam multe chestii nu mergea, ma deprimam, imi reveneam, o luam de la capat si ma invarteam intr-un cerc obositor.
Marilena: imi pare rau ca nu sunteti bine. Nu stiu ce sfat sa iti dau dar ma gandesc la tine.
Carmen: pe ce loc e poza?
Meniul de azi (pe cinstite )
2 biscoti unul cu dulceata si unul cu exquisa quark si ceai; jumate de iaurt cu mango )5 cu cateva cereale
file de pangasius la gratar, un mic jumate, un cabanos, jumate de felie de cotlet, cartofi copti, salata, 3 foietaje cu branza si caise, cateva linguri de inghetata
cateva capsuni, jumate de pruna, un biscote. De baut: apa, antiadipos cu indulcitor si pepsi light.
Noapte buna si o saptaman minunata va doresc,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai