Nou stil de viatza (196)
Raspunsuri - Pagina 16
hcclara spune:
vikinga, la multi ani Nadjiei, sa creasca mare si sanatoasa!
Marilena, multa sanatate! s-a si intors de la fuga, tocmai am luat dejunul!!!
La noi timp frumos azi,asa ca iesim undeva cu copii, poate cu bicicletele, mai vedem...in orice caz azi nu gatesc ca trebuie terminat ce mai avem prin frigi, iar la socrii n-am chef, poate numai la cafea dupa-masa!!!
o duminica placuta tuturor!
CRISCOSTY spune:
Ziua buna fetele!
La multi ani Nadja! Vikinga, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa!
Eu am trecut in fuga sa va salut, sa a urez o duminica frumoasa...plecam afara, cu toate ca este urat azi la noi. Dupa amiaza avem meci de urmarit cu niste prieteni asa ca nu stiu daca mai apuc sa intru azi.
De maine suntem pe baricade, da fetele care tinem Scarsdale? V-ati facut aprovizionarea? Mie mi-a facut-o sotul dimineata.
Va pup...pe maine.
Crys si Dany
tumpi spune:
Nadjia, micuta vickinga, sa cresti mare si frumoasa si numai bucurii sa le aduci parintilor.Vik, sa-ti traiasca puiutul mic si dulce.
Carina, ce retete de painici mai bune ai pt masina de paine?
Eu imi beau cafeaua si am papat un croissant, ca duminica ma rasfat si eu cu el.
Si la noi e frumos azi, soare, cer senin, sa se trezeasca sotul si sa vedem ce program ne facem.
O duminica frumoasa va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
pisix spune:
Fetelor sunteti minunate !
Imi place sa va citesc din cand in cand sa-mi iau doza de etuziasm si vointa de la voi.
Felicitari !
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Cu ora asta m-am trezit pe la 10.30 (noua ora), pana mi-am facut cafeaua si m-am dezmeticit, iaca s-a facut 12.00. Vad ca voi sunteti foarte matinale chiar si duminica. Bravo voua!
Nadja, La Multi Ani! Vikinga sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si norocoasa.
Gusta ai grija cu sanatatea. A ta si a printesei tale. Ca si Tzuni iti zic si eu ca ar trebui sa faci o cura de vitamine, acum ca a venit primavara, ca sa va cresteti imunitatea. Pupici, si pentru cea mica, si ai grija.
Delidana de ce vrei la Metro? Eu tocmai din cauza acestei obligatii privind legitimatia (la fel este si la Selgros) nu merg la Metro niciodata. In plus te obliga sa iei majoritatea produselor en-gros. Asa ca aleg Carrefour, Cora, Auchan, Kaufland. Iar la pret, la unele produse, in Metro sunt mai scumpe.Pupici
Tzuni sa-ti fie de bine iesirea de aseara. Ai nevoie de asa ceva, din cand in cand. Pupici tie si Mariei.
Carmen ma omori cu retetele tale. Observ ca nu este o zi cand sa nu gatesti. Bravo tie ca-ti place. Eu nu prea ma omor. Este adevarat ca nu am copii, asa ca-mi permit. Pupici
Azi in Bucuresti este innorat, probabil ca va ploua dupa-amiaza. Voi merge la niste cumparaturi, in Auchan, dupa care merg pe la Diana si apoi retragerea acasa pentru a ma pregati pentru maine la servici.
Asa ca va urez o duminica frumoasa.
Pup toate fetele
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by pisix
Fetelor sunteti minunate !
Imi place sa va citesc din cand in cand sa-mi iau doza de etuziasm si vointa de la voi.
Felicitari !
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !
Multumim, mai Pisix! Am vazut ca esti cinefila mare! Si noi suntem, sa stii....grase si cinefile!
Violeta, chiar ca e nasoala vremea! Cat despre iesirea de aseara, a fost una foarte placuta si linistita. De reincarcat bateriile!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Tzuni spune:
Am uitat sa va spun ce desteapta sunt Stiam ca se schimba ora, ca se trece la ora de vara, dar am uitat sensul mutarii acelor ceasornicului. Si stateam la fosta ora zece linistita in pat, convinsa ca acum e doar ora 9. Cand colo era 11... Am sarit ca arsa din pat!
Cryscosti distractie placuta!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
vikinga spune:
Multumim fetelor! Sunteti niste draguteVikinga mica isi face somnul de frumusete si aia mare merge la un dus si sa se aranjeze ca avem citiva musafiri dupa. Slabitul merge binisor pt ca nu prea am timp sa maninc plus plimbarile obligatorii cu patrupedul cite juma de ora dimineata si seara in viteza si impingind la carut. Aiurea e ca nu mai am timp sa-mi fac salate, nah e mai simplu o piinica cu ceva pe ea, dar macar imi pun pe ea numai o feliua subtire de sunca de pui ori curcan f slab cu felii de rosii, castravete si deasupra o bucata de ardei gras. Ne auzim mai pe seara, sa aveti o zi buna!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
mamica dulce spune:
Salutare si de la mine fetele, La multi ani pt Nadja......Doamne Vik ce-a mai trecut timpul, parca mai ieri ai nascut...
Eu stau prost rau cu dieta, parca mi-a scazut spre nul vointa si mi-e ciuda de mor. Ma invart pe la 75, cred ca stagnez iar la raport, imi pare rau, trebuie sa ma mobilizez. Acum am o juma' de porc la cuptor,de ala cu soric deasupra,care sper sa-mi iasa auriu si crocant, salata si cartofi la cuptor, cu branza multa pe ei...asa, ca la mama acasa, si-o bere in program
Insa imi sting foamea cu doua iaurturi, acum la tastatura.
De azi dimineata sunt in fapt cu mutatul, am eliberat dulapul meu si al consortului si inca un dulap,am carat cutii de nu-mi mai simt mainile si deja sunt franta.De-acum trebuie sa caram dulapurile jos si sa le si umplu la loc.Vai s-amar de sufletul meu.
Fi-meu e un obraznic si jumatate,impertinent si un tupeu in el de nu va imaginati.Cred ca in 10 ani ma bate daca continua in ritmul asta.Azi am avut o discutie destul de dura cu el si de 2 ore e ingeras, dar nu cred ca-l tine mult, deja ii lucesc iar ochisorii.E vina mea ca l-am rasfatat prea mult,nu l-am batut,nu am tipat si prea mult lugu-lugu isi arata efectele. si acum o face numai pe seful...dar in ce hal.Suntem prieteni numai daca stau smirna si fac ce vrea, cum nu...parca turbeaza si nu mai ai cu cine te intelege.Plange,racneste, imi intoarca spatele si pleaca,nu mai sunt prietena lui si gata.E stress continuu la mine si mie imi vine sa-mi dau pumni in cap In fine, poate de acum o sa fie mai bine.
Sper doar sa fie doar o perioada proasta, el e incredibil de dulce de fapt.
gata iaurtul, ma duc la treaba, revin la pauza, o duminica frumoasa la toate!
gusta spune:
Sunt in zona.
Tzuni,Violeta chiar am inceput sa iau vitamine de 2 saptamani da nu vad nici o imbunatatire.Raceala care am avut-o nu vrea sa plece.Da lasati ca face bine la dieta.
Mamicadulce poate dupa ce termini cu mutatul ai mai multa vointa.Si degeaba intru eu in 36 daca dupa ce inchid nasturele mai revarsa un pic de sunculite.
Louisea nu am terminat ouale.
De maine astept grupa cu Scardale ca daca nu va tineti de treaba pun bata pe voi.
Marilena si Mara Augusta