Nou stil de viatza (196)
Raspunsuri - Pagina 18
mamica dulce spune:
Buna dragelor, dormiti deja? :)
E 1 jumate si sunt absolut franta, acum am terminat dormitorul, fara pat si am urcat astazi de macar 100 de ori scarile, si credeti-ma ca nu exagerez.
De maine iar scoala...s-a terminat vacanta de Paste
Va pup, ne auzim maine la prima cafea, la 7 trebuie sa fiu drepti.
Vik...asteptam poze de la party!
quote:
Vroiam sa ma bag la o Daneza, dar cum eram singura,
adica eu ce-s??cantitate neglijabila???? Ia vezi in urma cand am dat eu strigarea cu daneza !
Eu de maine nu stiu ce tin..dar trebuie sa tin ceva ca am luat-o usor in sus si mi-e ciuda rau.
Cine e draguta sa posteze Scarsdale ca eu nu-l (mai) am...va rog nu-mi cereti sa-l gugalesc la ora asta.Poate maine dimineata.
Va pupa cu drag pe toate,
Anca
violeta70 spune:
Buna dimineata!
Va invit la o . Eu stau cu una mica in fata calculatorului si m-am bucurat ca nu am avut de citit decat 2 pagini.
Delidana , de acord, pentru obiecte de casa (electrocasnice si de apartament) este de preferat Metro. Vezi daca poti gasi o legitimatie, sau sa-ti faci una de o zi.
Ieri, am ajuns pe la 21.30 acasa, de la sora-mea Diana.
De mancat am mancat cam haotic, in cele 2 zile (cum se intampla la mine in week-end-uri.
Am gasit la Billa o crema tofu (branza topita vegetala) super buna. Facuta de Fito-Fitt. Nemaipomenita. Am mancat cu rosii. Mi-am luat si branza Tofu, dar inca nu am gustat. Sper sa-mi placa.
Azi vreau sa beau apa sau sa mananc niste fructe. Voi vedea.
Va las acum ca trebuie sa ma pregatesc pentru servici.
Va doresc o saptamana frumoasa.
Pupici
Eftimie C. spune:
deja sunt cu si geaiurile pregatite si va astept la o barfa
quote:
Originally posted by mamica dulcequote:
Vroiam sa ma bag la o Daneza, dar cum eram singura,
adica eu ce-s??cantitate neglijabila???? Ia vezi in urma cand am dat eu strigarea cu daneza !
Nu lovi!Am mai vorbit noi de Daneza, dar nu ne-a iesit.Acum suntem 4 cu Scarsdale si poate ne tinem pana la final.Apoi fiind mai multe putem sa ne incurajam, sa schimbam impresii...si mai ales la sfarsit vedem care sunt rezultatele la diferite categorii de kg.
Bafta tuturor!
Bine ai venit la noi Onutza si bafta la slabit!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
mephala30 spune:
Neatza fetelor!
Eftimie, multumesc pentru ceai si pentru ca ma sustii in concurs, , .
Esti o draguta, .
Anda, momentan, fotografia e pe prima pozitie....cine stie pe ce loc vom termina?
Marilena, hai la un ceai, sper ca esti bune.
Pisix, multumim pentru mesajul postat pe subiect.
Gabriela, asa e, e greu de gasit un echilibru, caci important e sa ne mentinem.
Violeta, sa ai o zi usoara. Zici ca mananci azi numai fructe?
Delia, ai multe cursuri azi?
Salut toate fetele si va doresc o zi buna!
fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
Eftimie C. spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Eftimie, multumesc pentru ceai si pentru ca ma sustii in concurs, , .
Esti o draguta, .
fiecare vot e pretios:
Tocmai pentru ca fiecare vot e pretios, am ales acest mod de a-mi exprima sustinerea.
Si tu esti o draguta
Poza chiar merita locul 1
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
Tzuni spune:
Buna dimineata! Vin si eu la cafea....
Ma asteapta o saptamana plina, asa ca trebuie sa incep cu dreptul!
sa aveti o saptamana frumoasa in care sa topiti cat mai multe calorii!
Tzuni
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Eftimie C. spune:
Tzuni sa ai spor la treburi si o saptamana buna!
Mai asteptam vesti despre Meri
Eftimie C. spune:
Mamica dulce eu deja ma informez despre regimul Scarsdale si ma sa ma tin de el pana la capat.
Intra aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118305 si citeste si apoi hai sa discutam.Gusta, Claudia mai sunteti cu noi?
gusta spune:
Neatza.
Carmen E sunt cu Scardale numai ca noi suntem bolnave si apar un pic mai tarziu.Hai ca apar imediat la o barfa .
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Gata am citit si ma duc acusi sa imi fac micul dejun.
Multumesc de urari dar ca sa intelegeti ce avem e cam asa Mara cred ca mi-a luat un virus de burtica si mi-a varsat ieri si cu diaree si eu am fost ieri racita si cum noi impartim totul mi-a dat si mie copilul virusul.Sper sa imi treaca si sa scapam odat de raceli si sa vina vreme frumoasa.
Fetele cu Scardale v-ati cantarit azi.
Carmen E vine cu noi si Cuscra mea ,si Claudia la dieta.Asa ca sa vedeti ce pun eu batu pe voi daca nu mergeti pana la capat.
Carmen si eu sustin poza da si chiar merita locul 1.Cat mai este pana se inchide cu votatul.
Violeta si tie o saptamana buna.
Tzuni sper ca la sfarsitul saptamani sa fim mai slabute.
Multumesc la toate fetele de urarile de sanatate dar nu scapati voi asa usor de mine.
Carmen E am deschis linkul si am citit si orice vrei sa discutam spui si discutam,sper ca celelalte fete sa nu ne dea afara.
Marilena si Mara Augusta