SUPERDIETA-EDITIA 2008- *19*
Raspunsuri - Pagina 15
bretonica spune:
quote:
Originally posted by nora2005
Din ce citesc constatat ca numai eu tin dieta ca la carte...avind in vedere acest lucru, o sa ma intreb daca...o s-o mai fac si eu...in fine......n-are importanta...sunt nervoasa acum...
Nora
Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36,3; 49,2
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."
NORA,nu fi nebuna sa te impotmolesti chiar acuma...tu care esti exemplu nostru de seriozitate...na s-a mai intimplat sa calcam prin strachini dar ne-am revenit repede...hai nu fi suparici de chiar..am gresit IMI CER IERTARE..dar stii ca suntem in duel noi doua,asa ca miercuri o sa vezi ca o sa fii mai slaba ca mine..PUPICUZZEEEEE
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Brigit spune:
Breto , ai dreptate, miercuri la raport tre sa vedem "care pe care"
Vaaaai, si nu ai fost cuminte........
Eu de azi am introdus lactate, deja mi-e muuuult mai bine. Danone 0,1% grasime, pe asta il gasesc cel mai usor, desi e mult-hulit
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
bretonica spune:
DA APRILUS,VA FI VAI DE SPINAREA MEA CRED ...dar am incredere in fortele mele..eu am bagat in seara asta un pomelo,ou fiert si salta asortata verde si o cafea...dar tot mi fOAME...INCET INCET...oi slabi eu... AI AUZIT NORA,VA FI VAI DE MINE MIERCURI
bretonica spune:
NORAAAAAAAAAAAAA HAIDE NORAAAAAAAAAAAAAAAA ...NORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ...HAIDE NORAAAAAAAAAAAAAAAAA...unde-mi esti ca mi-ai lipsit,hai lasa oalele si treci aici la birfa
bretonica spune:
...si mie imi vin hainuze care au fost puse la naftalina...ce misto mai arat...
bretonica spune:
nora,hai nu te razgindi ca fug sa te ajung din urma...hai ca isa fuge dupa mine si eu dupa tine...eu am chef de povesti si la nimeni nu i se face mila de mine sa-mi tina de uriit...ma bag in blideeeeeeeeeeeee... APRILUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSS
KISSSSSSSSS
bretonica spune:
"ma bag in blide"...sa le spal...nu va ginditi la prostiii
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by bretonica
nora,hai nu te razgindi ca fug sa te ajung din urma...hai ca isa fuge dupa mine si eu dupa tine...eu am chef de povesti si la nimeni nu i se face mila de mine sa-mi tina de uriit...ma bag in blideeeeeeeeeeeee... APRILUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSS
KISSSSSSSSS
Sincer, nu mai am chef de nimic...sunt nervoasa, suparata, nu ma stimuleaza nimic...la voi citesc care mai de care cum trisati...
Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by april16
Breto , ai dreptate, miercuri la raport tre sa vedem "care pe care"
Cred ca nu mai conteaza...
Nora
bretonica spune:
quote:
Originally posted by nora2005quote:
Originally posted by bretonica
KISSSSSSSSS
Sincer, nu mai am chef de nimic...sunt nervoasa, suparata, nu ma stimuleaza nimic...la voi citesc care mai de care cum trisati...
Nora
nu trisam,doar ca nu rezistam ispitei nora..se mai intimpla si se poate intimpla oricui,nu toate putem avea forza ta de fier...daca am fi trisat nu ne-am fi spovedit aici,tineam ascuns ptr noi...de asta zicem pas cu pas ce facem,ca celelalte fete sa poata sa ne strige si sa ne indrepte passii pe strada cea buna...hai te rog nu mai fi suparata si mentineti forza in continuare