SUPERDIETA-EDITIA 2008- *19*
Raspunsuri - Pagina 14
Anuska spune:
Isa, esti tare cu pestele tau!
Eu n-am rabdare sa pescuiesc....
Si dupa cum ma plangeam vineri...... sambata am facut-o lata! Nu mai spun cum am dat iama si in ce, ca si-asa o sa mi-o iau pe spinare....
M-am cam saturat de meniurile practicate pana acum si parca tentatia creste pe zi ce trece... As mai avea cam 2 sapt.... dar cred ca o sa iau pauza mai devreme.... sa vad.... poate imi trece....
Si ca sa nu fiu intrebata; am votat subiectul!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Brigit spune:
hello-hello!
imi fac si eu aparitia in peisaj, cam tarziu ce-i drept da eu functionez inca dupa ora veche!
m-am procopsit cu o raceala in weekend, m-a inselat vremea insorita, era destul de rece iar eu imbracata ca o floricica. Asa ca de ieri ma lupt cu nasul infundat si cu dureri de cap si niscavai febra.
Despre dieta: sambata am avut un comportament exemplar; nu se poate spune acelasi lucru si despre duminica, pentru ca mi-am aplicat niste "pansamente" gastrice in vederea administrarii medicamentelor. pansamente sub forma de mancaruri nepermise, evident. Nu stiu unde o sa ajung in stilul asta, rand toata saptamana si duminica o iau pe aratura. Offf. Anuska, ne luam de mana, deci.
Isa, fain tare pestele ala, frumoasa povestea pescareasca. Mi-a placut faza cu pozele, se vede ca ai auzit multe povesti pescaresti si te-ai gandit sa aduci si dovada
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
bretonica spune:
ciao paupsile...vad ca va intorceti ca pasarile calatoare,cite una,cite una...saracuzu pesteeeeeeeeeee,si era si mare..l-ati mincat,sau l-ati aruncat din nou in apa dupa ce i-ati facut pozele de rigoare?.ihihii ..bine v-ati mai intors pe la noi fetizele...anuska,hai ca ma iau si eu de mina cu voi impreuna cu april,mi frica tare miercuri..ieri am scapat si eu in cucuruz...dar de azi m-am repus..si vreau sa va zic ca ma kinuie o foame...ca m-as apuca iar de cintat...SUPARATą...SUPARATą SUNT DOAMNE IARA.... OFFFFFF .. OFFFFF ... SI IARA OFFFFF ......APRILUS..ISCUCA...ANUSKA...NORA ESTE SI PTR TINE UNUL pe unde ne umbli?... ALYY PTR EA MAI MULTE...DAR CRED CA NU VA INTRA CURIND,mi se pare ca a plecat iar la maica-sa in spania...doamne ce-ti voi duce doru ... restul fetizelor? ..americancele? iar au disparut?...kissss
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
silvana75 spune:
Una bucata romanca cu domiciliu (in)stabil pe alte meleaguri la apel
Sa nu ies din tipare in we mi-am cam facut si eu de cap cu jumate bucata pizza si o bere
Isa, a fost bun pestele? Cu mamaliguta si mujdei de usturoi
Eu de azi am reinceput dieta ... asa ca pe cai ca se filmeza
Pup si eu toate fetele
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
bretonica spune:
bine-ai venit una bucata de rominca..ti-au ramas si tie niste...asa fetelor,mai intrati pe la noi,si mai ziceti cu ce mai sariti calu..hahah...sa nu uit de ce am venit...MI FOAMEEEEEEEEEEE
Brigit spune:
Breto, esti absolut senzationala cand vine vorba de mancare.
Daca esti curioasa, hai sa iti sun eu cu ce am sarit ieri calul, evident ca or sa ma ia fetele la bataie ca nu e topic culinar.
Deci , reteta, buna de incercat: piept de pui dezosat, se taie in bucati destul de groase si se asezoneaza cu piper, sare, condimente. Se pune intr-o tava cu bucati de ardei taiat rondele (eu mai am inca vreo 3 pungi la congelator, imi place sa folosesc ardeiul asa decat sa iau acum din supermarket cine stie ce dracie) Se lasa sa se rumeneasca nitel si se adauga in tava boabe de porumb si ciuperci , si se lasa sa se faca toate. Mananci de te lingi pe degete. Doar ca puiul cred ca e permis abia in faza III. Daca mai pui alaturi si o salata de varza cruda cu morcovi.... gata, nu mai zic!
Din cauza racelii ieri am avut chef de bucatareala, am facut si desert, pe ala chiar nu il povestesc.
APRIL
bretonica spune:
quote:
Originally posted by april16
Breto, esti absolut senzationala cand vine vorba de mancare.
Daca esti curioasa, hai sa iti sun eu cu ce am sarit ieri calul, evident ca or sa ma ia fetele la bataie ca nu e topic culinar.
Deci , reteta, buna de incercat: piept de pui dezosat, se taie in bucati destul de groase si se asezoneaza cu piper, sare, condimente. Se pune intr-o tava cu bucati de ardei taiat rondele (eu mai am inca vreo 3 pungi la congelator, imi place sa folosesc ardeiul asa decat sa iau acum din supermarket cine stie ce dracie) Se lasa sa se rumeneasca nitel si se adauga in tava boabe de porumb si ciuperci , si se lasa sa se faca toate. Mananci de te lingi pe degete. Doar ca puiul cred ca e permis abia in faza III. Daca mai pui alaturi si o salata de varza cruda cu morcovi.... gata, nu mai zic!
Din cauza racelii ieri am avut chef de bucatareala, am facut si desert, pe ala chiar nu il povestesc.
APRIL
SA-TI BATI COPII NU ALTA....ma duc sa-l iau pe fiu-mio la bataie..hahahahhahahah...ce foame miiiiiiiiiiiiiiiiii!!!dar astept ora cinei sa pot minca...eu ieri am sarit calu cu un tort de pere si ricotta...sa nu va zic ce tort...ce bunatate...iara sa-ti bati copii nu alta...hahahha
bretonica spune:
aprilus sa stii ca am sa-ti fac si eu reteta,pe mine asa ceva nu m-ar ingrasa...dar na mai am de asteptat,sa-mi vina dezlegarea la carne...
nora2005 spune:
Din ce citesc constatat ca numai eu tin dieta ca la carte...avind in vedere acest lucru, o sa ma intreb daca...o s-o mai fac si eu...in fine......n-are importanta...sunt nervoasa acum...
Nora
Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36,3; 49,2
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."
Brigit spune:
Nora, ce-i cu tine?
hai nu mai fi nervoasa, ca abia a inceput saptamana, pastreaza-ti fortele.
Cu trisatu sa iti zic cum e: eu in prima tura de superdieta n-am trisat aproape deloc si s-a vazut, pentru ca aveam 63 de kg bine asezate, nu reuseam deloc sa dau jos; si a dat rezultate. Adevarul adevarat e ca eu acum nu mai sunt stresata de sunci, mai tre 2 kg sa dau jos si e destul de greu ca pare-se ca asa se simte bine organismul meu, toooot revin la 56...
probabil ca si fetele care au mai facut cateva ture de superdieta se resimt, sunt totusi niste restrictii. Insa:
-nu mananc paine, cartofi, orez, paste
-sunt constienta daca incalc si nu o tin tot in ritmul ala, iar cand mananc vreo nepermisa imi impun sa limitez gramajul
hai, nu mai fi suparici ca faci riduri
APRIL