Inrosire piele gel anticelulitic

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

am folosit si eu crema de la elmiplant, pielea se inroseste si arde dar trece ... mie mi-a palcut, am folosit si gelul exfoliant

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

votati pentru noi aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank"> DavidsiMara si aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank"> labotez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

fetelor nu mai folositi gelul respectiv!nu ca nu ar fi bun chiar ajuta l-am luat si eu in vara din Ro.dar am avut noroc de o vanzatoare amabila care mi-a spus ca nu e rec.pentru persoane cu piele sensibila si nici pentru cei ce stau mult la solar si credeti-ma eram eu ciocolatie dar nu de la soare si nici solar ci autobronzant
oricum concluzia ca nu pentru varicosi - eu avand predispozitii si culmea aparitia vinisiaorelor cu rupturi capilare au aparut cu ocazia folosirii altor creme cu efect termogenic combinate cu pantaloni tip sauna dar la concluzia asta am ajuns dupa ce vanzatoarea si-a terminat discursul
cert e ca am cumparat gelul dar si crema pentru era uimitor de ieftina si sigur imi amintesc ca nu era nici lipicioasa si avea si un miros iar dupa vreo 3 luni de folosinta caci atata tin doua creme daca le folosesti doar pentru abdomen si solduri chiar am vazut schimbari...
ma scuzati pentru incoerenta la mine 4 dimineata dar sa nu credeti ca n-am dormit de la 21-01.

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU NEDISCRIMINARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Ha, m-a bufnit rasul !
Cum sa arunci bunatate de crema ? ...
Exact asta e efectul asteptat, pentru ca actioneaza prin accelerarea circulatiei sangvine

Sigur ca au efect daca le folosesti cu consecventa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by pisix

Cum sa arunci bunatate de crema ? ...
Exact asta e efectul asteptat, pentru ca actioneaza prin accelerarea circulatiei sangvine

Sigur ca au efect daca le folosesti cu consecventa

de aruncat in nici un caz dar foloseste mai putin eventual amestec-o cu o lotiune de corp

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Ok, inca nu am aruncat-o..Problema e ca si eu sunt predispusa la varice si fragilitate capilara, so..ce fac? O mai folosesc sau sa o las balta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Mi-am luat si eu gelul. Miroase bine si are efect termic intradevar, ca si cremele profesionale. Deci nu vad de ce sa nu fie bun. Vinisoare sparte am si eu pe picioare, dar folosesc gelul pe burta si fund unde nu apar de astea.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_lavinia spune:

De ce nu incerci retinol anticelulita? Eu l-am folosit si tare multumita am fost, ideea este sa te tii de el, odata ce ai inceput sa-l folosesti, trebuie sa o faci zilnic, eu asa am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaki spune:

quote:
Originally posted by tierry

Ok, inca nu am aruncat-o..Problema e ca si eu sunt predispusa la varice si fragilitate capilara, so..ce fac? O mai folosesc sau sa o las balta?

Nu o arunca, da rezultate bune. Cum a zis si coraly, foloseste genul asta de crema pe fund, burta, etc - zone unde nu apar varice. Pentru picioare ia alta crema fara efect de incalzire.

Adela si bebe Darius (7.11.2007)

Mergi la inceput