Inrosire piele gel anticelulitic

Help! Mi-am cumparat un gen anticelulitic pentru drenaj de la Elmiplant, gama aceea roz Cellulight. Pe el scrie ca produce incalzirea si inrosirea pielii, dar incep sa devin speriata - m-am dat acum jumatate de ora si pielea mea e rosie ca focul!!!!! Si pe antebrate unde probabil m-am atins cu crema!!! Spuneti-mi e normal asa ceva? Cat dureaza pana trece roseata? E cazul sa ma duc la un medic ceva?? Help!
Raspunsuri

dulcetica spune:
Probabil esti alergica la ceva din compozitie.Spala crema de pe piele pentru orice eventualitate si bea o cana cu lapte.Vezi poate se estompeaza.Cam ciudat totusi pentru o crema sa te inrosesti!?Presupun ca e foarte acida,desi e aiurea ca nu pielea trebuie s-o atace ci stratul de grasimi din interior. Eu n-am folosit-o asa ca nu ma pot pronunta ,dar din experienta cu alte creme anticelulitice ,nici una nu da asemenea efect persistent.E in garantie?

tierry spune:
Da e in garantie si nici eu n-am patit asa ceva pana acum. De abia acum am inceput sa ma dezrosesc, la o ora dupa ce m-am dat... Sper sa imi treaca de tot, dar n-am mai pomenit asa ceva! Cred ca o duc direct la cosul de gunoi...

adelaki spune:
asa sunt cremele cu efect de incalzire, Lineance effect chauffant e la fel. eu nu am o piele sensibila, insa de la lineance asta ma inrosesc si nu imi trece repede, dar trece.
Adela si bebe Darius (7.11.2007)

tlaura spune:
Acum cativa ani, cand mergeam la un salon si faceam electrostimulare, inainte de asta imi dadea cu o crema care avea acelasi efect ; mi se inrosea f. tare pielea si pisca putin. Dar trecea in cateva ore. Daca nu ai si alte simptome , adica sa te manance, sa usure f, tare sau sa-ti irite pielea, nu cred sa fie o problema. Asa sunt unele creme. Pe ea ce scrie, ai citit?

tierry spune:
Pe scrie ca provoaca inrosirea pielii. Acum mi-a trecut si nu, alte simptome nu am. Deci o fi buna, sa mai mai dau cu ea? Voi ati vazut ceva efecte de la cremele de care spuneati?

madau spune:
Subscriu la crema de la Lineance, asa pateam si eu, se inrosea pielea, simteam ca e foarte calda, apoi trecea, cam intr-o jumatate de ora. Daca nu ai avut alte simptome, mancarimi, usturimi...eu as inclina sa cred ca e doar modul de actiune al cremei, si nu vreo alergie. Mai roaga pe cineva sa-si dea cu ea pe o portiune mica de piele si vezi efectulMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

gudinde spune:
Subscriu si eu la crema Lineance si pt mine inrosirea este un semn bun. Inseamna ca functioneaza. Cremele la care nici nu m-am inrosit, nici nu am simtit nimic deosebit nu au avut nici un rezultat. In schimb dupa cura cu Lineance chiar am vazut diferenta.

andira spune:
Mi-am luat si eu, si asa se intampla.
Nu pot sa-ti spun daca a avut efect sau nu, pt ca mie nu-mi placea deloc, ma enerva sa-mi arda pielea asa, si n-am apucat sa consum nici macar jumatate din ea. N-am aruncat-o, e in baie, sta acolo pana imi termin celelalte 2 creme pe care mi le-am luat. Ma mai gandesc daca o folosesc pe toata sau nu.

dooku3 spune:
Stai linistita,toate cremele termogenice au acest efect.Pe mine chiar ma ustura pielea un pic de la cea de la Contrast,trece in decurs de 30 min.

ForemanElf spune:
Da, si mie mi s-a intimplat asa (mi-am luat o crema din asta din Romania).
Dar e OK, in maxim jumatate de ora trec si roseata si usturimea.
Asa ca n-ai de ce sa te sperii, asa actioneaza crema asta (de fapt, scrie si pe tub ce o sa patesti dupa ce te dai)
Fiindca n-am chef sa plec 'piele rosie' de-acasa, ma dau numai seara cu smacolina minune. Dimineata folosesc altceva, mai blind.
Laura