Inrosire piele gel anticelulitic

Inrosire piele gel anticelulitic | Autor: tierry

Link direct la acest mesaj

Help! Mi-am cumparat un gen anticelulitic pentru drenaj de la Elmiplant, gama aceea roz Cellulight. Pe el scrie ca produce incalzirea si inrosirea pielii, dar incep sa devin speriata - m-am dat acum jumatate de ora si pielea mea e rosie ca focul!!!!! Si pe antebrate unde probabil m-am atins cu crema!!! Spuneti-mi e normal asa ceva? Cat dureaza pana trece roseata? E cazul sa ma duc la un medic ceva?? Help!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Probabil esti alergica la ceva din compozitie.Spala crema de pe piele pentru orice eventualitate si bea o cana cu lapte.Vezi poate se estompeaza.Cam ciudat totusi pentru o crema sa te inrosesti!?Presupun ca e foarte acida,desi e aiurea ca nu pielea trebuie s-o atace ci stratul de grasimi din interior. Eu n-am folosit-o asa ca nu ma pot pronunta ,dar din experienta cu alte creme anticelulitice ,nici una nu da asemenea efect persistent.E in garantie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Da e in garantie si nici eu n-am patit asa ceva pana acum. De abia acum am inceput sa ma dezrosesc, la o ora dupa ce m-am dat... Sper sa imi treaca de tot, dar n-am mai pomenit asa ceva! Cred ca o duc direct la cosul de gunoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaki spune:

asa sunt cremele cu efect de incalzire, Lineance effect chauffant e la fel. eu nu am o piele sensibila, insa de la lineance asta ma inrosesc si nu imi trece repede, dar trece.

Adela si bebe Darius (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Acum cativa ani, cand mergeam la un salon si faceam electrostimulare, inainte de asta imi dadea cu o crema care avea acelasi efect ; mi se inrosea f. tare pielea si pisca putin. Dar trecea in cateva ore. Daca nu ai si alte simptome , adica sa te manance, sa usure f, tare sau sa-ti irite pielea, nu cred sa fie o problema. Asa sunt unele creme. Pe ea ce scrie, ai citit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Pe scrie ca provoaca inrosirea pielii. Acum mi-a trecut si nu, alte simptome nu am. Deci o fi buna, sa mai mai dau cu ea? Voi ati vazut ceva efecte de la cremele de care spuneati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Subscriu la crema de la Lineance, asa pateam si eu, se inrosea pielea, simteam ca e foarte calda, apoi trecea, cam intr-o jumatate de ora. Daca nu ai avut alte simptome, mancarimi, usturimi...eu as inclina sa cred ca e doar modul de actiune al cremei, si nu vreo alergie. Mai roaga pe cineva sa-si dea cu ea pe o portiune mica de piele si vezi efectul

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Subscriu si eu la crema Lineance si pt mine inrosirea este un semn bun. Inseamna ca functioneaza. Cremele la care nici nu m-am inrosit, nici nu am simtit nimic deosebit nu au avut nici un rezultat. In schimb dupa cura cu Lineance chiar am vazut diferenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Mi-am luat si eu, si asa se intampla.
Nu pot sa-ti spun daca a avut efect sau nu, pt ca mie nu-mi placea deloc, ma enerva sa-mi arda pielea asa, si n-am apucat sa consum nici macar jumatate din ea. N-am aruncat-o, e in baie, sta acolo pana imi termin celelalte 2 creme pe care mi le-am luat. Ma mai gandesc daca o folosesc pe toata sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Stai linistita,toate cremele termogenice au acest efect.Pe mine chiar ma ustura pielea un pic de la cea de la Contrast,trece in decurs de 30 min.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ForemanElf spune:

Da, si mie mi s-a intimplat asa (mi-am luat o crema din asta din Romania).
Dar e OK, in maxim jumatate de ora trec si roseata si usturimea.
Asa ca n-ai de ce sa te sperii, asa actioneaza crema asta (de fapt, scrie si pe tub ce o sa patesti dupa ce te dai)

Fiindca n-am chef sa plec 'piele rosie' de-acasa, ma dau numai seara cu smacolina minune. Dimineata folosesc altceva, mai blind.

Laura

Mergi la inceput