Votati la concursul de poze Clipe 2007!!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Maria,

initial am crezut ca in fotografie este sotul tau..acum am inteles ca este mama ta ..ma simt mai usuratanu ca suferinta ta ar fi mai mica ..ci ca tu esti f tanara si ma gandeam ca si sotul tau ar putea fi o persoana tanara doar ca se vede imbatranit de boala.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

quote:
Originally posted by principe

Maria,
initial am crezut ca in fotografie este sotul tau..acum am inteles ca este mama ta ..ma simt mai usuratanu ca suferinta ta ar fi mai mica ..ci ca tu esti f tanara si ma gandeam ca si sotul tau ar putea fi o persoana tanara doar ca se vede imbatranit de boala.

nu, este mama. la 'Clinica' discutam de aproape un an de zile despre asta.
multumesc pentru vot

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cred ca s-a inchis votarea
2 persoane mi-au spus ca au incercat sa voteze si nu au putut(eroare)

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

eu am votat chiar acum si merge...poate ca a incercat sa voteze o poze ce o mai votase

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">visatoarea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Gata, am mai tras o tura de voturi. Cred ca de data asta le-am votat pe toate

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

quote:
Originally posted by Mariaa

quote:

Maria,

multumesc pentru vot

chestia e ca eu nu prea calc prin "clinica"da mai trag cu ochiul sa vad ce pun la cale timisorencele...

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

quote:

quote:

quote:

Maria,

multumesc pentru vot

chestia e ca eu nu prea calc prin "clinica"da mai trag cu ochiul sa vad ce pun la cale timisorencele...

off topic
te poftim si pe tine la -uta de dimineata sau -loiu ...dupa caz, ca noi bem in cantitati industriale

pentru Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

quote:

quote:

quote:

quote:

Maria,

multumesc pentru vot

off topic
te poftim si pe tine la -uta de dimineata sau -loiu ...dupa caz, ca noi bem in cantitati industriale

pentru Emma

si pe mine nu?

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Participam si noi cu o fotografie, cui ii place poate sa voteze la linkul de la semnatura!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=35" target="_blank">POZA CONCURS - "primiipasi1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

votat primiiipasi

fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput