Nou stil de viatza (192)
Raspunsuri - Pagina 17
louisea spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Anky uite aici am calculat eu cam cate calorii pot manca http://dieta.romedic.ro/ si bineinteles mi-au spus ca sunt obeza de gradul 1.De parca eu nu stiam Ar trebui sa mananc 986cal/zi
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)[/purple]
SORRYYY da MIE site-ul ala la calculat calori mi se pare cam aiurea. Mie-mi zice ca sa ma mentin la greutatea actuala sa consum 872 calori ceea ce nu nici pe departe adevarat.. Nici macar o dieta nu-ti recomanda sa mergi sub 1200, hai 1000 calorii.
Probabil trebuie inmultit cu 2 ca sa mi se potriveasca mie..
Apoi la consum recomandat (asta ca´s sub greutatea normala, a nu se intelege anorexica :) si ca sa ajung la greutatea normala ar trebui sa mananc 999 calori si eu consum cam dublu pe zi (tre sa calculez mai exact da nu´s f departe de 1800 chiar si peste de cele mai multe ori). Deci in conditiile in care eu mananc atatea calorii (dublu fata de cat zic ei) si ma indrept spre 30 ani, am aceeasi greutate ca si in liceu si activitate fizica spre moderata..
Eu zic sa mai incerci sa-ti calculezi si in alta parte
Eftimie C. spune:
quote:
Originally posted by louiseaquote:
Anky uite aici am calculat eu cam cate calorii pot manca http://dieta.romedic.ro/ si bineinteles mi-au spus ca sunt obeza de gradul 1.De parca eu nu stiam Ar trebui sa mananc 986cal/zi
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
SORRYYY da MIE site-ul ala la calculat calori mi se pare cam aiurea. Mie-mi zice ca sa ma mentin la greutatea actuala sa consum 872 calori ceea ce nu nici pe departe adevarat.. Nici macar o dieta nu-ti recomanda sa mergi sub 1200, hai 1000 calorii.
Apoi la consum recomandat (asta ca´s sub greutatea normala, a nu se intelege anorexica :) si ca sa ajung la greutatea normala ar trebui sa mananc 999 calori si eu consum cam dublu pe zi (tre sa calculez mai exact da nu´s f departe de 1800 chiar si peste de cele mai multe ori). Deci in conditiile in care eu mananc atatea calorii (dublu fata de cat zic ei) si ma indrept spre 30 ani, am aceeasi greutate ca si in liceu si activitate fizica spre moderata..
Hei, eu nu spun ca ma ghidez dupa el, am intrat si am calculat de curiozitate.Eu am zis ca voi merge pe WW, dar vorbind cu Anky in urma ceva despre calorii, am dat de site-ul asta si am pus link-ul.Sunt multe altele de citi acolo, despre diete si despre medicamente....
mephala30 spune:
mda, nu prea e miscare, au amortit fetele de la nemancat, .
Eftimie, am urmarit si eu finalul meciului, cica e mana lui Becali, a aranjat el meciul. In fine, eram impartiala....
Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
vikinga spune:
Ce faceti frumoaselorAzi ma laud doar cu sport, o ora aerobic si juma de ora la banda, plus o sauna la urma. De meniu nu are rost sa amintesc, inafar de dulciuri am mincat numai porcarii.Macar dupa ora 7 nimic, asta e singura chestie pe care sper sa o reusec pina ma culc.Colegele de echipa ce faceti, slabiti, ca vad ca a picat greul pe voi de data asta. Dar imi revin euSalutari la toate fetele, Puskin spor la invatat ceha, chiar asa faci cursuri?
anky spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.quote:
Originally posted by louiseaquote:
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Hei, eu nu spun ca ma ghidez dupa el, am intrat si am calculat de curiozitate.Eu am zis ca voi merge pe WW, dar vorbind cu Anky in urma ceva despre calorii, am dat de site-ul asta si am pus link-ul.Sunt multe altele de citi acolo, despre diete si despre medicamente....
Trebuie sa mergeti la un nutritionist,nu va puteti lua dupa site-uri din astea daca vreti sa aplicati metoda numaratului de calorii.
Anca,mami de doi nazdravani
tumpi spune:
Seara buna trupa.
Am ajuns mai devreme acasa si iara am avut musafiri, dar de data asta nu am mai mancat prajitura.
Seara nu am mai mancat, fiinca am papat un iaurt cu o.1% grasime inainte sa plec, iar cand au venit musafirii am rontait cateva saratele,dar nu multe.A si am baut un pahar de campari orange
Am mai facut azi inca 4427 de pasi, adica 149 de calorii.
Fug la nani acum a sunt franza si maine desi aici e liber eu muncesc
O noapte faina.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
puskin spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Salutari la toate fetele, Puskin spor la invatat ceha, chiar asa faci cursuri?
Fac, dar mai chiulesc...mai sar peste ore. Nu se prea prinde de mine si nici nu am o motivatie prea puternica sa ma pun cu burta pe carte .
anky spune:
Citeva idei din cartea Body for Life
Myth: If you exercise,it doesen't matter what you eat.
Fact: If you exercise,it matters even more what you eat.
Myth: If women lift weights,they'll get "bulky"
Fact: Resistance exercise hepls women create lean,toned bodies.
Myth: Muscles grow while you're working out.
Fact: Muscles grow while you're resting and recuperating.
Myth: Lifting a weight is what stimulates muscle growth.
Fact: Lifting and lowering a weight stimulates muscle growth.
Myth: A certain number of sets and reps gets the job done.
Fact: High-intensity effort produces the best results.
Myth: To lose fat,and improve your body,don't eat.
Fact: To build a lean,healthy body,you have to eat.
One of the most crucial errors people make when they try to lose fat and improve their health is severly restricting food intake.That doesn't work.It never works.If you try to "starve off" unwanted fat,you are playnig a game you can't win.To get the best results,you need to work with your body,not against it.
Myth: High-carbohydrate,low-fat diets work best
Fact: People are becoming fat from a "carb overdose".
Myth: You have to count every calorie you eat.
Fact: You should count "portions",not calories
Well,a portion is an amount of food roughly equal to the size of your clenched fist of the palm of you hand.For example,if a baked potato is about the size of your clenched fist,that's a portion for you.If a chicken breast is about the size of the palm of you hand,that's your portion of chicken.
As long as the food you select are low in fat(like baked potatoes,steamed brown rice,broiled salmon,grilled chicken breasts,and other healthy foods)you can't go wrong.
Asta este exact ceea ce spune si Mihaela Bilic.
Myth: You need to drink water only when you are thirsty.
Fact: Your body needs more water than it's telling you.
Anca,mami de doi nazdravani
justasmallkiss spune:
Neatza dragelor.Am promis ca revin dupa-masa,dar dintr-un magazin s-au facut 5,apoi a venit amica si la noi sa se joace putin cu Delia si a plecat tarziu.
Daaa,e nostima Delia,dar cand scoate vreo perla din asta(si scoate multe) eu raman "interzisa",nu stiu sa rad...sa plang?!?
Aici e o vreme infecta...o sa am spor la munca.
Va pup frumoaselor si va doresc un weekend placut.
Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA