Nou stil de viatza (192)
Raspunsuri - Pagina 16
Tzuni spune:
Am trecut doar sa va salut. Suntem bine, doar eu prinsa cu un proiect...
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Eftimie C. spune:
Buna Tzuni.Spor la lucru.
Puskin plimbare placuta.
Anky uite aici am calculat eu cam cate calorii pot manca http://dieta.romedic.ro/ si bineinteles mi-au spus ca sunt obeza de gradul 1.De parca eu nu stiam Ar trebui sa mananc 986cal/zi
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
mephala30 spune:
am iesit din bucatarie, am facut pe maine un bors de fasole, cu taitei de casa, loboda si multa verdeata si o iahnie.
voi ce faceti?
Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Eftimie C. spune:
Carmen si eu vreau sa fac bors cu fasole.Iahnia cum o faci?
AZi le-am facut orez cu spanac (aveam congelat in frigider) si cu hrean.A fost bun si n-au lasat nimic pentru maine, deci trebuie sa fac altceva.
mephala30 spune:
fasole, morcov si telina, fierte toate, dau la robot, pun vreo 3-4 linguri de ulei, o linguritza de mustar, usturoi pisat, sare, cimbru si gata.
Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Tzuni spune:
Hai c-am terminat treaba, stau cu voi.
Eu am facut un ghiveci cu multi dovlecei.... A iesit o minunatie!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Eftimie C. spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Hai c-am terminat treaba, stau cu voi.
Eu am facut un ghiveci cu multi dovlecei.... A iesit o minunatie!
Asta era proiectul care te tinea prinsa
Carmen multumesc, asa fac si eu iahnia, mai putin mustarul, dar sigur am sa-l pun data viitoare.Stii ca in alte zone asta e de fapt fasole batuta?
Eu sunt cu un ochi la meci,cu celalalt la voi si intre timp aleg fasolea.Cred ca ai mei o sa manance maine numai pietre si mizerii
Zuzilici spune:
Salutare. Dragelor, sunt grabita, sun grabita ca mi-e casa ne-ngrijita, Si mi-s rufele la soare, Si copii-mi cer mancare.
Adevarul e ca de cand nu vine colega mea la munca, m-am cam saturat de munca. Sper sa-si revina repede ca-s satula deja.
In orice caz am sa fiu foaret ocupata qweekendul acesat as ac ava pe toate si va urez celor care sarbatoresc inca de-acum Paste Fericit si Luminos!
Meniul de azi:
MD - shake de fructe cu apa (piersici, afine, capsuni, banana, pepene, struguri) au iesit 5 postii din fructele mentionate mai sus. Eu n-am papat decat o portie.
2 Cafele
P - salata verde = 1/2 rice ball + 1/2 sanvis cu file de vitel
C - salata verde + Tuna din conserva.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
violeta70 spune:
Buna seara!
Vezi Zuzi ca am prins acelasi subiect?!
Eu am niste zile infernale la servici (datorita lipsei mele), asa ca ajung acasa numai la ora 20.30-21.00.
Cu sanatatea este ok, si eu si Diana.
Sanatate multa bolnavioarelor (sunt cam multe, ce-i adevarat, parca s-ar lua virozele "virtual")
Va las acum ca mai am niste treaba, pana la serialul meu preferat (de fapt singurul la care ma uit) "Un pas Inainte" (PROTV).
Va pup si va doresc o seara placuta, iar celor care sarbatoresc Pastele Catolic si pleaca de maine, le urez sarbatori fericite.
Eftimie C. spune:
Slaba miscare in seara asta.
Eu sunt dezamagita ca astia au intrerupt meciul cand era mai interesant si mai ales ca cei care conduceau au devenit deodata invinsi
Zuzilici, Violeta imi pare rau ca aveti programul incarcat la servici si va resimtiti.Luati de la mine o incurajare
Gusta ai promis ca revii pe seara.Unde esti?O pui pe Mara la nani?