Nou stil de viatza (192)
Raspunsuri - Pagina 15
Eftimie C. spune:
Salve!Sunt aici si citesc!
Cred ca pentru a slabi incet dar sigur,am sa ma apuc de numarat punctele ca la WW, sa nu mai fac combinatii periculoase si sa nu mai mananc la ore tarzii + miscare cat mai multa si lichide (ca in ultimul timp am lasat-o cam moale)
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
mephala30 spune:
multumesc fetelor pentru voturi si aprecieri.
Hopes, ce-am citit?!? Bebe 2? La cat e de frumos Eduard, ar fi pacat sa ramaneti numai cu unul, zau!
Ioana, hai ca e nostima Delia ta, ce perla a scos!
Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Hopes spune:
Mephala saru'manaAs mai vrea unul...si nu stiu de ce nu-l mai facem, n-avem nici un motiv intemeiat. Din comodiate cred, ptr. ca imi spun ca nu-i dedic suficient timp lui Eduard si cu 2 imi va fi si mai greu...ideea e ca-l vrem totusi nu ne vedem peste ani cu un singur copil. dar probabil n-a venit ceasul. Cand il vad pe Teo ce repede a crescut, deja se joaca cu Iustin, parca prin curaj...dar..
Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
CRISCOSTY spune:
Ioana am ras cu lacrimi
Fetele, eu nu mai intru azi, mergem sa-l luam pe Dany si apoi mergem in vizita la cumnatul care are piciorul in gips. Profitam ca sta la curte si se mai joaca Dany pe afara. O seara placuta sa aveti
Crys si Dany
Eftimie C. spune:
He,he he Ioana ce dulce e Delia.Iar in privinta ta, am aruncat un ochi pe fotografii sa vad si eu cum arata un si crede-ma ca multi barbati ar vrea un asa drac acasa.
Carmen inca traiesc.Deci am trecut cu bine peste meniul ciudat de ieri, insa azi as manca un tort intreg
Am votat pozele si pot sa spun ca cea cu strabunica e emotionanta.Are si Edi una cu strabunica sotului(acum moarta) care la acea vreme avea 97 ani si era super lucida si in putere, dar din pacate e facuta cu un aparat foto clasic si nu stiu cum sa o bag pe calculator.
Fetelor, bagati link-uri cu pozele de la concurs si promit sa votez toti copilasii
Vikinga cand il injuri pe sot te intelege?Adica vorbeste/intelege limba noastra?Sau e ca olandezul Gustei care nu pricepe nimic din dulcele grai romanesc?
Laura sunt multe fete care n-au mai dat pe aici sau care trec foarte rar, dar raman in lista.Odinioara exista o regula si se facea repede curatenie in lista daca se absenta nemotivat.
I_Carmen multa sanatate!Beton regulile alea de marketing
Claudia daca printre remedii ai ceva si pentru otita, please help.Eu si Gusta suntem numai ochi si...mai ales urechi
Rolo mi-a placut glumita
Mamica dulce poti sa opresti antibioticul.
Daca dupa frecat menta mai vin si bani, keep going!Mai rau e la mine ca nu produc nimic, desi muncesc toata ziua si n-am decat o garsonieraCe-i drept munca femeii nu se vede niciodata.De fapt se vede.Atunci cand n-o face.
Olo bafta la gasit un nou servici.La voi preavizul e de 3luni?Pai daca gasesti ceva convenabil dupa primele 2saptamani, ce faci?
Tumpi si eu trebuie sa ma gandesc la meniu.E tare greu!De aia imi plac dietele stricte, care-ti spun ce sa mananci, ca nu trebuie sa te gandesti ci doar sa ai provizii.Ma intreb de ce atunci nu pot sa le tin si poftesc la prostii
Tzuni esti vie?Da-ne un semn.Maria, tasteaza tu ceva sa stim ca sunteti bine.
oLo spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Olo bafta la gasit un nou servici.La voi preavizul e de 3luni?Pai daca gasesti ceva convenabil dupa primele 2saptamani, ce faci?
pai job mi-am gasit. In principiu mai intai gasesc job si pe urma-mi dau demisia. Tu cum ai face? Dat fiind legislatia, toata lumea stie ca preavizul pentru cadre e de 3 luni. Asa ca noul angajator ma asteapta....
Azi am facut o plimbare luuungaaaa... (vreo 6 km daca ma iau dupa ViaMichelin) De la Grande Arche de la Defense (adica de la job) pana la Arche de Triomphe. In 50 min. M-am intors cu trenul la job. Da' stiu ca-i un frig!!!!
mamica dulce spune:
Am scapat de belea, am terminat cu cucoanele, 3 ore mi-a luat, apoi am facut ceva chinezarie la wok,am mancat bine cu Marc si asta mi-a fost si cina.Azi nu mai mananc nimic. Nici nu mai am timp.Plec la magazin sa-mi cumpar tapet de dormitor si culoare pentru bucatarie.Cu barbatul n-avem nici o sansa.Ce-mi place mie nu-i place lui,apoi a dat-o in "Eu nu mai spun nimic,ia ce vrei" care ma seaca mai tare decat pe sleau "Nu-mi place" De doua saptamani o tinem asaAm fost doar de vreo 4 ori in magazine,dar vezi Doamne are alergie deja, vrea sa gaseasca rolele acasa cand vine din Ucraina maine. Pentru sufragerie luam sambata dimineata impreuna...cumva
In seara asta e top model, aviz nemtoaicelor. La 8.15 pe Pro7. Hai uitati-va si voi sa avem ce barfi maine la cafea
Va pup, ma duc dupa tapet.Revin pe seara.
Eftimie C. spune:
Olo va ajuta legislatia.La noi nici nu te asteapta 3luni.
Meniu:
-
-omleta in care am pus si o lingura de branza +salata verde cu rosie, ridichie, castravete si ardei(sare, ulei si otet)
-un iaurt cu 2linguri de cereale
-branza cu smantana(cumparate, deci light) si mamaliguta
Am sa ma duc in tabelul WW sa vad cum sa-mi calculez punctele.
puskin spune:
In Cehia e 2 luni preavizul si toata lumea asteapta, ca n-are de ales .
Inca ma doare in gat, imi vine sa imi iau campii .
Plec prin oras cu o prietena, hai hui....
Ruxandra
anky spune:
Buna fetelor,mi-am facut si eu cumparatueile de Paste si m-am hotarit si ce tort sa mai fac pe linga la dietetic,am sa fac un tort cu lichior de oua.
Fetelor,daca vreti sa va luati dupa numaratul caloriilor, eu zic sa faceti mai intii un wellnesscheck,in functie de asta nutritionistul va v-a spune de cite calorii aveti nevoie.Degeaba spun eu sau altcineva sa ingerati 1300 sau 1400 de calorii, ca poate voi aveti nevoie de mai putine sau chiar mai multe calorii.La un test din acesta de exemplu,vi se ia tensiunea,vi se masoara colesterolul,vi se masoara stratul de grasime,nu se calculeaza doar B.M.R si B.M.I.Unele persoane au de exemplu arderi accelerate, deci ele pot consuma mult mai multe calorii.
Anca,mami de doi nazdravani