Nou stil de viatza (192)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetelor, acu' mananc cu farfuria langa tastatura si-mi curg lacrimile siroaie si-mi ies flacari pe nas si pe urechi, dar nu ma las ca-mi place Mananc delicatesa, limba de vitel pastrama cu o gramajoara de mustar si una de hrean tare alaturi.Eu zic ca e dietetic ca n-are pic de grasime.

Olo,chiar ma gandeam la tine ce-ai mai facut cu jobul,daca ti-au marit salariul,daca ai plecat...pana la urma ce faci?

Laura, ce spui tu ca fac multe intr-o zi??? Comparativ cu ce ar trebui sa fac si cate am am tot timpul senzatia ca frec menta zilnic.Sunt in urma cu toate, aman, las pe a doua zi, sunt delasatoare pana la Dumnezeu si comoda.Prea comoda.Cand ma pun, fac repede si bine si mult,dar pana ma pun....aman la extrem.
Uite,e 11 jumate, vine baba la 12 si abia ce am facut putin curat,o masina de vase si una de rufe si cam atat, nici macar lectia n-am pregatit-o. Si stiu ce fac cu ea. La 1 vine baba 2 si nici n-am vreo idee ce sa fac cu ea As fi putut muta muntii de dimineata, dar am frecat menta

Ma duc sa ies din pijama macar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

Olo,chiar ma gandeam la tine ce-ai mai facut cu jobul,daca ti-au marit salariul,daca ai plecat...pana la urma ce faci?

pai cum preavizul e de 3 luni, decamdata frecam menta. Abia au trecut 3 saptamani.

Dupa cum prevazusem, Emma nici n-a vrut sa guste din orezul meu cu lapte . M-am suparat rau! Noroc ca Pisu mic a papat 3 castroane unul dupa altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Carmen am votat si eu, foarte frumoase pozele, cel mai mult imi place cea intitulata "cercul vietii". Mi-a amintit de bunicii mei si m-a impresionat, reusita poza
Olo trimite-mi mie orez cu lapte, eu mananc, mie imi place

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Carmen, votat.Frumoase poze, mai ales cea cu bunica(strabunica), imi aduce aminte de bunicii mei, am si eu aici cateva poze cu ei, asa ii voi avea mereu aproape de mine, desi nu il mai am pe nici unul din ei
Pana acum meniul meu a constat din urmatoarele:
ora 7:un sandwish , cafea si o pruna
ora 12: un copan de pui dezosat pe gratar si salata de spanac; o para
o cana cu ceai
Nu stiu cum voi face cu cine,fiinca voi veni dupa 8 juma acasa, poate bag doar niste spanac, nu stiu, daca nu apuc sa mai mananc inainte sa plec la munca .
Of ma omoara vremea asta, iarasi a inceput sa ninga, oare cand o sa vina si la mine primavara?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Criscosty, multumesc pentru voturi.
Cercul vietii ii reprezinta pe strabunica din partea sotului, in brate cu Teodor.
E o femeie tare simpatica, se tine bine la cei 81 de ani si de fiecare data imi smulge cate un zambet cu remarcile ei: "vezi mama, daca ai sti ce frumoasa am fost eu in tinerete..." si "sotul tau (adica nepotul ei) e un brunet reusit".

Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tumpi, mersi.
Nici bunicii mei nu mai sunt in viatza...

Anda, mi-am facut o promisiune, incepand cu luni, desigur, : voi tine un jurnal in care voi nota fiecare bucatica bagata in gura. O s-o fac si pe-asta, sa vedem cate calorii ingerez.

Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Carmen: minunate poze. Le-am votat pe amandoua. Te felicit pentru promisiunea facuta si sper sincer sa te ajute.
Si la noi e tare urat afara, ninge, bate vantul
Meniul de azi:
salata mica cu rosii cherry (4), castravete si tofu cheese, iaurt cu mango de 0%
ceafa de porc la gratar cu castraveti murati
orez cu lapte (ca tot e la moda) sau cereale cu iaurt si ceva inghetata sau fructe. Inca imi e in ceata seara asta, ca azi merg sa fac cumparaturi pentru Paste asa ca nu stiu la cat ajung acasa.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Ce fac fetele?Aici e o vreme tāmpita,ba e soare,ba ploua,ba ninge asa ...dintr-o clipa in alta se schimba,bleahhh,vreau sa vina varaaaaa.

Carmen sunt superbi piticii tai.

Eu "m-am luptat" putin cu tipuri de cauciucuri,uleiuri,frāne,bujii,catalizatoare si multe cuvinte greu de inteles pt mine,mecanica asta ma dau pe spate cuvintele alea kilometrice....si acum dau fugutza la Ikea sa-mi iau lumanari parfumate si papucei de casa pt musafiri,asa ca sa ma mai relaxez si eu putin,dupa aia iau pitica de la gradi si ma bag cu nasul in rufele de calcat.
M-am intalnit azi cu o colega de munca si mi-a spus asa:"Ce naiba e cu tine?Arati ca d....!!!Te-ai facut bruneta si acum ti-ai mai taiat si parul scurt,tu te-ai uitat in oglinda?".Io am ramas fara cuvinte,inteleg ca gusturile nu se discuta,dar totusi...
Aaa si zilele trecute,Delia imi vine acasa de la gradi,dispare in camera,apare in funduletzul gol si imi spune ca ea s-a saturat de "pasarica ei mica" si ca ma roaga frumos sa o iau si sa ii dau alta in schimb. Am ramas masca,m-am suparat si am incercat sa ii explic asa cat sa ma inteleaga ca e rusine sa vorbeasca asa si cand am intrebat-o la cine a auzit ea asa ceva,raspunsul a fost ca acasa,la mine.
Ufff,suna la usa,ma asteapta o amica jos sa plecam.
V-am pupacit si revin mai pe seara.

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Superbe poze.
Si Eduard are multe poze cu bunica mea (e normal intr-un fel ca sta la mine) si-mi sunt tare dragi.
Iar la a 2 a m-ai dat gata. Mi-a (re)trezit dorinta de a avea si BB2.

Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

quote:
Originally posted by justasmallkiss

Aaa si zilele trecute,Delia imi vine acasa de la gradi,dispare in camera,apare in funduletzul gol si imi spune ca ea s-a saturat de "pasarica ei mica" si ca ma roaga frumos sa o iau si sa ii dau alta in schimb. Am ramas masca,m-am suparat si am incercat sa ii explic asa cat sa ma inteleaga ca e rusine sa vorbeasca asa si cand am intrebat-o la cine a auzit ea asa ceva,raspunsul a fost ca acasa,la mine.

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput