Nou stil de viatza (192)
Raspunsuri - Pagina 18
mephala30 spune:
Neatza, poftiti la un ceai verde. Cine serveste?
Vreau sa multumesc fetelor care mi-au votat pozele din concurs.
Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
louisea spune:
Neata
Va invit la un www.chefharry.com/images%20/smoothie-1.jpg" target="_blank">smoothie sau www.brillehus.dk/images/kaffe.jpg" target="_blank">cafea.. ceaiu e facut deja de se pare
Memph bun ceaiu
Nu cred c-am sa mai intru pana marti asa ca va doresc de pe acum un Paste fericit (pt cine sarbatoreste) si week-end placut la toata lumea
mephala30 spune:
haideti, bre, la ceai. Ma lasati singura?
A facut Loisea si cafeaua, ce mai asteptati?
Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
gusta spune:
Am venit dar eu iau ceai ca iar am raceala cu tot tacamul.mama ei de viata.Poza nu am ca sigur nu vreti sa ma vedeti si tot asa.Ma duc sa citesc din urma sunt in zona ca am laptopul in pat.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Citit.
Carmen votat poze frumoase .Si vin si eu la ciorba azi?
Louisea si Carmen E mie imi trebuie 1101 calorii .
Mamica dulce ai luat tapet ca acusi vine sotu si trebuie sa tapetati.Si la noi au vacanta azi si luni.
Cuscra a fost bine in vizita.
Vikinga nasol cu plecatul mamei.
Violeta mai lasa serviciu ca nu iti ridica nimeni statuie.
Tzuni hai azi ce proiect mai ai.
Tumpi eu am mai lasat pedometru dar de marti il pun in functiune.
Louisea mai tii minte reteta aia de slabit pe zile mi-o trimiti si mie pe PM.
Ioana buna perla de la copil si daca fetei nu ii mai place eu zic sa te duci sa ii schimbi pasarica.
Carmen2003 ganduri frumoase mai aveai ieri azi cum sunt?
Ma bag sub patura ca fac un pic de temperatura dar mai sunt in zona ca Mara face tumbe aici pe pat si nu va zic ce picioare imi primesc si dupa ma pupa.
Marilena si Mara Augusta
Hopes spune:
neata,
vin si eu la un ceai. Citesc mail-urile si vin la voi
Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
mephala30 spune:
bine, bine, incet dar sigur ne adunam...
Marilena, multumesc pentru voturi. Si te astept la ciorba, daca vrei, si la iahnie.
Sanatate!
Participam la concurs:
tlaura spune:
'Neata, 'neata!
La noi ploua de rupe; e tot ce mai imi trebuia la somnul pe care il am!
iar azi mai am si program administrativ , etc!
Si mai vreau sa incep sa merg din nou la sala!
mephala, m-ai intrebat de gogosici; nu, nu am mai mancat pentru ca nu am mai iesit la plimbare, ci doar in parc!
Eftimie, mi-am calculat si eu pe site-ul dat de tine, si imi spune ca trebuie sa ma mai ingras cu 4 kg !
As vrea eu sa fiu atat de slaba, sa am verde la mancare!
Asa ca, poti manca cu siguranta mai mult de 900 si cate calorii ti-au rezultat acolo!
Gusta, sanatate!
Fetelor va pup, sunt prin preajma!
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by gusta
Carmen2003 ganduri frumoase mai aveai ieri azi cum sunt?
Daca supravietuiesc zilei de azi iti spun maine!!!
Daca nu iti va raspunde altcineva...
CRISCOSTY spune:
Neata! Eu sunt acasa azi, am liber. Am fost sa-l duc pe Dany la gradi, azi nu putea lipsi ca are serbare la dansuri. Vreau sa ma apuc de curatenie serios in toate dulapurile, sa triez din lucruri, ca am o groaza inutile. Merg sa-mi fac o cafea, o beau alaturi de voi si apoi la treaba cu mine.
Crys si Dany