Nou stil de viatza (190)
Raspunsuri - Pagina 9
gusta spune:
Neatza.
Carmen mi-ai facut pofta cu negreasa si ce crezi ca am mesterit ieri o negreasa deja ma ia cu rau cand ma gandesc la kg dar deja ma gandesc sa intru in concurs ca asa pe dinafara ma cam iau kg .
Acuma intreb cine ma primeste in echipa in conditiile in care am sa am vreo 4 zile de porceala cu pastele catolic?
Marilena si Mara Augusta
hcclara spune:
Buna dimineata!
La noi ieri s-a facut timp frumos si cald, asa ca am fost plecati la cumparaturi, am dormit, apoi la joaca si in final pana la Metro!
Carmen, inzdravenire rapida baietilor! n-ati mai plecat la socrii?
Delia, cum e lectura? sanatate si parintilor tai!
Eftimie C. la multi ani nepoticii!
L_carmen,las` ca poate va aduce sotul ceva fain din strainataturi si compenseaza lipsa lui! te inteleg ca nici mie nu-mi place cand e plecat al meu, dar asta se intampla rar, odata in an si sta cel mult 2 zile!!!
tumpi, am vazut ca ati fost la distractie...am vrut sa te intreb ce parere ai...ieri am fost la magazinul rusesc si am vazut ficat de porc, de vita, chiar si de miel, iar de pui aveau de toate si inimi, ficati, pipote, insa nu m-a lasat al meu sa cumpar...cica nu stiu eu ca acolo sunt sursele cele mai mari de infectie???? ca eu ii ziceam ca si niste rinichi ar fi buni...in fine, tu cumperi cu incredere? crezi ca sunt controlate, sau or fi proaspete? cand l-am vazut cat e de sceptic, am zis ca ma mai gandesc ca vad ca au si daca ma hotarasc iau saptamana asta! I-am aratat si creier de porc, si sa-l fi vazut cum a facut...sa nu indraznesc sa cumpar asa ceva. nici n-aveam de gand, am vrut doare sa-i arat!
Cand te faci rosie sa ne pui o poza!
Eu mi-am cumparat ieri un sampon cu nunate castanii de la dm, sa ma samponez data viitoare ca de vopsit m-am vopsit acum o luna si nu mai vreau, vreau numai sa luceasca putin!
Marilena, ai calcat tot? si pe ale louisei???mai am si eu cateva...
o duminica placuta va doresc tuturor!
gusta spune:
Gata am citit .
Anda nu are treaba cu parinti mei deloc.Casatoria m-a schimbat mult a incercat olandezu sa ma aduca pe o linie de plutire da aici nu poate ca e ceva din interior si trebuie singurica sa reusesc.Iar pasul cel mai important e ca sunt hotarata sa las parul sa creasca lucru nemaifacut de 4 ani asa ca eu sper sa fiu pe calea cea buna.
Tumpi si Louisea vin si calc ca la mine e greu pana incep ca dupa imi pare rau ca s-au terminat.
Delia multumesc.
Carmen sanatate la pui.
Tzuni cum mai esti.
Cuscra dormi sau ce faci?
Carmen 2003 vad ca scazi nu gluma.Eu dupa negresa tot la 59 ma invart.
Liris asa ten cu probleme am si eu si tot am incercat diferite lucruri dar nu prea merge.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Claudia, nu, n-am plecat, dar nici nu era vorba sa plecam la ei.
Marilena, sa inteleg ca te inscrii in concurs?
Fetele care participa la concurs, incercati sa va grupati pana marti.
Am trecut pe prima pagina participantele, sunt 12 fete. (3 echipe de 4 fete, ori 4 echipe de cate 3, cum vreti).
Delidana spune:
Claudia, am terminat lectura, noroc ca piesa n-a fost lunga. A fost interesanta dar sincera sa fiu nu prea ma dau in vint sa citesc teatru.
Bafta tuturor participantelor la noul concurs!
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
anky spune:
Neata si de la mine.Ieri am fost la un Spa center,am avut parte de masaje din cap pina in picioare iar intre masaje am facut sauna,am inotat si am stat la solar.Cel mai mult imi place masajul 'hot stones'.Din cind in cind imi iau cite un aranjament din asta simbata si ma simt ca noua dupa o astfel de zi.
In alta ordine de idei,am tot spus ca nu voi da ore de step-aerobic insa fetele de la sala m-au convins sa ma folosesc de diploma daca tot o am si sa accept sa dau ore,asa ca mi-au bagat trei ore pe saptamina,lunea,miercurea si joia de la 19:00 la 20:00.Miine am prima
ora.
Gusta,se vede ca ai slabit mult,e o diferenta mare,bafta in continuare sa mai slabesti atit cit iti doresti.
Carmen,foarte apetisanta negresa.Si pizza arata la fel de yami.
Am mincat si eu ieri o felie de pizza vegetala la Spa center.
Sanatate multa baietilor tai.
Am citit ca ati vorbit de machiaje si intretinerea tenului.Eu folosesc creme si fond de ten,le consider foarte importante,hranesc tenul,il hidrateaza si protejeaza de toti factorii din afara.Mai folosesc si masti pe baza de ulei de masline,iaurt,fructe si miere pe care le prepar acasa.Eu cheltui de obicei foarte mult pe cosmetice, una din obsesiile mele.
Anca,mami de doi nazdravani
gusta spune:
Carmen eu ma inscriu acuma sa vad daca ma vrea careva in echipa ca poate fetele nu vor pe cineva care recunoaste ca o sa fie porcusor(scroafa) vreo 4 zile.
Anky felicitari pentru ore si bafta de luni la serviciu.
Delia bravo ca ai terminat acuma ce ti-ai mai propus.
Azi am zi de frecat calc la propriu ,olandezu are ceva de facut pana la 10 diseara ,afara ploua asa ca nu pot scoate copilul asa ca azi ma impart intre calc ca vreau sa mai citesc ceva si joaca cu Mara.
Claudia le calc si pe ale tale.
Asa ca va invit la ceai si daca Carmen mai are sa va dea o bucata de pizza sau de negresa sunteti servite.
Marilena si Mara Augusta
anky spune:
Claudia,sotul tau are dreptate in legatura cu organele,nici noi nu avem incredere.Cumparam doar ficat de pui din magazin.
Anca,mami de doi nazdravani
GETY spune:
Vin, Mephala, vin, dar am vazut data trecuta ca m-ai lasat "repetenta", ramasesem pe dinafara, intrasem ce-i drept miercuri dimineata sa dau raportul, dar din cauze obiective.
Acum oscilez intre 73 si 74 kg., cred ca si cantarul meu e dus un pic cu pluta, ca intr-o zi mi-a aratat 73 si a doua zi 73,5.
Trece-ma si pe mine intr-o echipa, te rog.
Asa creste Maria Diana
Tzuni spune:
Neata!
Sunt ceva mai bine. Dar am o voce de canal si muci sanatosi.
Gusta, uite, vin io in echipa ta. Deja suntem doua.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA