Nou stil de viatza (190)
Raspunsuri - Pagina 10
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by anky
Tzuni,ma bucur ca esti mai bine.Maria e tare scumpa.
Anca,mami de doi nazdravani
Multumesc, Anky . Da, e o dragutza si cuminte foc.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
anky spune:
Tzuni,cum e cu parintii tai,s-au mai obisnuit cu ideea ca sint bunici?
Tzuni spune:
Anky, din pacate nu.
Nu s-au impacat cu gandul si n-au acceptat-o pe Maria in familia noastra. Ei isi doreau altceva pt mine: o familie "adevarata". Nici n-au stat sa-mi asculte argumentele pt care am vrut un copil. Mi-au spus ca ei nu mai sunt parintii mei, ca nu mai am ce cauta acasa. De anul trecut n-au mai vorbit cu mine, nici macar de sarbatori...
Acum, de Paste, se implinesc doi ani de cand nu i-am mai vazut.
Initial m-a durut, dar bucuria de a fi cu Maria e mult mai mare.Nu le cer sa ma inteleaga. Nu vor....asta este! Nu avem bunici. Ne avem una pe alta si o multime de prieteni care ne iubesc si ne ajuta daca vom avea vreodata nevoie.
Am 33 de ani. Parintii ar trebui sa accepte faptul ca asa cum ei si-au gandit viata asa cum au dorit, asa vreau sa fac si eu cu viata mea. Si nu cred deloc ca am facut un lucru rau!
anky spune:
Of...Doamne,ce rau imi pare .Probabil ca totusi au nevoie de mai mult timp pentru ca sa se obisnuiasca cu ideea si ca v-a veni si momentul in care vor gindi altfel,sint convinsa.Keep up !
Da,imi imaginez ca iti e greu si ca ai momente in care te simti "down" tocmai din cauza asta, dar ai dreptate,ai dreptul sa iti cladesti viata asa cum crezi de cuviinta.
hcclara spune:
Carmen, cred ca am fost eu mai aiurita, mi s-a parut ca citisem sa nu scriem prea mult ca tu esti plecata pana duminica la socrii!!! poate citisem alt capitol , deh,batranetea isi spune cuvantul!
anky, cred ca imi pun pofta-n cui atunci de drob! sa-ti fie de bine masajul, si succes de maine la ore!
Marilena, draga de tine, te dulce ca ai vrut sa calci si rufele mele!
Tzuni, imi pare rau ca nu te-au inteles parintii, poate au nevoie de timp...cred ca ai facut alegerea cea mai buna, voi sa fiti fericite si sanatoase!
ma duc ca trebuie sa incep sa gatesc, azi nu ne-am dus la socrii la masa ca eram invitati la o zi de nastere care nu se mai tine!
Tzuni spune:
Poate s-ar mai inmuia daca ar vedea-o, dar nu ma primesc cu ea acasa! Asta este...pt ei sunt oaia neagra a familiei...
gusta spune:
Tzuni deci vrei echipa cu purcicuta atunci asa sa fie si sa vedem cine mai vine cu noi.Poate vrea Carmen la concurs ca sa ii aduca iepurasul un numar mai mic la blugi ca asta ii ceruse lui mos Craciun.Iar de parinti nu zic nimic dar cred ca or sa inteleaga dar prea tarziu si atunci o sa le para rau.crede-ma.
Mai Cuscra unde esti?
Claudia spor la treaba si sa stii ca daca e nevoie vin la calcat.
Anky ce faci bun de paste?
Se vede ca Bert nu e acasa si eu imi fac de cap cu voi aici si cu domnisoara.
Marilena si Mara Augusta
tumpi spune:
Ziua buna la fete.
Tzuni, imi pare rau sa aud asa ceva,dar poate intr-o buna zi daca v-ar vedea inima lor se va inmuia.Uneori parintii accepta cu greu ca unul din copii lor nu a urmat calea care si-o doreau ei.Mai ales ca se adopta un copil, sunt multe persoane care nu accepta adoptia, din pacate.Dar important e ca va aveti una pe alta, sa fiti sanatoase si fericite.
Claudia, eu organele anul trecut le-am luat de la Tengelmann, eu nu am magazin rusesc in zona.Anul asta m-as duce la Real sau Metro sa vad ce gasesc..
Marilena, vad ca s-a oferit Tzuni sa faca echipa cu tine, daca nu eu te iau si in echipa mea cu Crys.
Louisea, da folosesc masca cu argina, sau mai bine zis o foloseam, ca acum de cand mi-am adus din tara nu am apucat sa o folosesc,desi e simplu de pereparat mi-a fost mai usor sa-mi pun masca cu aspirina pe fata.
Ma duc sa imi fac o sunt putin cam cheuna, de baut nu am baut aseara ca am fost .Cred ca fumul ma oboseste si ma ameteste mai rau decat bautura care imi ofera o stare de .Fumau ca turcii toti cei de acolo, daor eu sotul si inca o tipa nu fumam, in rest...Oricum m-am simtit bine, nu am mai ras cu atata pofta de mult, efectiv ma dureau falcile de atata ras.
Carmen, sanatatea multa puilor si sa speram ca nu ajungeti la antibiotic.
Delia bravos pt terminarea cartii.Chiar ma gandeam sa-i zic mamei sa-mi trimita niste carti acum cand vine cunostinta nostra aici, ca iara am intrat in febra cititului.
Gata fug, o zi buna fetele, mai revin eu.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
anky spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Poate s-ar mai inmuia daca ar vedea-o, dar nu ma primesc cu ea acasa! Asta este...pt ei sunt oaia neagra a familiei...
Tzuni,ce ar fi sa le trimiti o poza cu voi doua si o scrisoare alaturi,zic si eu...acuma tu stii mai bine ce si cum.Poate acuma de Paste li se mai inmoaie sufletul.