Nou stil de viatza (190)
Raspunsuri - Pagina 11
mephala30 spune:
Marilena, multumesc de invitatie, dar tura asta chiar nu ma bag. Nu ma pot mobiliza, si ma gandesc ca functionez invers: daca nu particip la concurs, poate ca voi slabi.
Tzuni, sunt socata, serios, nu pot sa inteleg parintii care se poarta astfel cu copiii lor, indiferent de hotararile/deciziile pe care le iau acestia din urma.
Daca nu ma insel, in aprilie e ziua nasterii tatalui tau, la care tii atat de mult. Daca nu fac ei pasul asta, fa-l tu: ia-o pe Maria si du-te la ei. Ce-o sa faca? O sa te tine la usa, ca pe-o straina?
nu stiu de ce, am un feelig ca intre voi s-au intamplat mai multe, ca ai si tu o parte din vina...sa ma ierti daca gresesc
anky spune:
Gusta,vreau sa fac iepure marinat in cidru,miel la cuptor,ma mai gindesc la aperitive si la tarte.Acuma ma tot uit prin revista Delicious(probabil o stii si tu),imi vine lunar si sint tot felul de chestii yami in ea si cum imi place sa incerc mereu ceva nou, am sa mai fac ceva de acolo.O sa fac o tarta de dieta cu indulcitori si in loc de frisca,pun deasupra spuma din albus de ou si decorez cu morcovi din zahar.O sa mai fac o tarta si pentru ai mei dar inca nu m-am hotarit care, pe care tot asa, o voi decora cu iepurasi,oua si morcovi din zahar.
Tu ce vrei sa prepari,ce ai in plan?
Anca,mami de doi nazdravani
gusta spune:
Tumpi m-a luat Tzuni in echipa da acuma sa vedem de cati membri se fac echipele si daca de 4 ne cuplam toate.
Carmen eu m-am inscris ca poate de rusine nu dau ca vaca in dulciuri si ma gandesc ca pun fetele batul pe mine ca asa libera vad cam ce fac ma bag in dulap dar acuma dau vina pe boala ca de ma refac.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Vai de mine Anky cate bunatati faci.Eu sunt hotarata sa nu imi petrec prea mult timp in bucatarie dar cand citesc meniul tau deja mi se face rusine ce lenesa sunt.Voi face un tort dar nu stiu inca de care studiez problema,voi face oua rosii si voi cumpara destul de multe pentru aperitive.In prima zi vom face gourmet si a doua zi o sa fac un pui pe sticla cu cartofi si ceva salata.In rest nu am nici o idee .O sa vina socru in prima zi asa a zis acuma o sa mai vedem in rest suntem hotarati sa stam singuri si poate facem o vizita la mare cu mancare la pachet .
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
Mephala, ai dreptate. Treaba cu copilul a fost "cireasa de pe tort"
Nu risc sa merg la ei cu Maria pt ca s-ar crea scandal si tensiune in casa si m-ar destabiliza si pe mine emotional. N-am nevoie acum de asa ceva. Vreau liniste si pace, vreau sa-mi cladesc eu o relatie frumoasa cu copilul meu, o relatie pe care eu n-am avut-o niciodata cu mama mea, doar pt simplul fapt ca ea nu m-a dorit. Dar "n-a reusit sa scape de mine, in ciuda tuturor eforturilor" dupa cum ea insasi mi s-a "laudat". A fost dureros pt mine cand am aflat, dar asa mi s-a explicat tot comportamentul ei din copilaria mea. Faptul ca nimic din ceea ce faceam n-o multumea, desi invatam bine - am fost premianta pana in clasa a XII-a, eram cuminte, copil de casa... Dar n-a contat. Cand am zis ca vreau sa fac facultatea la Cluj mi-a spus ca ma cred desteapta, ca numai oamenii destepti fac facultate, ca ma cred grozava, ca o sa-i vin acasa somera cu facultate si ea ma va tine la usa casei... In facultate m-am intretinut singura din primul an, lucrand si invatand pt bursa (de merit, chiar). N-am primit un ban de la ai mei. Ma rog....sunt multe de povestit... Na, ca mi-am mai descarcat sufletul. Poate nu e bine ca o fac public, aici pe forum, dar parca nu-mi mai pasa... Viata mea acum, dincolo de apasarea sufleasca pe care mi-o provoaca ei, este minunata!
Sincer, nu-mi amintesc nici un moment in care mama sa fi venit sa ma stranga in brate din proprie initiativa.
Si vina mea, Mephala, consta in atitudinea pe care am avut-o fata de ei. Respingerea mea de catre ei m-a ambitionat sa le demonstrez ca in viata pot reusi si fara ajutorul lor. Si am facut-o de fiecare data, chiar daca a insemnat sa actionez contrar dorintelor lor. De-aici si "lupta de clasa".
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
anky spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Mephala, ai dreptate. Treaba cu copilul a fost "cireasa de pe tort"
Nu risc sa merg la ei cu Maria pt ca s-ar crea scandal si tensiune in casa si m-ar destabiliza si pe mine emotional. N-am nevoie acum de asa ceva. Vreau liniste si pace, vreau sa-mi cladesc eu o relatie frumoasa cu copilul meu, o relatie pe care eu n-am avut-o niciodata cu mama mea, doar pt simplul fapt ca ea nu m-a dorit. Dar "n-a reusit sa scape de mine, in ciuda tuturor eforturilor" dupa cum ea insasi mi s-a "laudat". A fost dureros pt mine cand am aflat, dar asa mi s-a explicat tot comportamentul ei din copilaria mea. Faptul ca nimic din ceea ce faceam n-o multumea, desi invatam bine - am fost premianta pana in clasa a XII-a, eram cuminte, copil de casa... Dar n-a contat. Cand am zis ca vreau sa fac facultatea la Cluj mi-a spus ca ma cred desteapta, ca numai oamenii destepti fac facultate, ca ma cred grozava, ca o sa-i vin acasa somera cu facultate si ea ma va tine la usa casei... In facultate m-am intretinut singura din primul an, lucrand si invatand pt bursa (de merit, chiar). N-am primit un ban de la ai mei. Ma rog....sunt multe de povestit... Na, ca mi-am mai descarcat sufletul. Poate nu e bine ca o fac public, aici pe forum, dar parca nu-mi mai pasa... Viata mea acum, dincolo de apasarea sufleasca pe care mi-o provoaca ei, este minunata!
Sincer, nu-mi amintesc nici un moment in care mama sa fi venit sa ma stranga in brate din proprie initiativa.
Si vina mea, Mephala, consta in atitudinea pe care am avut-o fata de ei. Respingerea mea de catre ei m-a ambitionat sa le demonstrez ca in viata pot reusi si fara ajutorul lor. Si am facut-o de fiecare data, chiar daca a insemnat sa actionez contrar dorintelor lor. De-aici si "lupta de clasa".
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Imi pare extrem,extrem de rau,am ramas masca. Offf....No comment!.
Va doresc sa fiti sanatoase,fericite,sa aveti parte numai de bucurii impreuna.
Anca,mami de doi nazdravani
mamica dulce spune:
Fetele, intru repede cat nu ma vede consortu' sa va pup, sa va urez o duminica frumoasa!
De doua zile suntem in apartamentul de jos, cu umplut gauri, varuit tavan, am cumparat un tapet pt dormitor si acu' lucram la el. Doamne sfinte mi se face rau cand vad cat e de munca inainte sa incepem sa ne mutam propriu-zis. Si cati bani
Vremea e infecta, ploua incontinuu,copilul e miorlait non stop si ..ce sa zic, Bacovia la el acasa
Asa, nu ma uitati cand faceti echipele pt concurs, azi nu cred ca mai apuc sa intru.
Citesc maine la cafea din urma.
vikinga spune:
Tzuni, unii parinti din pacate mai mult te trag in jos. Dar vad ca tu te-ai descurcat excelent pina acum, si din punct de vedere emotional esti bine, te percep ca pe o tipa energica si optimista! Pe de o parte ai avut si ceva in plus de invatat din experienta trista cu mama ta. Ai invatat de f timpuriu sa fii independenta si uite acum asa fiind ai putut sa iei singura asa o decizie importanta: sa adopti un copil. Eu de as fi mama ta as fi foarte mindra de tine. Well si daca ei nu accepta copilul nici tu nu trebuie sa insisti. Ajunge in famile un copil nedorit, tu adica. Ciclul asta trebuie oprit pina se maturizeaza si mama ta. Decit ca Meri sa se simte nedorita, neiubta, ori mai grav altfel pt ca e adoptata, Domane fereste, mai bine lipsa de asa bunica. Las' ca nu-i obligatoriu. Voi sa fiti fericite! FrumoaselorEu stau cam prea bine cu apetitul, nu stiu ce-i cu mine, ca doar gravi nu-s:) Astenia di primavara/ vara hot cuture si manifesta la moldovenci prin apetit, oh oh jenili meli(), genele mele alea din sinje nu di la okiPe bune fetelor sunt in mare pericol! De trei zile e soare si cald(9°C e f bine aici) si mergem le plimbare pe malul marii, sunt si locuri de joaca pt copii la mare, e o vreme superba, nu bate vintul, marea are o culoare frumoasa, e senina si calma, asa ca stam mult p'acolo, mergem, ma alerg cu ciinii, cu copiii. Dar cind ajung acasa e durere. Cine mai sta sa aleaga de pene o salata, da' cine are chef de iarba cu otet acru, bleah..cind merge asa de bine o mincare cu spaghetti carbonara ori piine alba cu somon afumat, ieri am luat niste salate de scampi si krabben, nush ce-s astia pe romaneste, niste vietati mititele din marea nordului. Aaaah uitam sa zic ca orice are nume de salata pe meleagurile astea are smintina si alte nebuniiFoarte grav ce mi se intimpla I'M IN SHIT!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Aaah am uitat sa va zic, potul azi e 11550€, scade cu 10€ pe zi, asa ca hurry up! Am pus problema si la intrebari tehnice ca ma roade curiozitatea asta feminina rau de tot:))Ruxij, Liris raminem in echipa? Luati o vacuta burtoasa cu voi?Mephala, sefa tre sa-mi gasesti un emoticon potrivit, eu porc nu mai accept daca o sa fie cazul marti.Louissea, in ce parte din Danemarca esti? Suntem p'aproape oare? Ne vedem daca ne ridicam pe virfuri si ne facem cu mina? Eu-s aia grasa tu aia slaba, ne recunoastem:))Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo