Nou stil de viatza (190)
Raspunsuri - Pagina 12
tumpi spune:
Vik e bine ca e soare la voi, si la noi sunt vreo 10 gr da e inorat si asta imi da o stare naspa, al meu nu se simte nici prea bine ca daca nu mergeam la o partida de remi.Krabben sunt racii.
Eu sper sa nu ma loveasca astenia de luni cand vreau sa incep sa mananc santos si sa slabesc, nu numai pt concurs, ci pt mine.
Ieri pana mi-am gasit ceva cu ce sa ma imbrac la petrecere, of, of, nimic nu-mi mai placea cum imi venea.
Azi am bagat niste crema de branza cu gorgonzzola pusa in ardei capia, un deliciu.Chef de papa nu am si am obs o chestie cand e al meu cu mine nu mananc asa cum o fac cand sunt singura, nu stiu de ce.
Tzuni, fara cuvinte.
Mamidulce, spor la renovat.Nici nu vrea sa ma gandesc prin ce treci, ca au abia am scapat acum 4 luni de asta i inca nu am terminat cu totul de pus la pc.Mai am in casa mici nimicuri de facut prin dormitor unde ne-am bazat ca nu intra nimeni si mom nu se observa.Da sper sa-si gaseasca al meu timp si sa facem pana la pasti.Eu tb sa intru in keller sa fac ordine ca e o nebunie totala, nu stiu de unde se aduna atatea chestii.
Ma duc sa mai bag o cafea si sa imi fac lista cu ce vreau sa-mi trimita mama.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
anky spune:
Vikinga,m-ai dat gata cu povestea la malul marii
E bine totusi ca te mentii "in good mood" .
Anca,mami de doi nazdravani
tumpi spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Aaah am uitat sa va zic, potul azi e 11550€, scade cu 10€ pe zi, asa ca hurry up! Am pus problema si la intrebari tehnice ca ma roade curiozitatea asta feminina rau de tot:))
Ruxij, Liris raminem in echipa? Luati o vacuta burtoasa cu voi?
Mephala, sefa tre sa-mi gasesti un emoticon potrivit, eu porc nu mai accept daca o sa fie cazul marti.
Louissea, in ce parte din Danemarca esti? Suntem p'aproape oare? Ne vedem daca ne ridicam pe virfuri si ne facem cu mina? Eu-s aia grasa tu aia slaba, ne recunoastem:))
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Vik banuiesc ca ai tastaura in germana nu?Daca vrei sa faci o poza la ce ai pe desktop atunci apesi Druk S-abf si apoi deschizi un doc in Paint si dai copy.Sper sa-ti meraga.Asa vedem si noi si adminii cum arata la tine.
Tzuni spune:
Vikinga, cam ce mi-ai spus tu mi-a spus si psihologul!
Asa ca...viata merge inainte, privesc cu optimism in viitor!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
gusta spune:
Vikinga ne luam de mana ca eu de ieri sunt intr-o foame continua si nu va zic ce pofte ma ia.Azi pentru ca e urat afara si suntem singure si nu avem ce face nu zic ca am rupt dulapul,asa ca mai repede cu concursul ca deja imi e rau.
Tzuni eu deja la ora asta am mancat si mic dejun,pranz si cina pentru vreo 3 zile.cred ca deja ma gandesc ca vine foamea da cine o sa planga marti la cantar daca nu arata sub 60.Numai eu o mare vaca de olanda.
Am revazut cartea junglei si acuma chiar nu stiu ce sa mai fac ca de jucat m-am saturat,desenat pictat si alte nebuneli le-am epuizat de mancat am terminat pana marti apa cu lamaie si debea e ora 2 ce ma fac eu pana se duce copilul la culcare.
Tumpi ai ganduri mari de luni numai sa te tii de ele.
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
Gusta, io pana la ora asta am baut 3 cani de ceai si tot ma simt grasa si pufoasa. Bine, is cu piticii pe cap...
Da de marti cand incepe concursul ne mobilizam, da? Iti dau dezlegare numa de Paste, ok?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
yubi spune:
Salutare fetelorAcum am venit si eu de la servici si am intrat sa vad ce mai ziceti (va citesc tot timpul ,chiar daca nu scriu mereu).Nu am mancat nimic pana la ora aceasta ,iar acum mananc niste coliva cu nuca si astept sa faca sotul pizza (duminica e ziua lui la bucatarie)Eu intru in orice echipa ,nu prea sunt in stare sa tin o anumita dieta si slabesc destul de greu ,asa ca nu am pretentii Tzuni ,sunt putine persoanele care reusesc sa faca ceea ce ai facut tu sau eu ; sunt si mai putine cele care inteleg , cum poti sa iubesti un copil ,chiar daca nu este nascut de tine .
gusta spune:
Tzuni eu de maine tai toate tampeniile de pe lista si da daca vrei numai de pasti sa imi dai dezlegare ca in rest poti pune batul (bata) pe mine.Eu deja cred ca numai mananc nimic si bag vreo 3 cani de ceai pana la culcare.
Marilena si Mara Augusta
anky spune:
Gusta,eventual o lasi pe Mara sa se joace pe laptopul tau.La ai mei le place mult sa joace aici:
http://www.sesameworkshop.org/sesamestreet/?scrollerId=games
Este si in olandeza:
http://sesamstraat.nl/
Anca,mami de doi nazdravani
tumpi spune:
Anky, hai nu mai raspunzi si tu la concursul cu recunoaste sunetul?macar sa scapam si noi de un stres
Pe mine ma seaca concursul asta.
tot caut un subiect mai vechi si nu reusesc sa-l gasesc, partea prosta e ca nu imi mai aduc aminte cum se numea.Asa munca de Sisif nu am mai facut de mult.
Asa ca am impresia ca m las pagubasa si ma bag la un joc cat doarme al meu.