Nou stil de viatza (190)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Tumpi,nu mai am dreptul sa raspund,asa zice regulamentul.Va tin voua pumnii sa raspundeti corect

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Cum poate fii soare si fain in nord, ca la mine e mohorat rau de tot...am dormit, ma duc sa-mi fac o cafea!
Tumpi,, eu intotdeauna imi aduc din ro miere, rahat daca va place, mie nu-mi place dar lui socru-meu si imi tin si mie pt salam de biscuiti, spirt ca aici n-am vazut,oua de casa, foi de cremsnit....de fapt, mami imi cam trimite tot ce-i trece prin cap, si cand vin ei sau mergem noi, avem portbagajul plin cu de-ale gurii, de parca am fi muritori de foame, de-aia ni-s grasi si pufosi!!!

ma duc sa ma jos cu copilu, apoi plec la condus!

Mergi la inceput

Louisea,ne gindim sa tragem o fuguta pina la Cluj de Pastele romanesc,mai vedem ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Louisea, masca cu aspirina e buna si pe post de un peeling usor.EU folosesc 2 aspirine din cele normale pe care pulverizez putina pa atermala sau pun un pic de apa plata, atat cat sa inmoaie aspirina, apoi adaug un varfe de iaurt simplu sau miere.Eu prefer iaurul, imi calmeaza fata mai mult.Tenul dupa ramane f luminos.O las sa actioneze juma de ora dupa care umezesc putin fata si apoi cu buricele degetelor masez.Ma simt duper dupa masca asta.
Cum faci soteul cu cartofi, dovlecei si vinete?
Claudia, eu mierea o iau de aici, e ok, plus ca noi consuma foarte multa miere si nu mi-ar ajunge cea din tara.Cat despre spirt eu am luat, dar are un miros mai ciudat,plus ca este alb, nu albastrui ca ala din tara.Bine in Italia am vazut si roz, asa ca..
Marilena, ce faci, te joci cu Mara?
Anky, am inteles
Carina, unde esti?Asteptam menurile tale.
Violeta,Doridia, ce mai faceti?
Carmen, unde esti?
Yubi,lucrezi si duminica??
Vai cat nu am chef de nimic

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Ca tot vorbeati voi de calcat,am gasit pe cineva
care sa-mi calce hainele(ca si asa urasc sa le calc) iar pe urma il trimit si la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by anky

care sa-mi calce hainele(ca si asa urasc sa le calc) iar pe urma il trimit si la voi.

tztztz, io nu-l vreau

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tumpi

quote:

tztztz, io nu-l vreau

Ok,la tine nu il trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

anky,a dat norocul peste tine!!!
i-am pus lui marc linkul posta de tine, ala cu jocu si acu ma streseaza!

louisea, am facut cartofi cu coaste de porc la cuptor si salata verde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna fetele, ce chef de vb aveti. Am intrat sa va salut, am fost plecati si acum imi astept sotul sa plecam iar prin parc ca tare frumos este afara, nu-i vreme de stat in casa. Am citit pe fuga, dar m-a intristat ce ai scris Tzuni. Vreau doar atat sa-ti spun..te admir pentru ce ai reusit singura si de aceea D-zeu cred ca ti-a dat-o pe Maria, ca pe un dar frumos care sa iti umple viata si sufletul. Numai bine va doresc la amandoua Am plecat...va pup.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by tumpi

quote:

tztztz, io nu-l vreau

Nici io!! Nici io!! Da oare daca-i arat lu barbate-miu poza o sa ia si el exemplu?

Tumpi interesanta masca. Mi-am salvat-o pt cand mi-oi cumpara aspirina
Eu mi-am facut una azi cu argila si iaurt

Soteul: dovlecel si vanata cubulete, la tigaie foc mai mare, dupa cateva minute am pus cate linguri de rosii din conserva si usturoi taiat marunt si am mai lasat un pic pe foc.. Sare si piper. Cartofii erau pe langa .. fierti

Claudia yumi yumi.. miroase pana la mine

Crys distractie placute in parc

Mergi la inceput