Nou stil de viatza (190)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, tare bine arata pizza...imi place ca are multe ingrediente nu doar 2 lulele, asa de forma, cum e in comert.

Gusta, te-am admirat si eu in poze, se vede ca ai slabit mult si iti sta foarte bine mai slaba.

Carina, la fata nu prea te-am vazut in pozele in care ziceai ca erai mai grasa dar ori erau facute "strategic" ori...nu stiu, dar iti statea tare bine si asa, n-as fi zis ca esti grasa. Cel mai important este sa te simti tu bine in pielea ta si sa fii sanatoasa.

An_k, la multi ani pentru Bianca (cu intirziere dar ieri mi-a scapat)

Louisea, bun venit la noi!

Tzuni, ai grija de tine! Cum de-au dat toti virusii peste tine acuma, ca tu nu erai asa bolnavicioasa...

Crys, Claudia, Violeta, Zuzi, Cornelia, Eftimie, Rolo, Roxa, Puskin, Carina, l_Carmen, Doroty, Doina, Tlaura, va salut pe toate!

Ma duc sa ma apuc de citit, am gasit cartea pe care o cautam, e in romaneste dar e bine si asa...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

An_k, la multi ani pentru Bianca (cu intirziere... )

Eu am avut o zi proasta ieri, incepand de la faptul ca am avut de depanat un program, si cum nu fusese facut de mine mi-a scos peri albi! Am ajuns aseara acasa dupa ora 21 si cum am ajuns am aflat si vestea super: saptamana viitoare sotul meu pleaca de luni pana vineri din tara si ... OFFF! am o saptamana de groaza de luni si pleaca si el in deplasare... plus conversatiile cu Ioana...

Azi nu m-am mai dus la birou, am schimbat mobila din camera lui Alex si am avut de sortat jucariile... sacul cu jucarii de dat, apoi cel cu jucarii defecte de aruncat - astea erau cele mai putine - si restul de asezat la locul lor... Nu stiu unde sa dau jucariile, daca aveti o idee pentru cine e din Iasi... le-as da la o gradinita sau la o casa de copii undeva.
Apoi am mers la o petrecere de la unul dintre colegii de la fosta gradinita a lui Alex. Ce frumos au crescut... nu i-am mai vazut din august si am remarcat diferenta. In fine el sare si dansa si canta si eu am obosit stand dupa el...

Sunt franta si parca mi se inchid ochii de somn... stau un pic sa imi mai revin si tare m-as mai culca dar mai am de facut si mancare pentru maine... iar ghiaurii astia ai mei se joaca in camera copiului si au facut deja o mizerie de ndescris... Sa vezi ce o sa mai stranga!

Si m-am cantarit... am sigur 58.5kg... Cat m-am chinuit sa slabesc anul trecut si ce usor e anul asta ...

Carmen-Mephala asa am crezut de cuviinta...- sper ca sesizezi dintosul...
Goooooodbye...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by l_carmen2003

Carmen-Mephala asa am crezut de cuviinta...- sper ca sesizezi dintosul...

l-am sesizat, .

Mergi la inceput

Delia, lectura placuta. Imi place ca incepi sa te reintegrezi, .

daca va inchipuiti o scena: las sotul cu baietii in camera, ma duc la buda cu laptopul. Stau vreo 10 minute, , si cand intru in camera gasesc baietii dormind in bratele sotului, unul pe piciorul stang, celalalt pe dreptul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

multumesc-multumesc-multumesc ptr explicatii! am inteles cum se face "stingerea". am uitat insa sa cumpar margarina. ma duc dupa-amiaza din nou la supermarket. va tin la curent cu progresele mele .
carmen (mephala) multa sanatate baietilor! miine se vor simti mai bine.
Louisea, tenul meu este ... uf ...cite sunt: zona T, acneic (mai ales dupa masca cu argila , ana aslan---parca ar scoate raul de sub piele masca aia), sensiil, muy sensibil ... :((
nu stiu ce voiam sa mai spun asa ca nu mai spun nimic. va urez nopate buna!!

Mergi la inceput

'Neata somnoroaselor

Haideti la cafea, ceai, etc.
Va astept cu cerealele linga mine.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

neatza fetelor frumoase!

alta noapte alba, offf, daca nici maine nu le trece febra, incep sa cred ca e nevoie de antibiotic.

Liris, multumesc, sa ne tii la curent.
Robert ce face? E bine, sanatos?

Mergi la inceput

neatza, Delia, multumim de ceai. Io am negresa langa mine, .

Mergi la inceput

Si cum arata, cam asa -> ?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana

Si cum arata, cam asa -> ?

sa stii ca da, .

Mergi la inceput