*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (87)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Buna, revin si eu cu intrebarea, daca nu sunt satisfacuta de anumite produse, adik am primit alta culoare (ex. adidasi), si le-am scris despre asta, mi le trimit pe cele corespunzatoare (cele comandate de mine), sau mai intai asteapta sa le trimit eu inapoi?

Mersi

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salve!
Inca n-am primit nici catalog, nici comanda din 8 martie...

Aveam si eu o intrebare legata de vente privee: cu ce se mananca aceste vanzari private ? Cine ma poate lamuri ? Am primit mesaj cu vente privee pentru Nike, 50% redus, si ma batea gandul sa ma bag si eu...

Raluca8, am primit si eu oferta cu trench-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Raluca8, si eu am primit azi mesajul cu trenciul.
L-a luat careva sa ne spuna si noua daca merita?

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by alia_ro

Buna, revin si eu cu intrebarea, daca nu sunt satisfacuta de anumite produse, adik am primit alta culoare (ex. adidasi), si le-am scris despre asta, mi le trimit pe cele corespunzatoare (cele comandate de mine), sau mai intai asteapta sa le trimit eu inapoi?

Mersi

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Pai,ei ce ti-au raspuns?
Din experientele anterioare pe care le-am citit pe forum,inclin sa cred ca vor astepta returul produsului,mai ales daca e de valoare mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by ChrisDun

Salve!
Inca n-am primit nici catalog, nici comanda din 8 martie...

Aveam si eu o intrebare legata de vente privee: cu ce se mananca aceste vanzari private ? Cine ma poate lamuri ? Am primit mesaj cu vente privee pentru Nike, 50% redus, si ma batea gandul sa ma bag si eu...

Raluca8, am primit si eu oferta cu trench-ul.

De obicei,nu e nicio afacere.Produsele sunt cu acelasi pret si inainte si dupa.Dar nu cred ca e o regula.Inscrie-te si daca-ti place ce vezi ,cumperi,daca nu ....nu.Parerea mea e ca iti aduc in atentie produsele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nici eu nu am primit 6 martie. Sa-mi iau gandul de le ea, oare? Numai gandul ca iar incep razboiul cu ING-ul pt chargeback....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Nici eu nu am primit comanda de 8 martie, dar e devreme rau. Mai ales ca va fi colet.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Buna seara fetelor!
Va rog mult cine a luat tricouri pentru fetite,imi puteti recomanda ceva pentru 5-6 ani?
Ceva care voua va placut mult.
N-am mai reusit sa va citesc din urma pentru ca mai mult stau pe la job.
Saddie multumesc mult !Am scris mail prietenei tale.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by claujro

Nici eu nu am primit 6 martie. Sa-mi iau gandul de le ea, oare? Numai gandul ca iar incep razboiul cu ING-ul pt chargeback....

daca tot veni vorba... ce este chargeback?

merci anticipat

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Chargeback=refuz la plata. Se poate face o cerere de refuz de plata in momentul in care nu ai primit o comanda facuta pe net si pentru care comerciantul ti-a tras deja banii de pe card.

Edit: cum am patit noi asta-vara

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput