*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (87)***
Raspunsuri - Pagina 19
alia_ro spune:
Buna, revin si eu cu intrebarea, daca nu sunt satisfacuta de anumite produse, adik am primit alta culoare (ex. adidasi), si le-am scris despre asta, mi le trimit pe cele corespunzatoare (cele comandate de mine), sau mai intai asteapta sa le trimit eu inapoi?
Mersi
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
ChrisDun spune:
Salve!
Inca n-am primit nici catalog, nici comanda din 8 martie...
Aveam si eu o intrebare legata de vente privee: cu ce se mananca aceste vanzari private ? Cine ma poate lamuri ? Am primit mesaj cu vente privee pentru Nike, 50% redus, si ma batea gandul sa ma bag si eu...
Raluca8, am primit si eu oferta cu trench-ul.
Caprioara spune:
Raluca8, si eu am primit azi mesajul cu trenciul.
L-a luat careva sa ne spuna si noua daca merita?
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by alia_ro
Buna, revin si eu cu intrebarea, daca nu sunt satisfacuta de anumite produse, adik am primit alta culoare (ex. adidasi), si le-am scris despre asta, mi le trimit pe cele corespunzatoare (cele comandate de mine), sau mai intai asteapta sa le trimit eu inapoi?
Mersi
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
Pai,ei ce ti-au raspuns?
Din experientele anterioare pe care le-am citit pe forum,inclin sa cred ca vor astepta returul produsului,mai ales daca e de valoare mare.
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by ChrisDun
Salve!
Inca n-am primit nici catalog, nici comanda din 8 martie...
Aveam si eu o intrebare legata de vente privee: cu ce se mananca aceste vanzari private ? Cine ma poate lamuri ? Am primit mesaj cu vente privee pentru Nike, 50% redus, si ma batea gandul sa ma bag si eu...
Raluca8, am primit si eu oferta cu trench-ul.
De obicei,nu e nicio afacere.Produsele sunt cu acelasi pret si inainte si dupa.Dar nu cred ca e o regula.Inscrie-te si daca-ti place ce vezi ,cumperi,daca nu ....nu.Parerea mea e ca iti aduc in atentie produsele.
claujro spune:
Nici eu nu am primit 6 martie. Sa-mi iau gandul de le ea, oare? Numai gandul ca iar incep razboiul cu ING-ul pt chargeback....
felicia74 spune:
Nici eu nu am primit comanda de 8 martie, dar e devreme rau. Mai ales ca va fi colet.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Bratu Monica spune:
Buna seara fetelor!
Va rog mult cine a luat tricouri pentru fetite,imi puteti recomanda ceva pentru 5-6 ani?
Ceva care voua va placut mult.
N-am mai reusit sa va citesc din urma pentru ca mai mult stau pe la job.
Saddie multumesc mult !Am scris mail prietenei tale.
Monikka
lizzy spune:
quote:
Originally posted by claujro
Nici eu nu am primit 6 martie. Sa-mi iau gandul de le ea, oare? Numai gandul ca iar incep razboiul cu ING-ul pt chargeback....
daca tot veni vorba... ce este chargeback?
merci anticipat
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
miki68 spune:
Chargeback=refuz la plata. Se poate face o cerere de refuz de plata in momentul in care nu ai primit o comanda facuta pe net si pentru care comerciantul ti-a tras deja banii de pe card.
Edit: cum am patit noi asta-vara
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei