*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (87)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Buna seara fetelor.
Intru si eu cu o intrebare: ati primit ceva corespondenta de la LR "recomandat"? Intreb pt ca am gasit 2 avize in seara asta, unul pe numele meu, unul pe al sotului, la ambele e incercuita recomandata si scrie cu pixul externa urmat de un numar, la mine 87 la sot 88 (ma rog, ceva de genul asta). Singurul loc "extern" care ar putea sa ne lege pe mine si pe sot ar fi LR dar nu astept nici o comanda, nu am nimic de reglat cu ei, ma mira ca scrie recomandata... Ce Dumnezeu o fi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Aissa, v-o fi trimis avocatul unchiului din America dispozitiile testamentare ale acestuia din urma, repauzat recent. Mie bon d'achatu' mi-a venit ca si cec-ul, simplu, in cutia postala.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Aissa mie asa mi-a venit catalogul.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Mie catalogul mi-a venit ca de obicei, ca scrisoare voluminoasa.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Oooo Miki, daca e asa fac cinste cu o tura de reduteala la fiecare!. PArtea proasta e ca nu am unchi pe nicaieri.

Eu, cum am zis, am mai primit deja 2 cataloage ca "scrisoare mare externa". Mai aveam celalalt aviz care e pe numele meu si scrie "2 reviste". Astea de azi sunt pe nume si cu numere diferite. Vedem noi maine ce o fi acolo, tare sunt curioasa.Va pup si daca e ceva legat de LR va anunt maine seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Eu am primit un aviz pa care scria B. MAre, am crezut ca am un pachet din BAia MAre... si dupa o coada de 30 minute mi-a zis ca e reaviz si ca aia inseamna bucata mare

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

aissa, daca-s recomandate, sa nu fie amenzi rutiere, radare ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare
primit si eu pachetoi , ieri , cda din 5 martie . totul ok. nu mai stiu ce cod am folosit dar era cadou o sahariana si in schimb mi-a venit o geanta :) cica la acelasi pret :)

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Claudia,poate nu e nevoie sa faci iar chargeback.Daca nu vine coletul,poate te intelegi cu Sabine sa-ti dea un bon d'achat.N-ar fi mai simplu asa?

Astept si eu sa raspunda careva la intrebarea cu bluzitele pt fetitze de 5-6 ani.Trebuie sa fac un cadou unei fetitze pe la sfarsitul lunii aprilie si nu ma pricep deloc.Vreau sa fie ceva dragut dar si practic,adica sa stiu ca o sa-l poarte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Eram datoare cu un raspuns pentru Leea si inca cineva referitor la pantalonii transformabili de la adolescenti - deci am luat marimea 168 si dimensiunile mele sunt de la solduri 96 / inaltime 1.62 si greutate cca. 55kg.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput