*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (87)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by cristicross

Fetele care ati luat ciorapi din astia:
http://laredoute.fr/vente-ensemble-collant-et-guetres-okaou.aspx?productid=324124290&documentid=201207&categoryid=22910743&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

spuneti-mi si mie se pot da jos chestiile alea in dungi crete?

cris

alea crete sunt jambiere...si se dau jos fara pb. Vezi ca sunt croiti mai mic. Eu pt fata mea,de 2 ani, am luat 23-26 si deja nu prea ii mai vin bine.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Hai mai ca am inteles io ca petitia era gluma...dar intrebarea ramine.Noi putem cumpara in rate?Trebuie conditii speciale?
CAMI ce marime ti-ai luat pantalonii transformabili de la juniori?

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

gabitaco, merci mult, si al meu are 2 ani, am sa dau o marime mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

alia ro multumesc pt oferta, dar nu-s numerele care imi trebuie mie. Eu am baietelul care poarta acum 18 si fetita care poarta acum 24, si-s in dilema ca nu stiu ce numere sa le iau. Oare cat le va mai creste piciorul pana in toamna? Ca vorba ta, nu cred ca 2 numere...Insa mie si 25 mi se pare mare sa-i iau fetitei, ca am o pereche de ghetute okaou nr 25 si mi se par imense.

Mergi la inceput

Intrasem sa va spun sa mai incercati din cand in cand codul 65137, ca eu l-am probat astazi si a mers pt a doua oara, pe acelasi cont, dupa ce in alte zile nu mersese, pt ca-l mai folosisem. Insa bucuria mi-a fost scurta, ca n-am finalizat comanda atunci, am zis ca o termin seara, dupa ce culc copii. Si seara n-a mai mers.

Mergi la inceput

Codul 16152 reduce 20/55, 36/100, 65/180 la articole din colectia primavara-vara. Merge si pe preturi verzi. E valabil pana la 03.04.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by Alyna24
O sa incerc sa caut pe site hainele desi....am mai incercat si n-am gasit nimik din catalog!

Alyna, nu stiu daca o sa gasesti produsele cautand dupa nr din catalog, dar poti sa te duci la fiecare categorie. Eu asa am gasit o bluza de dama care imi placuse in catalog. Poza de pe site nu semana insa cu cea din catalog, ma refer la culori.
Prietena ta ar trebui sa scrie neaparat la Aide & Service, adica aici http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=2&category=3&subCategory=2.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Leea, pantalonii transformabili i-am luat marimea 168 si imi vin bine, adica ma simt bine in ei si sunt usor elastici! Mie imi plac; doar ca pe mine vin usor evazati (asta in caz ca nu-ti plac asa).

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by camelia_daniela

Neatza!

Leea, pantalonii transformabili i-am luat marimea 168 si imi vin bine, adica ma simt bine in ei si sunt usor elastici! Mie imi plac; doar ca pe mine vin usor evazati (asta in caz ca nu-ti plac asa).

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

daca nu sunt indiscreta, la ce inaltime si la cate kg iti sunt buni pantalonii aia?

ca eu nu-mi fac curaj sa comand de la fete ca am 1.60 si 60 kg, parca vad ca nu intru in hainutele alea :)))

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Asa si io..ma tot gindesc.Cami e oricum ceva mai scunda decit mine si desigur mai slaba.Da tot sper c-as incapea in 168.Naiva cred.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput