Nou stil de viatza (189)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata, fetelor! iar v-ati luat de scris!
Felicitari castigatoarelor! Cat despre mine, uite cum m-am ales cu un porcusor! Dar nu are nimic, vad ca e o perioada mai proasta pentru majoritatea, sper sa treaca cat mai repede1
Eftimie, vad ca esti la acesati pozitie ca si mine, adica de , si inteleg ca si tu ai o perioada proasta; ii urez multa sanatate celui mic, sa se faca bine cat mai repede, si tu sa iti revii de asemenea!
Hopes, cred ca echipa noastra e pe ultimul loc! Imi pare rau pentru Rolo, ca ea s-a straduit!
yubi, citeam ca faci 30 min pe bicicleta, si eu tot atat fac, dar sa stii ca atunci cand am un ritm mai incetinit nu scot mai mult de 100 de calorii. In general, la un ritm mai alert, am cam 150-170 cal/30 min.
dar ti-am spus, depinde de ritm.
Carina, vazut poze; zau daca inteleg ce ai cu tine, si de ce vrei sa slabesti! Arati super, oricum!
Rolo, pai nu mai inteleg; esti trecuta cu -1.5kg, iar tu spui ca ai mai pus un kil? cand? asa peste noapte?
Gusta, multa sanatate in continuare! Sa va reveniti cat mai repede!
Zuzi, Tzuni, Tumpi, Hcclara, Puskin, Criscosty, Ruxij, !
mephala, am votat subiectul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neatza si de la mine dragelor!

Sunt deja la kafelutza nr 2 si cred ca pun si de-a treia ca-s mici si slabe.

Vikinga, eu stiu clatitele de care vorbesti, exact reteta asta am invatat-o si eu de la mama cand eram copil si ar manca fi-meu zilnic. Eu am ajuns imuna la ele (din cauza ca le produc asa de des. Macar am 1-0 ca nu-mi plac deloc cu nutella, numai cu dulceata, in special de cirese,visine , capsuni si gutui.

Azi trebuie sa ma duc la gradinita, sedinta cu logopeda....stiti cum ma dispera sedintele astea??????Efectiv imi extermina toata ziua(ca e la mama naibii in centru si cu autobuzul dureaza)Si tipa aia are un stil imputit sa ma faca sa ma simt ultimul om cand nu ma duc si efectiv n-am chef.Am fost de vreo 10 ori, stam la masuta si ne jucam memory sau ce are chef fi-meu. Asta fac si acasa si eu cred ca stiu cum sa ma joc cu el. Se poate doar lunea sau joia. Lunea trebuie sa plec la 10 jumate ca sa ajung la programare, apoi sa bantui doua ceasuri prin oras cu geanta plina de carti ca n-am timp sa vin acasa, la 2 am cursuri pana la 4 jumate si apoi fuga acasa unde mai am o domnisoara privat pana la 7. Bineinteles ca trebuie sa fie deja curat,mancare facuta ,cursurile pregatite pt toata ziua.Deci eu nu mai am duminica, nu mai am luni-ca-s toata ziua pe drumuri. Joi nu vreau nici moarta sa ma duc ca e singura mea zi libera, special pentru smotru,calcat,invatat.
Luna asta ne mutam apoi trebuie sa invat de sa-mi sara okii ca am in iunie un examen foarte important pentru mine pe care trebuie sa-l iau cu nota mare, ca de luat il iau si maine.Am platit o gramada de bani pe taxa si carti si nu am citit nici o pagina pt ca n-am timp. Seara stau cu copilul si cu sotzul apoi pic in cap la 10.La fel nu calc, nu spal geamuri ca ar fi sa-mi neglijez copilul si oricum nu sunt tipul "jucausa" sa stau ore intregi cu lego sau cu altceva.Dar macar ne pupam pe canapea.Asa ca toata treaba trebuie sa mi-o fac dimineata sau noaptea si daca pierd cate o zi intreaga pe drumuri la logopeda ajung sa fac criza.Doamne si are femeia aia un stil, efectiv te face sa te simti ultimul om cred ca asta ma seaca cel mai mult.Daca ar face exercitii de pronuntie, ceva de model sa fac eu acasa sau oricum SI altceva in afara de stata la masa si jucat joculete...
Gata, m-am racorit.

Va pup, ma duc sa ma pregatesc ca intarzii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.

[purple]Nastad nu-ti face griji, nu v-am uitatNe-ar face placere sa ne dai mai des vesti despre voi, dar te intelegem.Rezolva-ti problemele si revino in echipa.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gusta

Sunt in zona.

Nastad da carnetul de soferi l-ai luat.

Nu am luat carnetul, m-am blocat pe 21 de puncte.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Zuzilici
Nastad ne spune poezii recitate de Oana. Cred ca te-ai topit dupa ce-a zis poezia. Bafta cu operatia si te-asteptam cu drag.

Iti dai seama ca am fost fost terminata, dar m-am abtinut sa-mi arat emotiile ca am avut mari probleme cu Oana inainte de serbare( era foarte emotionata din cauza poeziei si a cantecelelor si nu mai vroia sa mearga la serbare].
Isabela ce nazbatii mai face ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici
Nu mie personal...Sper doar sa gresim noi.
O colega azi a mers acasa pe nepusamasa si ne-a sunat plangand in hohote ca sa ne spuna ca nu se mai intoarce azi si ca nu stie cand va reveni. Cand a fost intrebata ce s-a intamplat a spus ca-i prea personal sa discute. Bineneteles ca intrebarile au curs in diferite directii. Concluzia se pare ca si-a gasit sotul in casa cu alta.
Nasol! Dar imi doresc din tot sufletul sa fie o greseala, cu toate ca toate semnele duc la asa ceva.
Asta e o chestie care mi-a taiat tot elanul, m-a pus pe ganduri si sincer daca as putea cu mainile goale l-as strange de gat pe individ. Ii cunosc pe-amandoi si ea e o fata asa de buna, Pinea lui Dumnezeu. Ea de altfel mi-a gasit si slujba asta mai buna. Lucram impreuna de aproape 5 ani (3 intr-o companie anterioara de tot kk in care ne-am spus si bune si rele). Ea a fost prima persoana care m-a vizitat la spital cand am nascut-o pe Isabella. De altfel si singura, dintre toti prieteni nostri. E filipineza dar cand vorbim parca ne stim de cand lumea.
Scuze ca am pomenit de asa ceva aici cand toata lumea e din ce in ce mai vesela si plina de voie buna. [/blue]

Nu imi place sa dau alarme sau stiu eu...
Sincer in jurul meu sunt tot mai multe perechi care se destrama. Si ma doare sufeltul ca ii cunosc si iubesc si pe unii si pe ceilalti.. insa... Nici nu mai stiu ce sa spun. Doar atat: Okii mari si lesa in mana... ca nu stiu cat de vinovati sunt EI, dar ELE (adica ispititoarele, nu sotiile victime)... De curand contabila mea a venit plangand ca divorteaza ca nu stiu ce, apoi alti prieteni, si niste prieteni carora le-am botezat baiatul stau separat de 2 ani ca ea l-a prins cu alta... Sincer am inceput sa controlez fiecare miscare a lui barbatu-meu desi imi e sila de atitudinea asta si nu mi se pare corect dar... am un copil de crescut si vreau sa aiba tata.
Anul trecut din anturaj nostru s-au despartit 2 perechi, acum un an s-a separat altul si anul asta deja sunt semne ca doua perechi... si ele...
NU stiu ce se petrece dar e clar: OKII MARI... In toate cazurile au fost niste ELE din randul prietenelor lor, care le intrau in casa si isi faceau confidente... apoi deodata sa cada cerul pe umerii lor... Ea prietena s-a culacat cu EL sotul si au lasat-o pe EA sotia cu ochii in soare. Indiferent cati copii aveau - asta e cel mai dureros...

Mergi la inceput

Si acum bancul Zilei - mi l-a trimis sotul mai devreme... oare de ce?

Ion statea relaxat in fotoliu si privea la televizor. Maria - in bucatarie.

- Ioane, uite, ma, robinetul asta nu functioneaza. Repara-l si tu, mai lasa televizorul.
- Da' ce, draga, eu sint instalator?
- Si uite, nici mixerul nu mai functioneaza cum trebuie... Arunca o privire, macar!
- Ei, draga, pai ce, sint electrician?
- Macar bate si tu un cui in scaunul asta, ca-i cade piciorul.
- Pai ce, acum sint si timplar? Ha!

A doua zi, cind Ion vine de la serviciu, o vede pe Maria cam voioasa...

- Ce ai, Marie?
- Ce sa am... Nimic. A trecut prietenul tau, Ghita, azi pe la noi. A reparat robinetul, mixerul si a rezolvat si scaunul.
- Hm... Ciudat... Si, nu ti-a cerut nimic?
- Eh, ba da. A zis ca ori ii cint, ori ma culc cu el.
- Cuuum?! Si, i-ai cintat, nu?
- Eh, draga, dar ce-s eu, cintareata...?

Mergi la inceput

Am votat subiectul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

cum concursul s-a incheiat de marti, am finalizat rezultatele cu rapoartele care s-au dat pana acum.
Avem si-o echipa castigatoare, vedeti pe prima pagina.

Felicitari Marilenei si lui Criscosty, meritul e al lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

quote:
echipa 3

9.Mamicadulce(76.5 kg) - 3kg
10.Eftimie(90 kg) - +2kg
11.Zuzilici(90.2 kg) - +0.2kg
12.Sigrid(83 kg) ------
_
1.2 kg

mai,mai, mai...adica io slabesc 3 kile si per total avem numa' 1 kil amarat???? Fetili,fetili, ca sa va scoateti parleala va sugerez finutz sa ne inscriem in acelasi format si sa salvati onoarea

Carmen, multumim de calcule, concurs si timpul investit!

Mergi la inceput