Nou stil de viatza (189)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata fetele! Vad ca a castigat echipa noastra felicitari tuturor ptr. reusita, o floricica de la mine ptr. fiecare Tie Carmen iti ofer un buchet de flori ptr. munca depusa la fiecare concurs, multumim
De azi postez si meniul, acum chiar ca m-am ambitionat si vreau ca urmatorul concurs sa fie castigat tot de echipa din care voi face parte
Meniul de azi:
- un copan de pui fiert cu masline dietetice
- un iaurt
- un mar
- un pic de pilaf cu putina carne de pui si salata

Revin mai tarziu...

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Felicitai si la restul coechipierelor si Carmen nu e chiar meritul meu si a virusului.

Carmen multumesc de ceai dar am fost plecata de la prima ora si acuma m-am bagat din nou in pijamale si cu cafeluta in fata va citesc.Eu mananc multe legume carne nu bag deloc saptamana asta dar mai scap ou si lapte ca altfel e super naspa si sunt inca cu antibiotic.

Anky pastele e pe 23 (duminica prima zi de paste).

Tzuni cum ai vrut tu sa nu dai raport.

Mamica dulce sa vezi ce bine o sa iti faca mutatul asta te va ajuta sigur la slabit.

Zuzilici nasoala treaba,dar eu una zic orice as inchide ochii la olandez dar daca as sti ca are pe alta pot sa am o caruta de copii cu el ar zbura unde l-a facut maicasa.

Vikinga si eu as manca multe dar la mine nu trec pe gat asa ca m-am saturat numai citind meniul tau.

Rolo asa te vreau afara din butoi.Iar cantaritul in fiecare zi eu nu il recomand.

Anda aratai bine in poze.

Cuscra baga capu aici.

Ruxandra ma bucur ca ti-a placut la schi.

Tumpi da nu poti ancora brazi?

Poza sa nu asteptati ca arat urat de tot la gura cu inca 2 bube ,sa imi treaca odata ca numai pot.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,
Felicitari castigatoarelor.
Probabil ca nu se vad kilele in plus ca stiam sa le maschez cu haine, dar erau.
Poate ca pentru unele dintre voi, slabitul meu e considerat "de fite". Cel putin comentariile primite de cand sunt pe subiect asta au aratat.
La inceput, m-am bosumflat, dar apoi am inceput sa trec peste.
De data asta insa, comentariile au fost numeroase si m-au pus sa imi pun intrebari: dupa ce etalon va ghidati voi? Care e pragul de la care "se impune" sa slabesti (la care nu esti considerata doar fitoasa)?

Ca sa inchei trec si meniul:
2 crackers cu branza quark cu vanilie si dulceata de coacaze, cateva felii de mango
frigarui de pui cu orez si salata de varza murata
Pe diseara inca nu stiu ca n-am nimic pregatit.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata trupa.
Sa o luam in ordinea ultimilor postari.
Carina, nu cred ca cineva spune ca e de fiite dorinta ta de a slabi.Oricum ficare face cum crede, cum se simte el bine.NU stiu exact dimensiunile tale, ca nu vad pe prima pagina,dar din poze arati bine.Nu stiu , parerea mea e ca nic prea slab, ca doamne fereste te imbolnavesti si apoi ajungi piele si os, asta una, apoi ceva forme tb sa mai ai , nu sa va loviti oase in oase.Nu te supara pe mine.IMi aduc aminte de sora mea mijlocie cu ani in urma la 1,65 avea cam 47 de kg si spunea ca e grasa, voia sa mai slabeasca, e dupa ce s-a ingrasat si a ajuns pe la vreo 58 de kg a spus a in viata ei nu mai spune ca e grasa, da macar sa ajunga la kg care le avea inainte.Eu oricum te admir pt vointa care o ai, pt stilul de viata intr-adevar sanatos pe care l-ai abordat.
Marilena, nici nu stiu de ce sa-i mai ancorez, al meu nu vrea sa-i inconjor cu plasa, au fost la un mom dat legati intre ei si apoi in laterale de alti copaci, efectiv au cazut unul dupa altul.
Nastad, frumoasa poiezia Oanei.Cat despre permis, nu te descuraja, incearca sa te aduni si ai sa vezi ca ai sa reusesti.BAfta multa.
Claudia, vezi ca saptamana viitoare la Aldi este in oferta pedometru.
Meniul meu azi la ora actuala e cam asa:
dimineata la 7 un sandwich si cafea
la 11 un castron cu muslli si cereala cu lapte degresat
pranz o salata cu de toate si piept de pui pe gratar
seara in functie de cum vine al meu fac meniul
MA duc sa mai bag o cafea si revin
O zi frumoasa

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Stii cum ma gandeam eu Tumpi la fel cum ancorezi cortul zic si eu de o parte si de alta bagat in pamant.Sper ca intelegi ce zic.

Anda eu zic ca fiecare dintre noi slabeste cat vrea si cum vrea si cine are de comentat asta e.Eu am mai zis ca avem o familie care mi-a zis ca o sa dau in anorexie daca tot slabesc atata.Nici nu ma interesat.Uite eu acuma bat intre 58,5 si 59 si tot nu intru in pantaloni doriti am zis ca voi lupta sa fac 55 si dupa ma opresc chiar daca panatloni s-ar putea sa ramana un vis pentru ca eu sunt mai lata in solduri.

Asa Cuscra scrie meniu ca sa vad eu ce bagi in gura.

Gata pe ziua de azi ne auzim mai pe seara ca trebuie sa mai trec si la treaba.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by carina

Salutare,
Probabil ca nu se vad kilele in plus ca stiam sa le maschez cu haine, dar erau.
Poate ca pentru unele dintre voi, slabitul meu e considerat "de fite". Cel putin comentariile primite de cand sunt pe subiect asta au aratat.
La inceput, m-am bosumflat, dar apoi am inceput sa trec peste.
De data asta insa, comentariile au fost numeroase si m-au pus sa imi pun intrebari: dupa ce etalon va ghidati voi? Care e pragul de la care "se impune" sa slabesti (la care nu esti considerata doar fitoasa)?

Ca sa inchei trec si meniul:
2 crackers cu branza quark cu vanilie si dulceata de coacaze, cateva felii de mango
frigarui de pui cu orez si salata de varza murata
Pe diseara inca nu stiu ca n-am nimic pregatit.

eu am vrut sa-ti fac un compliment si tu te bosumfli???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Salutare din nou.Pare o zi mai ok decat cea de ieri, cel putin pana la ora asta.

Tlaura in ziua de raport, dimineata, aveam 85.5 iar ziua urmatoare, seara cand m-am urcat pe cantar aveam 86.3, adica aproape un kil in plus. Nu am mai avut chef sa ma urc pe cantar de atunci si nici nu o s-o fac pana luni dimineata.
Gusta ai dreptate si chiar nu ma mai cantaresc decat odata pe saptamana.

quote:

Anda, io vorbesc numai pentru mine acum: pentru mine etalonul e acela la care ma simt bine in momentul in care ma uit in oglinda. Eu fiind acum foarte grasa, ma gandesc ca daca as arata acum asa cum aratai tu in pozele postate as fi fost multumita de mine si nu m-as fi torturat renuntand la ceea ce imi place foarte mult. Si sunt foarte multe chestii care imi plac (sunt gurmanda mare) si din nefericire nici nu pot sa ma opresc in momentul in care incep. Adica daca imi cumpar o ciocolata, pana nu o termin nu pot sa ma opresc. Sunt agitata, nu ma pot concentra la nimic. Sunt varza.
In alta ordine de idei, ma indoiesc ca fetele s-au gandit la tine ca fiind fitoasa. Pur si simplu cred ca au vrut sa iti faca complimente la modul cum aratai atunci.
Restul gagicilor, va pupez si mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Tumpi: mersi de raspuns. Forme eu oricum n-am cel putin in partea superioara (65 A am la sutien), si poate ca de aia in poze arat negrasa - ca in partea de sus sunt nedotata.
Marilena: eu ma refeream la comentarii primite pe subiect, unde se presupune ca ne sustinem reciproc.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Buna feteleor

Nici eu nu reusesc sa ma mobilizez. Bag in mine total aiurea, am pofta de mancare, de paine, de dulce,as manca non stop.
Nu gasesc forta necesara...

Ai dreptate Tlaura...Da tu macar ai o gramada de kile mai putin decat mine.

Nu ma inscriu la concurs tocmai ca psihic nu ma simt in stare
Felicitari fetelor care au slabit

Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

no, buna dimineatza!
Ai mai Anda, cum o sa crezi asa ceva despre comentariile mele? Nici prin cap nu mi-a trecut ca esti fitzoasa sau slabesti la fite. Mai draga, iaca daca nu ma stii iti spun eu acuma cum stau lucrurile cu mine si comentariile mele. Eu sper din tot sufletul sa nu te fi suparat cu ele sau sa te fi jicnit. Insa e adevarat ca ce vad eu ca pe o gluma buna poate fi de prost gust pentru altcineva. Puncte de vedere diferite, atata tot. Ca doar nu suntem toti o apa si-un pamant. Insa stii bine ca te respect/admir (invidiez cateodata ) prea mult ca sa arunc cu vorbe aiurea.
Asa ca draga mea inca o data imi cer scuze daca te-am suparat cu postarile mele si sincer daca s-a intamplat n-am facut-o intentionat.

Iaca pentru sinceritate castigam cel putin 500 de mil. la TEO.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput