Nou stil de viatza (189)
Raspunsuri - Pagina 11
carina spune:
Zuzi: mersi
Rolo: ai dreptate daca stau sa ma gandesc. Si eu la 73 spuneam ca daca ajung la 65 o sa fiu cea mai happy si tot asa au tot urcat pretentiile.
Sincer, eu asteptam sa imi spuneti ca se vad cele 17 kile cu care m-am luptat 2 ani.
Si ca sa trecem peste suparari:
Radu a uitat ca azi se fac 15 ani de la nunta. Sotia lui era infuriata. Ea i-a spus: maine dimineata, astept sa gasesc un cadou in fata casei, care sa mearga de la 0 la 100 in mai putin de 6 secunde. AR FI BINE SA FIE ACOLO! A doua zi de dimineata Radu a plecat la munca. Atunci cand sotia lui s-a trezit s-a repezit la fereastra si a vazut in fata casei un cadou impachetat frumos. Nedumerita, a pus halatul pe ea, a luat cadoul si l-a adus in casa. A deschis cutia si inauntru era un cantar nou-nout. Radu este dat disparut de vineri.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
vikinga spune:
Mic dejun: sport , o ora pe banda inclinare 12, viteza 5 si o ora aerobic. Si juma de ora sauna. Sunt KO, dar asa-mi trebuiePrinz: un file de vita la gratar cu o salata mica iceberg, la restaurantul amicei mele ce imi face exact ce trebuie pt cura.Cina: nu stiu inca, poate ca ramin vreo 3 zile pe meniul de la restaurant cu interdictia ferma de a minca acasa. Poate ca peste la gratar cu legume fierte.Bine ca a dat caldura iar, sper ca mama are chef de salate:))Mamica dulce tu de unde esti din ro? Tot de prin moldova unde se pune in mincare smintina si unt la orice:))Azi la sport am vazut o tipa care are 4 kg mai putin decit mine are exact 69,5kg am vazut-o la cintar, cred ca are doar 1-2 cm mai putin de cit mine si e dolofanica pe ici pe colo ca o gogoasa pudrata. Pai eu ziceam ca is mai slaba ca ea asa din oglinda ca de ob sta linga mine la aerobic si ia uite..! Inseamna ca am o parere prea buna despre mine ceea ce nu e asa de mirare, avind in vedere ca in aprile anul trecut aveam cu aproape 20kg mai mult, acum ma vad ca zina padurii:) Ori ea pur si simplu are alta constructie. Eu-s mai osoasa ea e mai carnoasa. Si extrapolind am ajuns la concluzia ca am confirmatie de vitel cu oase grele si genunchi ce ies in evidenta daca slabesc mai mult, iar de nu fac sport ramin picioarele si miinile subtiri osoase si burta mare ca o vacuta ce vine de la pascut:)) Plus ugerul bineinteles:) Colega are o conformatie de purcelus sa zicem, oase fine dar carne destula:)Doar vad ca face si ea sport, de doua ori pe sapt cite o ora de aerobic, e onorabil chiar daca nu e un nivel ridicat. Dar ia uite ca la kg sta mai bine si una peste alta tre sa arate si mai subtirica, imi venea sa-i cer panatlonii s-ai probezIs de coma uneoriCarina eu te-am complimentat si ma bucur sincer pt tine ca ai slabit asa cum ai dorit! Imi place ca te tii de meniul tau, iti dai interesul sa gatesti mincaruri slabe in calorii, esti constanta, ceea ce e excelent! Eu de ex merg pe extreme, sport mult, ba lene multa, mincare putina, mincare multa, ritm haotic dar reusesc pina la urma sa slbesc si eu.Iar limita de slabit nu stiu, in ro e altfel decit aici, iar eu ma plac cind am si ceva forme, fiind osoasa si muschiuloasa la 66kg arat super bine, imi place sa am un popou nu extrem de mic, adica sa fie dar neaparat lucrat. La fel si cu restul corpului. Dupa criteriile romanesti probabil la 66kg inca as fi implinita in comparatie cu amicele mele de ex, care-s toate ca modelele. Chiar am doua care au fost miss, una a fost putin timp model si restul le copiaza chiar daca ele-s femei de cariera ca sa zic asa.Inca ma intreb cum oare aseara imi arata potul ala atita?? Eram de pe laptop si cred ca e cam obosit, l-au butonat copii, multe chestii nu mai merg la el, dar totusi?? Am pus-o si pe mama sa se uite si la fel a vazut:)Pe curind, o zi buna sa aveti!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Ba da Craina, eu ma vazut kg in plus in poza aia;) Erau de la solduri in jos. Pulpele se vedeau sus destul de implinite, chiar daca in pantalon negru se mascau usor.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
mephala30 spune:
Anda, se vede c-ai slabit, normal, io ziceam ca-ti statea bine si inainte. Fiecare se simte bine la o anumita greutate, fitzele n-au ce cauta aici. De unde ti-a venit gandul asta? Doar din aprecierile noastre?
in fine...
ruxij spune:
Salut!
Eu am slabit 1kg, uraaa! Ieri mi-a fost f.f. rau, mai ales spre seara, abia ma taram. Si azi mi-e rau, o sa beau doar suc cred. Poate mai dau jos unul. Si nu e din cauza ca am vomat sau am stat pe WC, ca n-am facut nici una nici alta, da' n-am mancat nimic ieri.
Vikinga, asa e cum spui, depinde f. tare de conformatie. Si eu sunt tot ca tine la kg in plus arat ca si cand as avea cu aprox 5 mai putin, din cauza oaselor grele. Oasele mele tari si "mana grea" sunt celebre in familie. Cand eram copil i-am spart capul altui copil,( un tiganus care cand treceam pe strada striga "Lia proasta, Lia proasta" si fugea in curte) doar dandu-i o scaltoaca odata cand n-a fost pe faza, ca il urmaream demult hehehehe. M-au reclamat ai lui cum ca i-am dat cu o piatra. Ce piatra? Oscioarele mele is mai tari :))
Mie mi se pare ca Carina este putin cam prea slaba acum, dupa gustul meu. In poza mi se pare ca arata bine, dar intr-adevar am vazut si eu ceva kg in plus in partea de jos a corpului. In partea de sus super! Eh, ce ti-e si cu partile astea, unele punem pe fund, altele pe brate samd. Eu pun peste tot nenica si cel mai nasol e la fatza, ca am capul mare si fatza rotunda si cand ma ingras arat ca o bufnitza.
tumpi spune:
Vikinga, m-ai facut sa rad la faza cu vitetul si vacuta cu ugerul venid de la pascut, esti tare.
Si eu eunt dinaia precum colega ta de aerobic.Cat de prestatia ta de azi ce sa zic, jos palaria, eu as fi lata o luna daca as face atat.
O perioada mergeam si eu o ora- o ora juma la sala, dar m-am lasat , acum sper sa-mi gasesc partener si sa merg la sala ca singura imi e lene si urat
Carina tin-o tot asa, in semnul sa te ti de stilul asta de viata sanatos.Eu ma oftic ca atunci cand am slabit si am ajuns la 53 de kg am spus macar la 50 sa ma ajung daca nu la 48 cat aveam cand m-am maritat,dar uite ca am ramas la 53 si usor, usor dupa 8 luni de paste in Italia unde am luat 3 kg, am resuit in DE sa pun 5 kg.Sunt efectiv la fel ca si acum 4 ani, geutate de unde am plecat.Doar ca am impresia ca arat alfel, poate si varsta,kg nu se mai vad la fel.Oricum vesnica pb la mine va fi burta.
Chiar am sa-mi slavez ce mi-a trimis Anky si am sa incep sa fac si eu exercitiile alea.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
roxana1974 spune:
Ciao fetelor dragi!
Iarasi vin cu intarziere, nu-i asa ca trebuia sa dau raport? Macar bine ca sunt tot la stagnare, dar sunt optimista. Merg in continuare la sala si fac cicling si ceva de genul core express si body express si combat force, no...cre ca de-aia nu am slabit ca mi-au crescut mujkii
pe curand,
Roxa-boxa
ruxij spune:
Bai, cand va aud cu kile din astea 47kg, 50kg, dar la ce inaltime nene? 1.65 si 47kg e ceva de speriat pt. mine. Pai eu intr-a opta aveam 50kg si aratam ca un sac de oase. Cand m-am maritat aveam 57 toata facultatea am avut 56 si eu zic ca aratam super! Sa vezi shoc cand am ajuns la 60 dupa nunta :)) Acu' 20kile later ce n-as da sa am 60 :))
gusta spune:
Poftiti la ceai.
Vikinga sa mor de ras.Numai promit dar diseara am sa arat ce uger am avut in dotare si cu ce a ramas saracul olandez de plange si se roaga poate poate se mai maresc.
Anda cum au zis si fetele la picioae se vede ca ai dat jos si la fata.
Tumpi lasa ca dam noi jos ai sa vezi ce pasarici ne facem.
M-ati ambitionat si diseara bat fotograful din dotare incerc sa ascund botul si fac o poza si facem o comparatie cu una din pozele vechi sa vedeti ce schimbare e.Eu vikinga am o constructie osoasa si prima data dau de pe maini si cel mai greu dau de la picioare dar daca m-as apuca un pic de sport sau as folosi stepperul din dotare cred ca as mai da ceva jos dar lenea bat-o vina.
Delia unde esti.
Tzuni pup dar nu dau herpes.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Ruxij eu am 1,64 si visez la un 55 ca vad ca incep sa ma innec la mal ca tiganu.ca de mi-a revenit gustu dar daca nu fac eu box cu mine sa vedeti.
Carmen trebuie neaparat sa fac poze cu greutatea ca poate numai pup eu greutatea asta.
Marilena si Mara Augusta