Nou stil de viatza (189)
Raspunsuri - Pagina 12
Eftimie C. spune:
Azi am mancat:
-omleta cu crenvursti de pui si cartofi fierti cu iaurt
-cina:salata verde cu rosii si un iaurt(inca ma doare gatul)
-cafea, apa, ceai...
Incerc sa-mi revin dupa raul de ieri .Azi sunt necajita, ca asa e perioada cu rusi in ultimul timp si mai ales de la vremea de kk de afara (ploua mai ceva ca vara), dar si vesti triste.
Am vorbit la telefon cu o d-na tare draga mie(nevasta fostului patron) si am aflat ca in ianuarie a facut histerectomie si acum a fost internata cu probleme la plamani si a fost informata ca a facut infarct pulmonar (nici nu stiam ca exista asa ceva), dupa ce a fost internata cu diagnosticul criza biliara
Bineinteles ca m-am intristat si mai tare , desi azi dimineata m-am trezit vesela (chiar daca ma doare inca gatul, am constatat ca de la atata am eliminat osul).Nu radeti, ca am suferit tare de la osul ala
Merg sa citesc paginile din urma.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
tumpi spune:
Ruxij,eu mi-s pitica, am doar 1,57, noi din neam suntem pitice, sora mijlocie e cea mai inalta, are 1,65.Eu de mica am fost cea mai durdulie.Si acum la fel sunt.Cea mare dupa o nastere arata super, la 1, 59 are vreo 50 de kile sau 52, da e genul mica in talie mare in kur, nu stiu cu cine seamana.Cea mijlocie , nu stiu cate kile mai are, dar undeva pe la 65 cred la 1.65, dar are 3 nasteri la activ,iar eu.....se vede pe prima pg.PAna si mama e mai slaba ca mine
Marilena, da da, las ca slabim noi
Cand incepe concursul cel nou?nu de alta da tocmai am mancat ultima potrie de mucenici de care nimeni nu se mai atingea si mi-a fost mila de munca mea sa o arunc la cos.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by tumpi
Cand incepe concursul cel nou?
ati format echipele?
probabil va incepe martea viitore, la raport.
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by carina
Zuzi: mersi
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Sa inteleg ca m-ai iertat ca te invidiez din cand in cand?
Azi am chef de plans (am tras un bocet firav, pana acum) asa ca please mergi pana la capat si spune-mi eu te-am suparat cu postarile? Poti sa-mi trimiti si PM. Dar sincer e bine sa spui cine te-a suparat caci altfel o sa continua s-o facem fara sa ne dam seama ca te lezam.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Hopes spune:
quote:
[
Azi am chef de plans (am tras un bocet firav, pana acum)
ZIETGEIST
ce tare esti zuzulici
Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
Zuzilici spune:
Imi pare rau ca n-am raspuns pana acum.
Mephala, da, colega mea are 2 copii. O fata (7) si-un baiat (4). Inca n-am reusit sa vorbesc cu ea si cred ca asta ma face sa ma simt blue.
MamicaDulce zau dac anu mi-e teama sa nu te dezamagesc la noul concurs. Dar daca tu ai incredere in mine si crezi c-am s areusesc sa-mi "spal" rusinea, atunci voi face parte din aceeasi echipa cu tine.
Rolo ti-a trecut tie starea de blue si cred c ami-ai pasat-o mie. Azi sunt blue . (pana si emoticon-ul e blue)
Marilena ma bucur c-ai revenit in fortza.
Vikinga nu stiu de unde le scoti dar tare haioase sunt povestioarele tale. Te-ai gandit vreodata sa-ti scrii memoriile, impresiile tale asupra unor aspecte din viatza, etc? Eu cred ca s-ar publica la cum scrii.
Azi is blue, mai blue decat curacao.
ZIETGEIST
oLo spune:
concursul!!! ma duc sa arunc clatitele care le-am luat sa le pap la pranz.
Cine se echipeaza cu mine? (sau se spune echipeste?)
Carina, hai nu fi suparata. Eu sunt in aceeasi situatie: prietenele ma invidiaza ca am doar 66 de kg. In schimb numai eu stiu cat trag sa raman macar la greutatea asta enorma.
Papusica mare e tot bolnavica (azi, cand da plecam la gradi, s-a intins pe presul de la intrare, zicand ca-i obosita). Tare mila mi-e de ea, dar mi-e imposibil sa stau cu ea acasa, sau sa gasesc in regim de urgentza pe cineva care sa stea cu ea. Tot e bine ca nu m-au sunat de la gradi sa-mi sica sa vin s-o recuperez. Inseamna ca e mai bine. Off, abia astept sa vina WE sa stam amanoua tête-à-tête.
Pe copilu cel mai mare (sotzu) l-am vindecat cu o aspirina. Uf, sper sa scapam!
Eftimie C. spune:
Am citi din urma.
Anda nota 10 de la sotul meu pentru cum aratai.Parerea lui e ca acum esti prea slaba (eu zic ca e bine asa si mentine-te cat poti )Mie imi place tare mult tunsoarea din acele poze
Bancul cu Radu nu e de spus sotilor, ca astia se duc sa-l caute sa-l felicite pentru ideea cu cantarul (al meu are motive serioase)
Nastad imi pare rau ca n-ai luat carnetul.Data viitoare va fi cu noroc!
Mamica dulce eu credeam (si vad ca Zuzi e de acord cu mine) ca ne fugaresti cu parul din echipa, dar se pare ca inca tii la noi.Multumim de incredere!Chiar vrei sa continuam in aceeasi formula?
Zuzilici imi pare rau pentru amica ta.Poate e mai bine ca a aflat, altfel cine stie cat o mai ducea asa Sper sa treaca peste si sa ia o decizie inteleapta.Tine-ne la curent.
Gusta si eu i-am spus verde in fata sotului, parerea mea despre inselat.Iau copilul si ne vedem la tribunal pentru pensie alimentara si impartirea bunurilor
Tzuni sunt mai bine de 2ani de cand n-am mai auzit de Trio Galax.Aratau bine fetele
Delidana eu am ramas tare in urma, ai terminat examenele toate?
Claudia si eu am observat ca dupa unele fete se simte tare mirosul de parfum si ma intrebam daca nu cumva isi dau pe ele o tona sau se dau la fiecare 5 pasi????Eu am parfum de la Lancome si nu se simte prea tare si sotul are Givenchy si e mai persistent.Sa fie din cauza ca e luat de afara
Carmen mai stii ceva de Prison Break?Ce filme bune ai mai vazut?P.S.Ceva poze cu noii pantofi?
Mi-ati facut pofta de vorbit pe laptop din baieTre' sa-mi iau si eu unul
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
oLo spune:
quote:
Azi is blue, mai blue decat curacao.
Imi aduci aminte de o povestioara de a lui Octav Pancu-Iasi: Albastra ca Cerneala : Dunare albastra/Dunare cu ape line/ Spune-mi, cine-i mai albastra ca tine?
sa-ti treaca supararea.
anky spune:
Buna fetelor,se pare ca virusii au batut si la usa noastra si au intrat fara sa fie invitati .Cris a inceput de dimineata cu diaree si varsat,l-am doftoricit eu si i-am facut mucilagiu de orez,sa vedem cum reactioneaza.
Anda,si eu ti-am zis ca areti foarte,foarte bine in pozele cu ceva kilograme in plus,sigur ca acum areti si mai super .Io ti-am mai zis ca te admir in primul rind pentru rabdarea care o ai pentru a calcula caloriile pentru fiecare aliment in parte,chiar daca te folosesti de siteul respectiv.M-am inscris si eu si primesc mereu mailuri de la ei dar n-am avut rabdare sa calculez caloriile pentru fiecare aliment dar promit ca mai incerc.Eu cu sportul stau bine acum insa la capitolul mincare mai am de lucrat,o mai iau citeodata pe aratura.
Te rog,povesteste-mi cum ai inceput sa slabesti,daca nu vrei aici trimite-mi un Pm.Ai inceput direct cu numaratul caloriilor sau te-ai folosit si de pastile sau altceva.Thank's.
Gusta,da,ai dreptate,prima zi de Paste e pe 23 martie.
Anca,mami de doi nazdravani