Nou stil de viatza (189)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by anky
Gusta,da,ai dreptate,prima zi de Paste e pe 23 martie.

despre care dintre Paste vorbesti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Despre Pastele catolic,desigur.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Felicitari echipei cistigatoare .
Felicitari si coechipierelor mele L_Carmen,Doroty si Tzuni
L_Carmen,sintem pe locul doi datorita tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Carina, vreau si eu linkul de unde iti calculezi caloriile.
Zuzilici, imi pare rau de prietena ta, dar raspunsurile si deciziile finale stau in inima si sufletul ei.
Carmen-l parca spunea ca are multe persoane care s-au separat in jus sic a ainceput sa mareasca ochii.Nu e bine nici prea gelos si suspicios sa fi, uneori poate dauna casniciei sa tot spionezi.Sau daca o faci nu te da de gol, barbatii sunt tare orgoliosi.
Anky, sanatate maxima.

Eu asa cum ziceam dimineata meniul de seara nu il stiu, ei bine, totul s-a schimbat de cand am mancat mucenicii.Asa ca salata de la pranz s-a schimbat in mucenici, iar cina din fericire pt mine a avut loc putin mai devreme, constand in 2 polonice de ciorbita de vacuta si un piept de pui cu salata de andive.Sper ca pana cand ma bag in pat sa nu mai mananc nimic, sau daca e doar o fructa sou niste ciuperci.
Maine vreau sa tin post, asa ca imi storc creierii cu meniuri.
Carmen, tu ai spus ca ti post, ia spune ce gatesti?
Ma duc sa ma uit la Happy Hour si sa bag un joc mic ca sa ma relaxez putin.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele...mi-am mancat portia de nervi azi cu logopeda (o urasc pe femeia aia si cred ca si lui Marc ii e frica de ea, e asa de inchistat si ciudat la gradi la ora ei)
In fine...

Am citit din urma, Carmen(Eftimie) si Zuzi....pai cum sa ma rup eu de voì??? Parca eu de ce am nevoie de 4 ani sa slabesc ce au slabit altii in doi?? Acum am noroc de perioada buna si elan, naiba stie cat ma tine. Eu bat tare mult in genul Vikingai, cand se descrie ea, pot sa semnez si eu. Si da, Vik, tot moldoveanca smantanoasaDeci fetele, as fi fericita sa facem iar parte din aceeasi echipa Nu pot da de Sigridutza, tot sun la ea dar nu-i prea mult pe acasa, dar mai incerc.

Carina am citit ce-ai scris si comentariile fetelor, mie nu mi s-au parut rautacioase(adica slabesti de fitze) dar stii cum e...depinde cine se uita la poze. Una e sa-i spui unei fete din categoria usoara ca e musai sa slabesti, ca ai kg in plus etc si alta sa vada o fata de 80-100 niste poze in care arati intr-adevar foarte bine, n-ai nici 60 imbracata si nu esti multumita. Ne simtim ca balenele ucigase in comparatie cu tine, zau asa
Bineinteles ca ceea ce conteaza e sa te simti tu bine, si noi, de aici de pe subiect(sau cel putin eu) te sustin atata timp cat nu dai in anorexie.Si eu iti apreciez stilul sanatos de viata si ambitia...desi personal, mi se pare acum ca esti prea slaba.pozele dansand mi se par super frumoase, aveai un corp frumos si format...dar, cum am zis, fiecare stie cand ajunge sa se simta bine.

Si ai perfecta dreptate cu crescutul pretentiilor. La 100 ziceam sa ajung la 85 si o sa fiu zana zorilor.Pe la 90 am coborat stacheta la 80, apoi la 75 si dupa inca cateva kilele cand tot o grasa eram am zis 70.
Acum am 73, am slabit foarte mult, si, dat fiind ca am aproape 1.80 arat mai slaba decat sunt probabil, barbatu-meu zice sa nu mai slabesc, prietenele spun ca arat super dar eu stiu ca sunt kg in plus aici si acolo care probabil nu s-ar vedea intr-o poza. Deci vreau 67 si nu ma las!! La 67 eu o sa fiu slaba chiar si pentru ochii mei.

Deci, Carinutza-dragutza, nu te supara, si nu ne-o lua in nume de rau.

V-am pupat, ma duc sa pun de mancare. Azi am mancat prima data carne de...vreo 10 zile cred si nu orice ci o bucata de peste prajit ramasa de aseara si o felie de toba pe care am descoprit-o intr-un colt de congelator...Eu nu sunt deloc tipul "carnivor", dar din cand in cand nu zic nu la o friptana,o ceafa la gratar sau o "porcarie" de Craciun
Azi mai bag doua mere si-un iaurt.

Mergi la inceput

Tumpi,aici ai link-ul

http://www.thedailyplate.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

salut gagici, ce faceti? la mine se bat copii astia, eu ii arbitrez si tot asa!uf, ca greu e uneori!
Tumpi, mersi, ma uit saptamana viitoare la Aldi, tu iti iei?
olo, multa sanatate printesei!
Efitimie.C, si tie sanatate! pai nu stiu care e faza cu parfumurile, ca eu cu orice m-as da, tot nu-l mai simt dupa 2 minute...da culmea e ca azi imi zicea barbatu-meu ca si copii miros a parfumul meu cum eu ii tot pup!
Anda, pai cred ca tu inainte erai ca eu acuma, nici altii pe mine nu ma vad grasa, insa eu ma vad ditamai si nu-mi place, ma gandesc ca asa era si la tine, nu te simteai tu bine! si eu te admir pt felul cum ai slabit, doar ti-am mai spus ca vreau si eu, dar nu stiu cum!!! ca mi-e foame si atunci bag in mine...

Cred ca am sa-i caftesc pe astia doi ca tare is rai si neastamparati, vor dupa tv sa se joace!

Mergi la inceput

Anky, merci de link
Claudia, il iau da, mai ales ca e la un pret super mic, sper sa fie si bun si sa nu ma induca in eroare sau oroare
Chiara asa, Delia, cum mai esti, nu ai mai dat pe aici.Ai reinceput cursurile, esti inca racita?
Ma duc sa mai bantui prin casa,poate mai fac una alta si poate reusesc sa ma apuc de invatat.
Mai revin eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Hai ca tot promit poza cum aratam si acuma am pus olandezu sa caute

http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/2331567710/

asa aratam anul trebut pe vremea asta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gusta

Hai ca tot promit poza cum aratam si acuma am pus olandezu sa caute

http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/2331567710/

asa aratam anul trebut pe vremea asta.

Marilena si Mara Augusta

asteptam si prezentul

Mergi la inceput