Nou stil de viatza (189)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Anky la mine arata 11530€Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Anky la mine arata 11530€

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Sa inteleg ca se trage de la ghiftuiala sau acuma iti numeri banii din seif

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anky
[quote]Originally posted by anky
[quote]Originally posted by vikinga
Mai vedeti cit e potul la concurs?? Sau se vede aiurea la mine. Anky hai ca tu esti mai inspirata la din astea.Zuzilici nasoala faza cu prietena ta. O vacanta ii trebuie dar nici acasa nu e de stat.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo140 e potul.Vrei sa iti zic ce e?Sa aveti o noapte linistita,ma duc la baita dar de data asta fara laptop.Anca,mami de doi nazdravaniAnca,mami de doi nazdravani
Adica tu chiar stii ce e clicaitul ala?Nu am ureche fina, numai papile gustative ce zvicnesc la cel mai fin gustVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Anky poata aiurea la tine mai:)) Am actualizat, am mai inchis/deschis DC-ul la fel arata potulAsta e o farsa buna dar nu stiu de unde vine!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Clicaitul ala,iti spun ce e cind se mai aduna potul
Hai te ,ma duc ca mi-e somn.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza gagici,
Am iesit si io din butoiu' ala albastru.
Ma duc la cafea si revin mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza si de la mine.

Zuzilici, prin ce faza aiurea a trecut prietena ta...dureros, dar adevarat. De-acum s-o ia de la capat, sa-si refaca viatza, sau cine stie? poate-i mai da o sansa???...au copii?

Vikinga, baiatul meu a muscat o fetita si o alta l-a muscat pe el. Am ramas blocata cand am auzit, chestia asta cu muscatul e frecventa in gradinitze si se initiaza unul pe celalalt, .

Delia, ai absentat destul, nu crezi?
Sau e randul tau, dupa Tzuni si Marilena, iei si tu o pauza?

Marilena, hai la un ceai. Ce mananci azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna dimineata!

Intru putin sa va salut, sa va doresc o zi frumoasa. In jumatate de ora plec la servici.

Carmen am citit ca esti invidioasa pe gusta , si am crezut ca este vorba de cum a slabit ea acum de cand este bolnavioara. Scuze

Salut toate fetele si le trimit mii de pupicuri

P.S.: Delia ce-i cu tine, esti mai bine? hai si da-ne o veste despre tine, pleaseeeee.

Va las acum si revin pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut fetele! v-ati trezit? eu beau acum cafelutza cu voi, apoi plec pana la Aldi ca sunt papuci de copii si imi trebuie pt asta micu ceva...
Tumpi,Carmen, multumesc, am sa-l folosesc cu placere...nu e parfum, e apa de toaleta, n-a fost scump, 27 euro 30 ml...i-am mai zis alui meu cand vrea sa mai imi faca o surpriza sa vina cu un emporio ca ala tare imi place...insa la mine e problema ma dau cu ele, si nu le mai simt...nu stiu cum fac altele dupa care simt cate un damf cand trec pe langa ele, cred ca-l au in buzunar si la fiecare colt se spriteaza!!!

da cum faceti mai fetelor cu laptopul in vana? tot stau si ma gandesc...cu mainile ude sau aveti manusi??? si unde d-ne il tineti???? eu sunt mai grea de cap...asa ca astept explicatii!!! dar cred ca daca m-ar vedea barabtu-meu in cada cu laptopul ar divorta! ar intrea la idei...

Zuzi, saraca colega ta!!! cred ca as fi batut-o bine pe ea, si lui i-as fi facut catrafusele si l-as fi trimis la masa!!! eu nu sunt de principiul-inca o sansa, chiar daca sunt copii la mijoc!

Ruxandra, asteptam poze!!!

mai sunt un picutz prin zona, apoi plec!
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata.

Mephala, pt raport: stagnare.

Merg sa fac ceai si revin.

Delia, Violeta, Gusta, sanatate multa!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput