Nou stil de viatza (189)
Raspunsuri - Pagina 7
tumpi spune:
gata am fugit la nani, ne auzim maine la o cafea
Somn usor
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
vikinga spune:
quote:Virus din ala vreau si euAm comis-o azi in stil mare. A facut mama piine de casa si am bagat doua felii cu unt....aaah ce bun a fost. Iar la prinz, pt ca a dat iar frigu si e nasol afara a avut mama mea chef de mamaliga facuta in lapte, apoi cu brinza, oua si sunca afumtata, bineinteles stropite cu smintina, apoi toata minunea la cuptor..cred ca o lingura din chestia asta sare de 500cal lejer. Normal ca am luat si eu o farfuriuta, offf!Si pe urma a vrut Aldo clatite si normal ca buni s-a executat, si cum eu fac un lucru bun ori rau cap coada am luat si o clatita cu nutela. Dar nu stiti clatitele mamei mele! Cu 4 oua, smintina, lapte gras, clatitele is la dimensiune mare si mai sunt si groase si pufoase...ah mai bine nu mai zicSi de la atita mincare nici de sport nu am avut chef, am avut o lene de zile mari. Doar cu ciinii am fost afara. Cind incepe concursul alaVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Originally posted by liris
neata!quote:vreau si eu!!tinem concursul pina de Pasti?
Originally posted by ruxij
Salut! Eu am indigestie. Cre'ca nu mananc nimic azi. Poate slabesc. :))
anky spune:
quote:
Originally posted by vikingaquote:
Originally posted by liris
neata!quote:
Originally posted by ruxij
Salut! Eu am indigestie. Cre'ca nu mananc nimic azi. Poate slabesc. :))
vreau si eu!!
tinem concursul pina de Pasti?
Virus din ala vreau si eu
Am comis-o azi in stil mare. A facut mama piine de casa si am bagat doua felii cu unt....aaah ce bun a fost. Iar la prinz, pt ca a dat iar frigu si e nasol afara a avut mama mea chef de mamaliga facuta in lapte, apoi cu brinza, oua si sunca afumtata, bineinteles stropite cu smintina, apoi toata minunea la cuptor..cred ca o lingura din chestia asta sare de 500cal lejer. Normal ca am luat si eu o farfuriuta, offf!
Si pe urma a vrut Aldo clatite si normal ca buni s-a executat, si cum eu fac un lucru bun ori rau cap coada am luat si o clatita cu nutela. Dar nu stiti clatitele mamei mele! Cu 4 oua, smintina, lapte gras, clatitele is la dimensiune mare si mai sunt si groase si pufoase...ah mai bine nu mai zic
Si de la atita mincare nici de sport nu am avut chef, am avut o lene de zile mari. Doar cu ciinii am fost afara.
Cind incepe concursul ala
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Parca te si vad cum stai de ghiftuita dupa toate bunatatile astea culinare
Mi-ai facut si mie pofta cu mamaliga aia si ma duci in ispita cu Nutella,te bat Io,care ma agit pe aici ca vreau savarina dietetica.
Anca,mami de doi nazdravani
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Zuzilici, da iar ai chef de vorba, vad!
Va pup pe toate si revin.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Am avut, dar mi-a cam pierit dupa o faza care s-a intamplat azi la servici. Nici nu stiu ce sa mai zic. Viata-i tare "ciudata" cateodata.
Ai masurat-o pe Mary?
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
anky spune:
Zuzulici,hai spune, ce s-a intimplat la servici, descarca-te acilea.
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by anky
Nu mie personal...Sper doar sa gresim noi.
O colega azi a mers acasa pe nepusamasa si ne-a sunat plangand in hohote ca sa ne spuna ca nu se mai intoarce azi si ca nu stie cand va reveni. Cand a fost intrebata ce s-a intamplat a spus ca-i prea personal sa discute. Bineneteles ca intrebarile au curs in diferite directii. Concluzia se pare ca si-a gasit sotul in casa cu alta.
Nasol! Dar imi doresc din tot sufletul sa fie o greseala, cu toate ca toate semnele duc la asa ceva.
Asta e o chestie care mi-a taiat tot elanul, m-a pus pe ganduri si sincer daca as putea cu mainile goale l-as strange de gat pe individ. Ii cunosc pe-amandoi si ea e o fata asa de buna, Pinea lui Dumnezeu. Ea de altfel mi-a gasit si slujba asta mai buna. Lucram impreuna de aproape 5 ani (3 intr-o companie anterioara de tot kk in care ne-am spus si bune si rele). Ea a fost prima persoana care m-a vizitat la spital cand am nascut-o pe Isabella. De altfel si singura, dintre toti prieteni nostri. E filipineza dar cand vorbim parca ne stim de cand lumea.
Scuze ca am pomenit de asa ceva aici cand toata lumea e din ce in ce mai vesela si plina de voie buna.
ZIETGEIST
vikinga spune:
No io stau cu laptopul pe burtoi Miine bag sport de nu ma vad, unde-i "boxerita" mea, sa puna halterele pe mine si doua bice pe spate.Tzuni eu numai seara is pe net ca ziua-s ocupata sa maninc dupa cite se vedeEftimine, Rolo, capul sus fetelor!M-a amarit rau de tot faza cu acel copil batut la gradinita, vai saracutul pina a facut pipi pe el...ce barbarie.. Cine povestise asta? Cum de a aflat mama, l-a gasit acolo sau cum? Le-a aratat macar obrazul educatoarelor? Dar ce copii..musca, bat fara mila, se vede si asupra lor stresul unui oras mare, nervozitatea parintilor, practic asta invata si deprind ca fiind reguli de supravieturie.Mai sunt prin zona.Ma uit la Costel, e in finala, mai tre sa cinte o data si avem cistigatorul. Sa vedem.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Mai vedeti cit e potul la concurs?? Sau se vede aiurea la mine. Anky hai ca tu esti mai inspirata la din astea.Zuzilici nasoala faza cu prietena ta. O vacanta ii trebuie dar nici acasa nu e de stat.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
anky spune:
quote:
Originally posted by Zuziliciquote:
Nu mie personal...Sper doar sa gresim noi.
O colega azi a mers acasa pe nepusamasa si ne-a sunat plangand in hohote ca sa ne spuna ca nu se mai intoarce azi si ca nu stie cand va reveni. Cand a fost intrebata ce s-a intamplat a spus ca-i prea personal sa discute. Bineneteles ca intrebarile au curs in diferite directii. Concluzia se pare ca si-a gasit sotul in casa cu alta.
Nasol! Dar imi doresc din tot sufletul sa fie o greseala, cu toate ca toate semnele duc la asa ceva.
Asta e o chestie care mi-a taiat tot elanul, m-a pus pe ganduri si sincer daca as putea cu mainile goale l-as strange de gat pe individ. Ii cunosc pe-amandoi si ea e o fata asa de buna, Pinea lui Dumnezeu. Ea de altfel mi-a gasit si slujba asta mai buna. Lucram impreuna de aproape 5 ani (3 intr-o companie anterioara de tot kk in care ne-am spus si bune si rele). Ea a fost prima persoana care m-a vizitat la spital cand am nascut-o pe Isabella. De altfel si singura, dintre toti prieteni nostri. E filipineza dar cand vorbim parca ne stim de cand lumea.
Scuze ca am pomenit de asa ceva aici cand toata lumea e din ce in ce mai vesela si plina de voie buna.
ZIETGEIST
Da,intradevar nasol moment,unii barbati "e porci",din pacate.Ii doresc multa putere colegei tale, sa aibe taria sa treaca peste momentul asta neplacut si dureros din viata ei.
anky spune:
quote:
[quote]Originally posted by vikinga
Mai vedeti cit e potul la concurs?? Sau se vede aiurea la mine. Anky hai ca tu esti mai inspirata la din astea.
Zuzilici nasoala faza cu prietena ta. O vacanta ii trebuie dar nici acasa nu e de stat.
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
140 e potul.Vrei sa iti zic ce e?
Sa aveti o noapte linistita,ma duc la baita dar de data asta fara laptop.