Nou stil de viatza (188)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Zuzulici,de apreciat sotul tau ca te sustine in efectuarea abdomenelor. E bine daca te dor muschii,inseamna ca nu le faci degeaba,cu cit faci mai multe,cu atit mai efectiv.Succes in continuare.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Vikinga,pe la ce party-uri mai petreci?.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Salutare fetele,
gata ati papat mucenici?Eu am papat doar un castron dinc cei muntenesti si doi din cei moldovenesti.
Zuzulici, eu ii inmoi cand sunt calzi intr-un amestec de apa, zahar si miere, da nu mai conteaza au fost buni si asa.
Eu azi am gratarit in terasa, a fost asa de frumos, incat am stat si am mancat afara, am stat la soare, era asa de bine incat am stat in tricou si mare bucurie pe Mitzi ca putut sa se joace in gradina.
Azi am avut o prietena la mine si daca ne facem ceva timp poate ajungem si la sala.Asa as mai merge, ca singura nu prea imi vine.
Ma duc sieu sa ma pregatesc pentru maine si poate mai intru scurt dupa.
Daca nu, va urez o noapte linistita

PS:Marilena sper ca sunteti bine si tu si Mara.Te rugam mai intra sa ne dai vesti despre voi.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by anky
Vikinga,pe la ce party-uri mai petreci?.Anca,mami de doi nazdravani
Is la revenire am ajuns azi dimineata la 4 jumate. Nu mai pot de picioare de atita dezmat pe tocuri..ptiuuu ca la batrinetile mele mai sunt de tocuri 10 ore in sir! Revin mai incolo cu impresii:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vikinga

quote:
Originally posted by anky

Vikinga,pe la ce party-uri mai petreci?.

Is la revenire am ajuns azi dimineata la 4 jumate. Nu mai pot de picioare de atita dezmat pe tocuri..ptiuuu ca la batrinetile mele mai sunt de tocuri 10 ore in sir!
Revin mai incolo cu impresii:)

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Bine faci.Care batrineti tu,io zic ca de abia de pe acum incepem sa devenim fumei adevarate,vorba ta. Nu uita ca life goes on si din pacate nu avem numai una,so,profita la maxim
Hai,te astept cu impresii.

Mergi la inceput

Pai am fost la restaurantul prietenilor mei (ea imi e buna prietena, am fost impreuna prin germania ba la shopping ba la concerte si musicaluri), ne-au facut o masa mare impopotonata de sarbatoare, cu champagnie in frapiere cu gheata, buchete de trandafiri, petale pe masa, luminarele etc, am ales eu muzica, bineinteles Buddha Bar, fiecare doamna a primit cite un trandafir legat frumos in funda. Asa ca inceputul a fost bun, toate doamnele au intrat in mood de party, am vorbit numai despre noi femeile, am propus sa nu vorbim decopii de cit de buni ori de cit de enervanti ne sunt barbatii pe care-i avem ori nu, nici de joburi, bani, sefi ori turisti. So, tema a fost frumusete, moda, modalitati de relaxare, idei de hoteluri spa noi, bune si ieftine. Pe la 11 jumate am plecat intr-o discoteca, citeva fete au plecat acasa dupa resto, insa tot grup mare si haios am ramas. La disco, pt ca-l stiam de multa vreme pe patron, e un tip travestit si daca tot e devenita madame, ne hlizim ca intre fete de cite ori ne vedem. Bine doamna/ domnul e pe undeva la 45 de ani, o gasesc funny si uite asa am putut sa o rog sa ne puna muzica de care am avut chef asera si pt ca am vorbit de concedii la soare, de bikini si pielea bronzata, salsa, spaniola si in general ritm latin a prins bine. Era si o brazilianca printre noi, si bineinteles ca dupa champagnie toate stiam salsa de la f bine in sus, mai ales cu asa o profa! Pe la doua am plecat de acolo, citeva spre casa iar eu cu inca 4 doamne am ajuns intr-un club care e acum la moda aici, ne-am clatit ochii pe acolo, am mai dansat si acasa cu noi. Inafara de fun, acum incep sa vad in jur cu ochi de mama si nu mi-a prea placut sa vad atitia tineri f beti, acum la moda e in frapiera cu gheata sa stea sticla de vodca, bineinteles in amestec cu red bull si alte sucuri dulci merge bauta si asa fete tinere de 18-19 ani pe la 4 dimineata erau bete rau de tot. Unii tineri pe la 18-19 ani inca mai au trasaturi de baby nu stiu cum sa zic, blonzii nordici poate ca au predisopzitia asta, mai ales imbujorati dupa dansat, parca intrezaream in baby-face-urile lor copii mei peste 15-16 ani si nu mi-a picat prea bine. De ce nu o mai fi berea la moda? Totusi de la 18 ani direct pe bauturi hard nu e tocmai ok. Prin studentie noi bere beam la chefuri. Cica s-au scos de pe piata mixurile astea ce intrasera in trend acum vreo 3-4 ani sau au fost obligati s amodifice nu stiu ce la ele, vodca lemon si alte nu stiu cite alte combinatii cu tequila, gin, bacardi cu sucuri f dulci. Reclamele le postau pe undeva ca refreshuri cool mai ales la petreceri, cu gheata multa in pahar, poate ati remarcat si voi. Vazusem la tv un report, ca tinerii asta preferau sa bea, se lasau pacaliti de gustul atenuat, dar alcoolemia tot in singele lor raminea. Am observat si un lucru bun insa, mai putini tineri fumatori. In fine mai e pina acolo, copii mei inca sunt mici, vad insa transformarea mea in matusa cu gura mare moralizatoare Ehei pe vremea mea...asa si asa era, noi eram toti niste sfinti nu ca acu' maicaDa recunosc sunt o mama "closca", asta e termenul frantuzesc pt genul femeilor indeosebi casnice care stau in genunchi dupa copilasi cu vai vai si oh oh:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Delidana, mi-am amintit ca tu ziceai ca femeile mai implinite-n partea superioara slabesc mai repede. Eu nu stiam treaba asta, dar e posibil sa ai dreptate. Insa exista si dezavantaje de alt ordin. Grasimea in partea superioara e mai periculoasa decit pe coapse si popou. Toate organele si mai ales inima stau invaluite si clocesc printre straturi pufoase. Citisem pe undeva ca de ex o burta din aia revarsata peste panatloni, cum au indeosebi barbatii dar si multe femei, se manifesta ca un al doilea organism agatat parazitar de corp. In fine, termenii si explicatiile medicale pe limba germana(cit si pe romaneste, recunosc) ma depasesc in unele cazuri, nu pot reda cu acuratete continutul articolului din respectiva revista medicala insa ideea asta era. Mai exista si un dezavantaj de ordin estetic. Ok, ideal e sa fim toate mladioase, insa daca o doamna cu popou proeminent si talie frumoasa poate fi considerata de multi barbati hot rau de tot:), o femeie cu talie groasa, solduri late si burta in valuri never ever, doar cine stie, de aia de au vre-un fetis la femei durdulii:)) Eu am fost grasa bine in jurul taliei, inca mai am problema asta, muschii abdominali si-au revenit bine, se simt la palpare f bine, insa intre ei si piele mai am un strat de grasime frumusel. Inca 8kg si ma fac frumoasa:)Oricum e greu in ambele variante. In ambele trebuie sport pt frumusete. Bravo pt miscarea zilnica, fara sport in cazul tau, ai slabi prea mult in partea superioara. Am o amica care are o constructie asemanatoare si cind da jos 5 kg, pierde bineinteles unde nu trebuie, mai ales in decolteu.Mamica dulce, tu cind pui niste poze noi cu cele 74kg? Fa vreo 2 poze cu jeansii aia noi, sa vedem frumusete de fata:)Hclara, vorbeai cu tumpi despre promi dinner, si eu ma uit la emisiune, dar nu numai la aia cu promis ci si din timpul saptaminii cind am timp. Am inteles eu bine, ai participat si tu la o astfel de emisiune? Au fost cei de la show-ul asta, vara trecuta pe insula la mine, daca stiam ma inscriam si euVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza! Las cana de ceai verde pregatita, cine doreste...

Sa aveti o saptamana excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza la toata lumea,
I'm blue asa ca azi nu o sa intru prea mult p'aci.
Ma duc sa imi beau cafeaua. Si ceaiul verde de la Mephala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'neata dragutelor! La mine aici iar e o zi superba si eu am o gramada de treaba de facut, dar cred ca mai intai ies putin pe afara!
Vikinga, m-ai dat gata ce te-ai distrat! Nu am mai avut asa o distractie de pe vremea cand eram la mama fata ! Noroc ca m-am casatorit ceva mai tarzior si am avut parte de distractii din plin! iar acum le duc lipsa!

Eftimie, nici mie nu imi suna bine raul asta de dupa sport; am s-o las mai moala pana dupa analize!
Cat despre ambitia ta, o sa vina si ea, nu-ti face probleme. Si eu am inceput destul de greu, nici acum nu tin cum trebuie, dar cate 100 de grame daca dau zilnic jos, si tot e ceva! Nici nu vreau mai mult (adica, mint, as vrea, dar nu pot)!

De doua zile mananc fara masura (eu ma gandesc la calorii in timp ce mananc, dar nu le bag in seama)! prima zi am zis ca e ziua noastra, si chiar sotul ma imboldea ca macar atunci sa nu mai contorizez caloriile; iar ieri am fost intr-o vizita unde bineinteles am mancat de am spart; nu mancare ci mai mult am rontait la alune si am mancat o gramada de cozonac, (tare bun il facuse gazda)! Ce sa mai zic, astept maine sa vad ce spune cantarul. Oricum, am incercat aseara sa atenuam putin rezultatul, plimbandu-ne pe mal in pas mai alert!

Zuzi, felicitari pentru durerea de muschi! Asta inseamna progres in ale slabirii!
Mephala, tumpi, mamica dulce, anky, caludia, cornelia, puskin, ruxij, criscosty, carmen, , un de la mine!

Rolo, hopes, alicia, ce mai faceti, cum stai cu slabitul?

Dordia, bine ai revenit!

Mergi la inceput