Nou stil de viatza (188)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Dordia, cum sa te uitam. Ma bucur mult ca tu si bebe din burtica sunteti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut fetele, ce faceti? vad ca toate faceti mucenici moldovenesti sau cu zeama...acum e timpul cand se fac??? ca asa cum va ziceam eu nu-i cunosc...
Carmen, ft bine au aratat ai tai, sa va fie de bine!

Mami dulce, luasi patul pt Marc???

ce faceti azi? noi mergem la pranz la socrii, apoi cred ca merg cu sotul la film, nasol e ca e numai de la 4.45 si pana ne intoarcem sa luam copii se face cam tarziu, sper sa nu se plicti atatea ore la bunici, la Luca e problema ca e tare lipicios si plange dupa mine!

o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata tuturor
Carmen, mucenicii in zeama asa se fac cum zici tu.Se fierb in apa cu zahar si ceva mirodenii ev si se servesc cu nuca pisata amestecata cu zahar si cu scortisoara, asta dupa preferinte.
Va invit la o cafea si un croissant sau un mucenic moldovenesc, ca cei muntenesti nu sunt inca gata.
Desi un sfintisor as lua si de la Tine Carmen, ai mie nu-s f insiropati, nu-s de ce nu-s trag ei prea mult sirop, dar oricum sunt bunuti.
Aseara am iesit si noi la restaurant, dar nu pot spune ca am mancat prea mult, oricum de desert nu a mai fost loc.De la un carpaccio de vita cu ruccola si parmesan si un peste cu sos de lamaie, eram deja full.
Astazi e asa de frumoas afara, as iesi sa ma plimb,dar cred ca o sa avem musafiri.
Acum fug sa fierb mucenicii pana nu se trezeste iubitul meu.
Revin...
o zi frumoasa

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mephala...eu i-am facut asa: Am cumparat mucenicii pe care i-am fiert in apa cu putina sare. CAnd erau aproape fieri am pus zahar dupa gust (sa iasa dulci) si am stins focul. Apoi am pus Rom, coaja de lamaie si gata. Se srvesc cu nuca pisata si scortisoara in farfurie. Daca vrei poti amesteca nuca si scortisoara direct in oala dar mie nu imi place ca iau o culoare mai inchisa de la scortisoara asa ca...prefer sa pun in farfurie. Eu ii mananc reci.

Diana 32+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata!
Confesiunile unei destrabalate in ale mancarii:MEVineri mancat in oras,Sambata a venit sora mea si mama ne-a rasfatat cu ciorbita de cucosel de tara cu taietei de casa si smantana si sarmalute cu smantana si mucenici moldovenesti si noi am avut bomboane cu lichior....Azi ne asteapta la masa cu aceasi ciorbita, dar apoi urmeaza pui cu smantana si placinta cu mere(dorinta nepotului bucurestean) si spunea ceva si de o tochitura diseara ....
Gusta unde esti sa aplici ceva bice pe spinarea mea pofticioasa???
P.S. Chiar nu vrei sa ne spui ce mai face Mara?Fetele care tineti legatura cu ea pe PM sau Messenger, dati-ne o veste buna.
Tzuni ceva decodoare te-au scos in oras de 8Martie sau ati petrecut cumintele acasa?
Carmen frumos programul de gradinarit.Mai locuieste cineva la casuta aia sau o administrati voi?
Dordia cum sa te uitam?Ce face bb?Creste, se dezvolta?Mai ai putin.
Cornelia tu ai calcat stramb?Ia vezi meniul meu din ultimele zile.
Bun seful tau.Bravo!
Laura ai grija de tine si mergi la dr.Nu-mi suna a bine raul tau dupa fiecare ora de sport.
Ruxij, Anky M-ati dat gata cu laptop-urile voastre in baie.Noi servim doar ziare pe si cand fac baie sau un

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neata fetelor, n-am mai postat de vreo 2 zile si mi se pare o vesnicie...m-ati uitat? :)

Clara, n-am luat patul pt Marc ca n-am avut bani de data asta, a costat vreo 400 si cam atata trebuie sa dam pe tapet luna asta,pentru tot apartamentul.Ieri am primit cheia de la apartamentul de jos si de maine mergem sa ne uitam iar dupa tapet.Problema e ca sunt unele atat de frumoase ca nu stii ce sa alegi, ca te incadrezi si in buget.

Ieri dimineata eram asa de slaba, am ras cu prietenele mele,le-am zis ca aproape am avut orgasm in baie pe cantar dar la fix 74 n-am mai fost de...pe la inceputul sarcinii,luna 5 -6 probabil,deci de 6 ani buni.
Rochita neagra de la banchet(luna a patra) inca nu-mi vine , dar pe la 70 o incerc iar

Aseara am fost in oras cu gasca, am mancat niste cartofi prajiti cu maioneza, o juma' de pizza si 4 beri. Din fericire am scapat doar cu vreo 300 de grame in plus azi dimineata,asa ca ma consider norocoasa.
Nu stiu daca v-am mai zis, dar asta e intalneala lunara si dureaza cam 6-7 ore la un bar/restaurant unde efectiv nu rezisti numai cu apa,cand toata lumea mananca.

Va pup fetele, ma duc sa mai beau o cafea si sa citesc din urma.

Duminica frumoasa in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetelor,sa va fie de bine pentru toate bunatatile pe care le-ati mincat,doar a fost sarbatoare,hai,mai merge si astazi iar de miine revenim la normal.
Mamica dulce,m-ai dat gata cu orgasmu pe cintar
Carmen,te cred ca e fain la tara,aer curat si maninci sanatos din gradina,ceea ce nu prea pupam noi pe acilea.
Tumpi,merci de croissant,cafea si mucenici.
Suna bine reteta de mucenici cu zeama.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mamica dulce ai felicitarile mele Si cand ajungi la 70 vrem poze in rochia aia de banchet.
Din pacate eu nu ma laud ca tine si tot spun ca de maine ma apuc serios....bla, bla...si maine iar sunt o
Trebuie sa fac ceva sa-mi recapat ambitia din trecut!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mamicadulce, ti-am mai zis ca esti usor de multumit...mai ia-ti doua cantare si gata, nu mai nevoie de lanterna, .
A, sa nu mai zic ca ma dai gata cu cele 4 beri si juma de pizza si...unde-au incaput, soro? Inteleg ca ati stat 6-7 ore, dar totusi..?

Dordia, Tumpi, multumesc pentru lamuriri, la anul ma incumet sa fac si eu.

Eftimie, uuuuaaa, ce dezmat culinar! Cred ca ai si tu imunitate la bice, degeaba intinzi spinarea....
De casa de la tara are grija taica-miu, el e administratorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buan dimineatza! Ei, gata mucenici???
I-am gatat si eu.
Mephala am facut reteta dupa ureche sau la ochi ca sa zic mai bine. Singurele ingrediente sigure au fost 2 oua, o cana de lapte si una de ulei. In rest zaharul, drojdia si faina l-am pus ochiometric. Si-a crescut nene coca de-am facut 40 de mucenici. 4 tavi am copt. Numai ieri in prima faza s-au mancat 12. Eu am papat doar 1 ca sa nu zic ca n-am gustat.

Tumpi si-ai mei ies tari cand ii scot din cuptor si tocmai de aceea imediat asa fierbinti ii bag intr-o solutie facuta din lapte cu zahar. Ii scufund acolo si-apoi ii pun pe-o tava. Fiind fierbinti laptele intra imediat in ei si se usuca instantaneu. Apoi pun mierea pe ei si nuca.

MamicaDulce felicitari pentru cele 74 de kg. Sper ca atatea sa ai si marti la raport.

Dordia normal ca nu te uitam. Ce mai zice bebe mic? Mai vrea sa ne scrie?

Violeta tu cum te mai simti?

Liris ti-am vazut si eu samuraiul. Il . Tu ce mai faci?

Anky are si de ce sa fie gelos sotul. La cum arati... Oricum mi-a palcut faza.

Tzuni, Marilena ma gadesc la voi si sper ca sunteti mai bine.

Delidana cum stai cu sportul? Aseara la un moment dat Florin m-a intrebat: Da unde-s abdomenele tale in seara asta? Si eu care credeam ca scap ca-i 8 Martie!!! Asa ca raportez si aseara activitate fizica. Deja incep sa ma doara din ce in ce mai multi muschi. Culmea ca-s altii.

Dragelor va doresc o duminica placuta!

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput