Nou stil de viatza (188)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna dimineatza frumoaselor.Va doresc o saptamana frumoasa si muuuult muuuult spor la slabit.

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

V-am zis ca va citesc si vad ce faceti.Vad ca ati intrebat de Mara e la fel cu tusa rebela dar numai varsa,febra numai face si avem acuma un sirop hemeopat si niste vitamine si incercam sa rezolvam ceva cu sistemul ei imunitar.Analiza la urina o vom repeta saptamana asta la sfarsit.

De mine am fost la un pas sa ma fac ingeras.De miercuri seara ma luat cu rau si temperatura mare si tot asa joi a fost si mai mare si mai frumos ,joi noaptea plangeam iar vineri la pranz am inceput sa delirez ca a dat olandezu foc la casa ca ce face el cu asa fum in casa.AM ajuns in final la medic mai mult carata decat pe picioarele mele si mi-au zis ca am un virus plus ca sistemul imunitar e la pamant.Am facut cam asa otita,aigdalita si o sinuzita.Rau imi este in continuare,infectia o am in organism in floare ca am temp constanta 38 sub antibiotic.Mancare nu ,multa apa si cola(ajuta la hidratare).Azi sunt sigurel cu Mara ca in rest a fost olandezu sper sa reusesc sa imi revin.

Tzuni acuma inteleg ce ai zis ca nu te recunosti sa iti zic ca ma uit in oglinda si nu cred ca sunt eu .

De kg nu va zic ca nu vreau sa va sperii dar daca stiam eu ca cu un virus de asta scad sub pragul de 60 il ceream mai de mult.Am fost intrebata daca am hartiile in ordine lasata ca daca totusi oi da coltu sa fie totul pegatit.

Eu sper ca ati avut o zi frumoasa de 8 Martie si acuma sincer imi trebuie odihna macar o saptamana si dupa daca imi revin si prind si forte proaspete revin printre voi.

Ce imi pare rau e ca nu am nici o poza cu capul umflat cum il aveam ca asa de greu mi se parea de am zis ca a dat desteptaciunea peste mine la batranete.

Pup toate fetele o saptamana numai buna la toata lumea .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neata trupa lu' papuc! Ce faceti?

Eu sunt absolut chioara de somn, m-am bagat in pat la 1 ca am avut de pregatit hartii la cupii(si n-am terminat) si al meu baiet s-a foit toata noaptea, dar la 3 minute isi arunca patura de pe el si era invers, cu capul la picioare, am crezut ca-l mananc! Toata noaptea! Apoi am visat numai tampenii, conjugarea verbelor in toate timpurile si ca am castigat la loto Si am cheltuit vreo juma' de milion asa in semi vis.M-am trezit mai obosita decat m-am culcat

La cantar se mentine greutatea de ieri, sper sa scap de astea 300 de grame pana maine...aseara m-a pocnit o pofta de prajituri din aia mare si am trantit niste gogosi care au fost preparate si mancate in 10 minute. M-am multumit numai cu 4 bucati, dar din alea mici-micute.

Gusta, bine ai revenit printre noi...ti-am zis eu ca necazul trece dar ramai slaba.Pupa fata de la noi si refacere rapida la amandoua!De cand invoc si eu vreo boala la stomac din aia adevarata si nu se prinde nika de mine, decat gripa anuala.

Vikinga, o sa pun poze...cand termin cu mutatul cred, deocamdata n-am timp nici sa trec strada...acum imi fur timpul singura la calculator, am 4 programari azi,una dupa alta, termin diseara la 7 cand cica trebuie sa gatesc la baieti, sa ma pregatesc pt gradinitele de maine si sa ma scufund in saltea.

deci, cand ajung la 69:) o sa pun poze, asa in ciclu de 10 kile, la 100, la 90, la 80 si finala in rochita neagra

Macar sunt mandra ca am bagat cam 15 masini de rufe weekendul asta, nu mai am nimic murdar, doar doua mormane imense cu rufe de calcat, deci vreo doua nopti intense si fierbinti cu fiara de calcat si le-am rezolvat.

Va pup, ma duc sa ma pregatesc ca la 11 jumate trebuie sa fiu la gradi, sedinta cu Marc si logopeda si apoi, óre la scoala. Iuhuuuuu, saptamana viiitoare am vacanta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut fetele, ce faceti?

eu ma apuc de curatenie, e timp frumos la noi, dupa-masa duc copii la gradina zoologica ca mai am abonament pana miercuri. si trebuie sa fac si ceva de mancare!

Marilena, ma bucur ca ai revenit, multa sanatate si putere si o sa invingeti virusul asta pacatos cu bine! iar apoi te asteptam, ca tare ne lipsesti!!!
vikinga, nu am participat la cina perfecta, Tumpi m-a intrebat daca am fost eu odata si ii spuneam ca nu...sa-ti fie de bine petrecerea! ce varste au piticii tai?
mami dulce, spor la mutat!!!
Carmen, hai ca s-a terminat ceaiul verde, unde esti? cum e la gradi la Iustin? cred ca abia asteapta sa se duca...
Zuzi, tot printre nameti?
Laura, cand mergi la analize??? si tie!

toate fetele si sa aveti o saptamana frumoasa...
ma duc ca ma striga ferestrele, vor sa fie spalate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata fetele si sa aveti o saptamana cat mai reusita De azi sunt si eu iar pe baricade, nici nu mai scriu ce am mancat zilele trecute sa imi este rusine Azi mi-am luat la servici o banana, un mar si un iaurt. Acasa am sa mananc mucenici ca doar n-am sa-i arunc dar promit sa mananc cu masura si am sa incep si cu bicicleta.
Cuscra ma bucur ca Mara este mai bine, ai grija de tine, sper sa-ti revii cat mai repede.
Va pup pe fiecare in parte si sper sa intru mai des de azi

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

'Neata fetelor. Azi sunt cu ochii pe voi caci sunt acasa.
Carmen, multumesc de ceai. Eu ofer si o cafea fierbinte daca vrea cineva.
Gusta, m-am tot gandit la tine. Va fi bine ai sa vezi. Eu zic ca ce a fost mai greu si mai urat a trecut. Cu siguranta iti vei reveni. Aveti grija de voi.

Meniul de azi nu-l stiu inca. Deocamdata am bagat numai cafea, apa si ceai.

Va urez la toate o saptamana cat mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

m-am intors de la cumparaturi, mi-am cumparat doua perechi de pantofiori (numai una imi place, , a doua am cumparat-o ca era la juma de pret).

Delia, ce e cu tine? N-ai mai scris de mult, esti bine?

Marilena, ma bucur ca ne-ai dat de veste si ai hotarat sa te reintorci printre noi. Multa sanatate, si ...m-ai facut invidioasa, cred ca m-ai luat la kg, .

Claudia, cu toate ca se simte bine la gradi, Iustin a plans destul de mult saptamana trecuta. Am aflat motivul: una din educatoare il ameninta ca il dezbraca la pielea goala daca plange/face obraznicii. Si copilul era ingrozit, . A discutat sotul cu educatoarea si a promis sa remedieze situatia, bineinteles ca si-a cerut scuze...

Rolo, ce mai face Ileana? I-au spart dintisorii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Cornelia, Ioana, Laura, Mamicadulce, sa aveti o saptamana usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Carmen, sa porti sanatoasa pantofii! Sa sti ca si Eduard inca mai are perioade cand mai plange dimineata sau chiar acolo peste zi. El de la inceput s-a adaptat mai greu fata de Eric care nu a plans nici o zi. Depinde fff mult de educatoare, intradevar. iustin e deja marisor, intelege multe si trebuie sa aiba ceva mai mult tact cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza gagici!

Vikinga de distrat te-ai distrat pe cinste dar astept sa-mi spui cinstit cat ti-a luat sa-ti revii dupa distractia asta? Eu am fost zombi vreo cateva zile bune dupa ultimul party care s-a incheiat tot pe la 4 dimineatza. Si la 7 mi-a dat fiica-mea desteptarea. Dar a fost fun, nu-mi pare rau. Abia aastept urmatoarea petrecere.

Mephala foarte rapida in zona azi. Esti ok? Spor in toate si zi usoara.

Ioana ti-am vazut ccarliontata. Vai ce-a crescut! Tu la fel de busy, nu-i asa? O saptamana usoara iti doresc.

Marilena ma bucur ca ne-ai scris si-mi pare rau de vestile pe care ni le-ai dat. Sanatate multa iti doresc si tie si Marei, si zau daca nu te rog sa-mi pasezi si mie virusul tau. 60 kg sunt inca un vis pentru mine. Ai grija de tine si pune-te pe picioare. Lasa gandurile de ingerasi ca nu-i vremea ta inca. Te-asteptam aici refacuta si cu forte proaspete. Inca o data multumim ca ne-ai scris de tine si Mara.

Cornelia de ce te strezezi de ce-i mai rau. Lasa c-o s-o scoti tu la capat si cu mancatul. Acum de cand cu scoala poate chiar ai nevoie de mai multe prostioare ca sa "functionezi" normal. Cand termini cursul?

TLaura .

Rolo de la mine un sa-ti treaca starea de blue. De unde pana unde starea asta la tine? Ce mai sti de Roxana?

Claudia nametii inca mai avem. Avem si -14 grade azi, insa ieri am avut o zi superba. Cu soare mult si cu zapada cazuta adevarate peisaje de vis. Abia pe seara mi-a spus matusi-mea ca de fapt ieri mi-a ales ca sa fie "baba" mea. Deci o sa fiu o baba frumoasa si buna si calduroasa indiferent de ce-mi ofera viatza.

No dragelor o saptamana usoara va doresc.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput