Cedasem nervos ... AM PRIMIT RASPUNS

Cedasem nervos ... AM PRIMIT RASPUNS | Autor: ralcat

Link direct la acest mesaj

Intr-un subiect anterior (pe care imi cer scuze, dar nu am stiut unde sa-l caut ca sa-l continui), povesteam cum am cedat nervos ca de fiecare data sunt obligata sa o iau prin trafic in intersectia de la Trafic Greu cu Rahova, din cauza masinilor parcate in asa fel incat nu mai incap si pietonii pe trotuar.
Ei bine, dupa ce am pus un mesaj in parbrizele masinilor cu pricina, le-am facut poze cu telefonul si pe mail am trimis si sesizare, cu pozele atasate catre politia rutiera, siguranta traficului.
Ei bine, am primit raspuns oficial de la politie, cu numar de inregistrare !!! Deci, se poate ! Putem face ceva. Putem educa si soferii sa nu ne mai puna viata in pericol pentru pretioasa lor masina parcata pe trotuar.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Serios!?
Si ce ti-au zis? Da, doamna, stim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Poi, i-ote ce mi-au zis:
"Urmare sesizarilor dumneavoastra adresate prin e-mail conducerii Brigazii de Politie Rutiera si inregistrate la nr. 706231; 706242 din 07.02.2008, prin care semnalati faptul ca in intersectia Calea Rahovei – sos. Progresului, in zona Mc Donald’s conducatorii auto parcheaza autovehiculele pe trotuar obligand pietonii sa circule pe partea carosabila, va aducem la cunostinta urmatoarele:
In urma verificarilor efectuate s-a constatat ca aspectele semnalate de catre dumneavoastra se confirma, motiv pentru care agentii de politie rutiera care au in responsabilitate acest tronson de circulatie, pe langa activitatile de fluidizare a traficului rutier, au actionat si pentru depistarea si sanctionarea conducatorilor auto care nu respecta normele legale referitoare la oprire, stationare sau parcarea autoturismelor.
Astfel, in perioada 07-17.02.2008 au fost depistati si sanctionati 33 conducatori auto care au incalcat prevederile art. 142/143 din Regulamentul de aplicare a O.U.G. nr. 195/2002, prin aceea ca nu au respectat regulile referitoare la oprire si stationare.
De asemenea, in zona s-a folosit si aparatura video din dotarea Brigazii de Politie Rutiera, ocazie cu care au fost filmate 35 de autovehicule, urmand a se declansa procedura de sanctionare in lipsa impotriva conducatorilor auto.
Pentru remedierea acestei situatii am solicitat Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti instalarea unor stalpisori la marginea trotuarului mentionat de dumneavoastra, urmand ca instalarea stalpisorilor sa fie realizata conform competentelor legale de catre Administratia Strazilor.

Cu stima,
SEFUL BRIGAZII DE POLITIE RUTIERA,
Comisar sef
Motoc Marin

Bucuresti, Str. Logofat Udriste 9-15, Sector 3,
Tel. 021/323.30.30; 021/323.75.60, fax 021/323.45.95
e-mail: bpr@b.politiaromana.ro "

Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ralcat, felicitari! O sa-ti iau exemplul si voi face la fel referitor la strada ce duce la cresa baiatului.

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Va astept la www.bijuterii-cadouri.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Raluca, ai devenit eroina mea pt saptamana asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Bravo! Exista speranta deci!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Poi, Anda, la lupta! Cu aparatul in mana, mailul il aveti in raspunsul pe care l-am pus eu, dureaza cam 3 saptamani raspunsul oficial, dar cred ca daca luam atitudine si tot trimitem nemultumirile noastre catre politie, vor fi mai atenti si la nevoile noastre.
Oricum, in fiecare zi m-am uitat dupa cele doua masini care imi stateau in drum si nu le-am mai vazut dupa ce le-am pus hartia cu mesajul asta:

"CAND PARCHEZI AICI, MA OBLIGI SA MA “STRECOR” PRINTRE MASINI IN MERS SI MA EXPUI ACCIDENTELOR.
POATE AM UN COPIL IN BRATE, POATE SUNT BATRAN, PE TINE NU TE INTERESEAZA, CA BLOCHEZI TOT TROTUARUL !!!

DACA NU TE GANDESTI LA SIGURANTA MEA, GANDESTE-TE LA BUZUNARUL TAU, PENTRU CA AMENDA E PE DRUM !

TROTUAR (definita din DEX) = Portiune marginala special amenajata din suprafata unei strazi, mai ridicata decat partea carosabila, rezervat#259; circulatiei pietonilor "

Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

bravo-raclat-vedeti ca se poate si la noi,in tara,
eu nu cunosc zona,dar si soferii ar trebui sa faca cerere pentru parcari.

ORICUM FELICITARI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Bravo .

O sa fac si eu acelasi lucru pentru ca sunt o groaza de soferi nesimtiti si in zona mea.Sper sa nu-mi ia foarte mult timp.

mamica lui Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

ralcat

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

bravo ralcat

I've gt you under my skin

Mergi la inceput