Cedasem nervos ... AM PRIMIT RASPUNS
Raspunsuri - Pagina 2
szivarvany spune:
Esti mamica eroina si pt mine !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Lali spune:
Felicitari ! Sa stii ca si eu sun la Politie de cate ori ma enervez si am dreptate vazand ca toti circula si stationeaza dupa cum ii taie capul si incalca orice regula. Si am avut succes de mai multe ori, asa ca sunt ferm convinsa ca atitudinea altora de genul "ce rost are, ca nu se intampla oricum nimic" e paguboasa si incurajeaza incalcarea regulilor.
Inca o data felicitari si sper ca si altii vor face ca tine, pentru ca la un moment dat sa stim de ce platim politistii...
asi spune:
Felicitari si tie si felicitari si domnului politai care ti-a raspuns.(nu credeam ca voi felicita, de adevartelea, vreodata un politai)
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
andruskandu spune:
"CAND PARCHEZI AICI, MA OBLIGI SA MA “STRECOR” PRINTRE MASINI IN MERS SI MA EXPUI ACCIDENTELOR.
POATE AM UN COPIL IN BRATE, POATE SUNT BATRAN, PE TINE NU TE INTERESEAZA, CA BLOCHEZI TOT TROTUARUL !!!
DACA NU TE GANDESTI LA SIGURANTA MEA, GANDESTE-TE LA BUZUNARUL TAU, PENTRU CA AMENDA E PE DRUM !
TROTUAR (definita din DEX) = Portiune marginala special amenajata din suprafata unei strazi, mai ridicata decat partea carosabila, rezervat circulatiei pietonilor "
Bravo! Mi-a mers la suflet!
Andreea lui Andreiut Puiut
aime spune:
F frumos mesajul tau , ma bucur ca ai primit si raspuns...
acuma...te pot "copia" ca poate sensibilizez si eu cativa soferi
aime
kover spune:
ralcat:.felicitari.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/
cristina_p spune:
Bravo ralcat, ma bucur ca ai incercat si ai reusit!
Ce bine ar fi daca mai multi romani ar face ca tine, sa ia atitudine. Dar din pacate inca majoritate gandesc "Lasa ca ce sa ma obosesc eu, si-asa nu se rezolva nimic, si-apoi cum se descurca altii m-oi descurca si eu".
Trebuie sa ne obisnuim sa nu ne lasam calcati in picioare, si sa ne exprimam atunci cand vedem ca ceva e in neregula.
Felicitari ralcat inca o data!
Cristina P 17+
Cristina P
miti2004 spune:
bravo !!!
te rog da-mi si mie adresa de mail unde ai adresat plangerea si textul pe care l-ai trimis ( pt ca vad ca a functionat si vreau si eu sa le scriu ).
Inca o data, FELICITARI !!!